Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

kızlarr banada aynı doktorr fitil ve kem verdi bakalımmm.yalnızz fitill çokkk yaktı.sizede aynısı oldu mu??*
masal800. canım benim. bence fitil kullanmasan da olur gibime geliyor. Çünkü burada sadece önemli bir şey var o da idrar tahlili. Gerisini çok takma kafana. Evet fitil çok acıtır dayanamazsın. Kremi ihmal etme ama sakın. Çünkü büyük ihtimalle ph dengeleyici katalizörle infiltre edilmiştir. O yüzden ihmal etme yani. Ayrıca her çişten sonra mutlaka suyla temizlik şart. kağıt mendil kullanmak, hatta hijyenik mendiller bile son araştırmalara göre pek sağlıklı çıkmıyor. O yüzden su, her şeyin başı su.
acil şifalar canım, geçmiş olsun.

Bu arada bana kremin şirket ismini verebilirsen senin için araştırabiliim. Kendi ismini değil şirket ismini. Forumda yasak çünkü ilaç ismi vermek. Hoşçakal canım. Öptüm. Kendine iyi bak kız.gamyoncuiremsu:CüvCüv:

sevgili ikincibaharını yaşayanbuse,aynı şey 2 yıl önce bendede oldu.ama senin dediğin yerin biraz yukarısı.ban bişi yapmadım kendiliğinden geçti.umarım seninde geçer:)

aa seba med kullanmayı düşündüm bende ama,korkuyorum.sonuçta bi kimyasal.benimde yeşil renkli akıntım var.ilaç kullanıyorum.ilacı tam bitiriyorum tekrarlıyo.nefret ediyorum artık kendimden

sevgili sertem. Yukarda masal800 arkadaşa da dediğim gibi. Sebamed her ne kadar alternatif işte şimdi ismini vermek istemediğim pek çok merhemin en başta geleni olarak görünüyor kimi çevrelerce. Ama kanmayın derim size. Özellikle de böyle doktor kontrolü olmaksızın haricen satılan ilaçlara.
Alternatif tıpa yönelin derim size. Özellikle ginseng ve ahududu sapı. Forum ana sayfasının altlarında alternatif tıp forumu var. Orayı incele istersen biraz şekerim. Canım. Hayatım. Geçmiş olsun. acil şifalar bebeğim:alkisalkisalkis

Arkadaşlar merhaba,
Benim de evlendiğimden beri sık sık tekrarlanan kaşıntı yanma ve süt kesiği şeklinde akıntım var gittiğim doktorlar fitil merhem verip gönderiyor ,eşimin de kullanması gereken ilaçlar olması lazımmış dememe rağmen ona bişey vermiyorlar ve bu böyle sürekli tekrar edip gidiyor.En son yine geçen hafta cuma gittim pimafucin ve travazol verdi doktor çok akıntım oldu fakat akıntıyla beraber beyaz kuru lor peynirine benzeyen (afedersniz çok düşündüm ama başka benzetecek bişey bulamadım) bişeyler geldi acaba bu gelen fitilden kalan atıklar mı mantar mı? bir de çarşamba günü açık pembe bi akıntı geldi sizde de oldu mu ?yalnız birşey daha var şimdi aklıma geldi ilacı kullanmaya başladıktan sonra belimden kasıklarımdan bacaklarıma doğru gece bile uykumdan bile uyandıran ağrı ve sızılar oldu hani regl sancısına benziyordu(normalde ben regl dönemimde hiç ağrı yaşamam bazen çok çok hafif sızılar olur yani kendini belli eder geliyorum diye :) ) bunun mantarla ya da ilaçla bi ilgisi olabilir mi?hani mantarı söküp de mi geliyor acabadiye düşündüm.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfeeeeeeeen

kaşıntı fazla yok galiba canım?

ben de fitili kullandıktan sonra benden de bembeyaz peynir gibi geliyo bı defasında da sapsarı gelmişti
yine de bi doktoruna danışmanı tavsiye ederim canım

asos yalniz degilsin benimde 5 fitil yeni bitti dun..ilac akiyor ic camasirina akinti gibi koyu sekilde..
bendede bugun damla seklinde yada kucuk kanama gibi lekeler gordum korktum..
ayni sekilde belimin 2 tarafi tutulduu..dogrulamiyorum valla..
ustum acmisimdir diye dusundum sabaha kadar balkonda acik..sende de bu belirtileri okuyunca
endiselenmedim desem yalan olur..merhemi ihmal etme.benimkinden ben cok memnun kaldim..bayerin.
baska krem kesmiyordu kasintiyi bukadar bu gercekten ilac gibi geldi..
acaba senin regl gunun mu geldii??benim kasiklarda falan yok sadece belim cok fenaa..

