- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.121
sebamedi tuttum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yönden bakalım: kaşıntı = isteklilik hali:)
merhaba arkadaşlar bende geçen hafta doktora gittiğimde vajinit olduğumu öğrendim başlarda sarı akıntı çok oluyordu kokuda azdı fakat şimdi daha koyulaştı fitil ve antibiyotik yazdı kullandım fakat gene aynı şimdi balgam gibi geliyor ne yapacağımı şaşırdım zaten tedavi aşamasındayım hipo hastasıyım acaba gebe kalmaya engelmi
selam kızlar
bendede adet dönemiyle beraber aşırı bi kaşırntı başladı ve kokulu bi akıntı
sora bu kaşıntı bitti gibi oldu ve gnital bölgemde kabarcıklar oluştu
ama şimdi yine kaşıntı var ama çok acı çekiyorum yürütmüyo beni bu kabarcıklar
ezcanedeye derdimi anlattım travazol verdi 2 gündür kullanıyorum ama pek değişme yok sizce bendeki mantarmı?
bi yardımcı olabilirmisiniz
bu mantar çok illet bişey
ben de üç ay her adet döneminden sonra sabah ve akşam 2 şer hap olmak üzere funit kullandım bir de tek kullanımlık fitil ve travacort krem çok şükür biraz rahatladım.ama hep takrarlayacak endişesiyle yaşıyorum.bir de gynofit jeli önerdi doktorum bi tek bunu kullanmadım
siz ilaclarla birlikte vitamin kullanin duzenli.birde stres sifir olsun.mantar falan kalmiyor valla
Vitamin kesinlikle çok etkili oldu mors, bendede tık yok şükür... gerçi ben kestim demirde alıyorum ayrıca, ama kesinlikle vitamin veya kandaki eksikliklerdende oluşuyor bence, stress zaten ayrı bir bela,
kızlar gerçekten kötü bir illet bu mantar ben de geçirdiğim için sizi çok iyi anlıyorum kızımı emzirdiğim için ilaç kullanamadın kremde bi işe yaramada fitilde işe yaramadı haftalık haplardan kullanın ve iç çamaşırınızı sık sık değiştirip ütülemeden giymeyin ütüye çok dikkat neyseki ben atlattım darısı size hepinize geçmiş olsun