E
Elis
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi manifesto123
senden rica ediyorum bende çok çekiyorum mantardan.akıntı kötü koku ve kaşıntı uykularım kaçıyor doktora defalarca gittiyim halde çözüm bulamadım.belirli bi zaman geçiyo tekrar başlıyo.evliyim ve bu yüzden çok utanıyorum eşimden hep kaçmak zorunda kalıyorum.ilacın adını yazarsan çok mutlu edersin beni
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar bu mantar rahatsızlığı çok insan duyuyorum, sanırım y.y hastalığı....
benimkisi hala geçmedi
Özgeceylancığım haklısın ilaçların hiç faydası yok, belkide ilaçlar kronikleştiriyordur..tavsiyeni deniyeceğim sağol canım... :))
Arkadaşlar benimde 2-3 gündür mantar geçmedi.Fitil kullanmak istiyorum fakat yaklaşık 25 gündür korunmuyoruz hamile falansam zarar verirmi fitil bilmiyorum(
lütfen bu konuda bilginiz varsa yazarmısınz...
ya bişey sormak istiyorum bilgilerinize dayanarak. bende kaşıntı yok yanma yok. ama sarı akıntı var bu mantar oluo mu şimdi? ama hergün günlük ped kullanıyorum. kesinlikle dr a gitmem gerek bnm de
ya bişey sormak istiyorum bilgilerinize dayanarak. bende kaşıntı yok yanma yok. ama sarı akıntı var bu mantar oluo mu şimdi? ama hergün günlük ped kullanıyorum. kesinlikle dr a gitmem gerek bnm de
aydında olduğunu yeni gördüm dr. tavsiye edin toğinde yazdım dr.umun adını. mutlaka ona git ben çok araştırdım mükemmel dr.
Mantarın akıntısı beyaz, kıvamlı olur. Krem peynir ya da süt kesiği gibi. Ve kesinlikle kokusuzdur. Akıntı sarı ve kötü kokulu ise vajinit (vajinal enfeksiyon) gibi mantardan daha önemli sorunlar var demektir. Mutlaka doktora gidin.
Ve günlük ped kullanmayınnnnnnn.
teşekkür ederim nehircim en kısa zamanda dr a gidicem.ama ben aydın da deilim cnm ben istanbul da oturuyorum.aslında biraz dr dan çekindim utanıoom açıp bakar die :utangac :))ama gidicem kesinlikle
ahh ahh o utanmayı bana sor. ben feci şekilde ağladım o koltuğu görünce. ama inanki düşününce saçma geliyor. o bi dr. sen hastasın iyileşmek için ordasın onunda görevi bu. bu kadar yani. bence utanmamalısın hastalıklar bulunca insanı pişman oluyo iş işten geçmeden tam zamanında ziyaret etmelisin dr.unu. cesaretini topla tıpış tıpış git tamammı iyi haber getir sonrada bana:1rolleyes: