- 22 Mayıs 2008
- 811
- 7
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.201
Tesekkür ederim canim verdigin bilgiler icin..dogru diyorsun,adetten 1 hft önce, vücut isisi arttigi icin mantar oluyor olabiliriz, cok eziyet bisi bu mantar..
bana bir dr fitil vermisti, ben onu ancak 3 gün kullanabildim, gece yatarken atiyordum sabah kanamayla karsilasiyordum,dr birak dedi bende biraktim.Simdi ben ilacimi kullanayim, umarim biraz rahatlarim...
sana bisi soracagim canim, mantarliyken iliskiden sonra bazen sulu, hafif pembeyle-kirmizi arasi, 1-2 damla kan geliyor, sende de oluyor mu?Tabi birde deli gibi bir yanma...:bbo:
canım mantarlıyken pek ilişki kurmamaya çalış sonuçta eşine de bulaştırırsın ve o da ilaç kullanmıyorsa tekrar sana geçer ve bu boyle surer gıder o yuzden bazı doktorlar eşlerle birlikte tedavi onerıyorlar benım doktorumda bunu onerdı erkek arkadasım urolog doktor arkadasını aradı durumu ızah ettı nidazol dıye bır ilaç varmıs 20 tane varmıs 4 unu aynı anda erkek gerı kalanlarını sabah aksam birer tane olmak uzere bıtırecekmışim ...
Bende kanama olmuyor sanırım sende tahrıs olayıda var vajenındekı kanama yapıyor... zaten yanıyor demıssın yanma ve kan gelmesı tahrısdendır oranın florasını duzeltecek fitiller kullanabılırsn doktor tavsıyesıyle cok geçmiş olsun umarım bu hastalıgı atlatırız...