- Konu Sahibi manifesto123
- #1.161
bende 1 senedir bu mantardan kurtulamadım sempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim 1 haftada geçti doktorumu önerebilirm ankarada yaşayanlara
canım ben izmirdeyim ama kullandığın ilaçları yazabilirsen sevinirim
kızlar bişey sorcam
doktor mantar teşhisini koyarken alttan mı muayene ediyor yoksa şikayetinizi dinleyip ilaç mı yazıyor ?
antiibiyotik rahatsızlığı daha çok artırır diye duymuştum.ama ne güzel kurtulmuşsun
bu arada şikayetlerini tam yazabilir misin?benzer mi diye merak etttim.kaşıntı haricinde başka bi şikayetin var mıydı?
bende mantar oldum geçenlerde dogum yapan arkadasım vardı sirkeli su dedi yaptım mantar kalmadıkaydirigubbakcemile2denemesi bedava:dance:
Doktorumun 8 aylık uğraşı sonucu kurtuldum mantardan :) Ne güzelmiş pedsiz dolaşmak :)
slm kızlar 7 aydır mantarla uğraşıyorum kaçtane doktora gittim kullanmadığım ilaç kalmadı ama faydasız.ilaç kullanıyorum geçiyor 2 hafta sonra yine başlıyor.her seferinde farklı başlıo.bazen sadece kaşıntı bazen akıntı yanma.bütün testleride yaptırdım hiçbir sonuç yok.psikolojim çok bozuldu artık.sirkeli suyuda denedim ama o sadece geçici olarak yanmasını geçiriyor.doktorum fazla uygulamamamı söyledi zaten.şuan yanma ve kaşıntıdan uyuyamıyorum bile.bununlamı yaşıcaz biz yokmu bir çare yaaaa senağlama
eşime ilaç aldırdım yine geçicide olsa birazcık geçsin istiyorum
merhaba arkadaşlar.yorumları gördüm vellahi çok tırstım.benim başıma ilk defa böle biş geldi dün doktora gittim ileri derece mantar dedi.ben çabucak geçeceğini umuyordum ama yorumlardan sık tekrarlayan bi hastalık olduğunu okudum.moralim bozuldu.çok fazla bi akınıtım var.hatta dk.(aferdersiniz)o aleti sokunca ağzı dolu bi şekilde geri geldi.koyu sarı akıntım,kaşıntı,yanma ve şişlik var.ne zaman geçecek yaaaa.çok rahatsızlık veriyo