- 18 Aralık 2009
- 5.932
- 5.862
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.221
Kızlar dogum kontrol haplarıda mantar yapıyor bılgınıze. 5 aydır yasmin kullanıyordum bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dogum kontrol haplarıda mantar yapıyor bılgınıze. 5 aydır yasmin kullanıyordum bıraktım
Dün mantar rahatsızlıgım için fitil verdi doktor.
gece yatmadan onu vajınama yerlestırdım aradan 5 dakıka gecmedı aman allahım o nasıl bir kaşıntıdır saatlerce kıvrandım kasıntıdan dayanılmaz birseydı yerımde duramadım sonra eridi ama hala kasıntı var acaba normalmi kızlar böle etki yapıyormu bu fitiller ? yan etkilerinde kasıntı yanma yazıyor ama bu dayanılmaz bır kasıntıydı
mrb arkadaşlar galiba mantar bende de var bir süredir artarak ve azalarak kaşıntı ve kızarıklık var 1 aydır da akıntım ciddi derecede arttı koyu kıvamlı beyaz renkte kokusuz. akıntı normalde de vardı ama bu aralar arttı doktorum da konferansta eylül de gelicek bişey de yapamıyorum birde ilişkiden sonra eşiminde cinsel organının ucu acıyor acaba benim problemimden mi kaynaklanıyodur bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar size ilişkiden sonrada oluyor mu? bende kesintisiz 2 gün aıntı oluyor mantardan mı acaba?
KIZLAR SELAM HERKESE,
BEN 7 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ ŞİDDETLİ BİR FARENJİT GEÇİRDİM DOKTOR AUGUMENTİN VERDİ. İLACI KULLANDIM VE SONRASINDA ÖNCELİKLE KLİTORİS BÖLGESİNDE BİR ACI VE YANMA HİSSİ BELİRDİ PAZARTESİ GÜNÜ ACI İYİCE ÇIKTI VE ARDINDAN DA ŞİDDETLİ BİR KAŞINTI BAŞLADI. ARTIK DAYANAMIYODUM KAŞINYA KAŞIDIKÇA VAJİNA BÖLGEM KIPKIRMIZI OLDU. BU BÖLECE PERŞEMBEYE KADAR DEVAM ETTİ. PERŞEMBE GÜNÜ AKŞAM KADIN DOKTORUNA GİTTİM DOKTORA BEKAR OLDUĞUMU SÖLEDİM AMA GENEDE ALTTAN MUANE ETMEM GEREK DEDİ. SADECE ELİYLE BAKTI VE KIZARIKLIK VAR AKINTI YOK DEDİ. GERÇEKTENDE AKINTIM YOK SADECE KAŞINTI VE KIZARIKLIK. VE BUNUN NEDENİ O LANET AUGUMENTİN.mafoldumben
NEYSE DOKTOR BANA FLUCAN VERDİ. KAŞINTIM İÇİN AVİL DİYE BİR HAP VE TRAVAZOL KREM VERDİ. EVE GELDİM VE HEMEN KAŞINTI HAPINI İÇTİM SONRA KREMİ SÜRDÜM AMA KREM DAHADA ÇOK KAŞINDIRDI AMA BİR SÜRE SONRA KAŞINTISI GEÇİYO.
KIZLAR CUMA GÜNÜ SABAH FLUCAN I İÇTİM TEK TABLET ZATEN AMA BUGÜN CUMARTESİ OLMASINA RAĞMEN HALA KAŞINTIM DEVAM EDİYOR. SİZCE BU DURUMUN SEBEBİ NE? YADA BEN ÇOK MU ACELE EDİYORUM ACABA?
İLK DEFA BÖLE BİŞİ BAŞIMA GELİYO VE GEÇMİCEKMİŞ GİBİ YAA DELİRİCEM NOLUR ACİL CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
BİDE DOKTOR GEÇMEZSE TEST YAPARIZZ DEDİ AMA TESTLERE GEREK YOK BENCE ÇÜNKÜ EMİNİM O APTAL ANTİBİYOTİK YAPTI mafoldumben