Son düzenleme:
kızlar kaşıntım felaketti ama şükür geçti fakat bi gü aksattım yine başlayacak gibi oldu hemen fitil koydum krem sürdüm.
ayrıca reglim yakın değil haftaya perşembe cuma olmam lazım daha çook erken ben de acaba üşüttüm mü diye düşündüm ama bu üşütmeye de benzemiyor ki felaket bi ağrı şuan bile var gerçi ilacın yan etkilerini okumadım ama ben öyle zannediyorum ki bütün ne kadar mantar varsa nu söküp de geliyor.bi de akıntım ılık su şeklinde geliyor parçacıklarla beraber ve günlük ped koyduğum halde çamaşırım bile ıslanıyor.Ben de geçen cuma günü başladım gerçi günde 2 kere dedi dr ama fitili koyduktan sonra kalkmamak gerekiyor ya o yüzden ben sadece gece koyuyorum sabah kalkınca direk hazırlanıp işe gittiğim için 2. kereyi uygulayamıyorum.Fakat hafta sonu 2 kere yaptım.hafta içi uyku ağır basıyorkaydirigubbakcemile3

asos o sicaklikla birlikte ilacta akiyor..bende gece koyuyorum..wc ye gitmemeye calisiiyorum uyuyana kadar..yoksa ilac bosuna gidecek birde tek mantar hapi var onu kullaniyor musun??

Son düzenleme:

canım dr iki kere dediyse iki kere kullanman lazım yoksa ilacın bı etkisini göremezsin ben de dün bitirdim ilaçlarımı bilmiyorum tam olarak geçti mi?
bi tanesini akşam kullan dediğin gibi diğerini sabah 1 saat önce kalk fititli koy bi daha yat
hiç kullanmamaktan daha iyi canım
benim de kronik olmuş artık 3 4 ayda bi kesin mantar oluyo ve zor geçiyo
canım ilaçların bittiği halde hala kaşıntı akıntı devam edıyosa bi kontrole gitmelisin

ya kızlar tek hap map vermedi zaten kaşıntı için gidiyorum bebek yap diyorlar tamaaaam ben de bebek yapmak istiyorum artık ama bu kaşıntı devam ederse nasıl yapacağım ki önce bunu tedavi edin rahatlayınca ben de yapacağım (tabi Yüce Rabbim nasip ederse) diyorum ve zorla ilaç yazıyorlar yaa deli ediyorlar beni.
sabinecim 1-2 sabah koyamadım ya ama bugün sahur varya artık atlamam söz :). daha ilacım bitmedi 1,5 tablet var ama benim de 2 ayda bir nüksediyor yani kronikleşti sanırım.
Bi de bişayden endişeleniyorum diğer başlıkları okuyunca rahim ağzında yara falan olmasın diyorum,gerçi dr deformasyon var sadece biraz tahriş olmuş diyor ama artık güvenemiyorum ki...

canım kaşıntıyla bebeğin alaksı ne?bebek yaparsan mantar olmuycan mı bı daha?
ah canım ne bizim bu çektiğimiz ya
allah bu rahatsızlığı düşmanımın başına vermesin gerçekten
bi de kesin bi çözümün olmaması insanı çıldırtıyo
tam geçti diyosun 2 3 ay sonra yeniden nüksediyo
allah ım ne olur kurtar bizi bu illetten
benimde bitti bugün ilacım 1 kutu kremım kaldı ona devam ediyorum
geçtı mi geçmedi mi bilmiyorum valla

ya ben de deli olacağım artık o kadar çok arştırdım ki nerdeyse ben anlatacağım ne yapması ve yazması gerektiğini.

neyse canım sen kurtulmuşsun hadi geçmiş olsun ama bi daha olmasın a.s

darısı başıma...

kızlarr bende fitil ve ilaçı kullandım.hafif kaşıntı var ama iyiyim.yarın doktor randevum varr bakalım ne dicek.ilişki yasak dedi.denize havuza girme sakın dedi.

idrar tahlilinde ph fazla cikarsa mantarmi oluo

Vaginada “Kandida albikans” adlı mantara bağlı olarak gelişen iltihaba “Vagina kandidiazis”i denilmektedir. Hastalığa oldukça çok rastlanmaktadır. Hastalığın özgün belirtilerinden biri “Lökore” denilen kirli beyaz akıntıdır. Bu akıntının oldukça katı olduğu görülür. Genellikle yumuşak peynir koyuluğunda ya da yoğurt parçacıkları gibidir. Vaginada sızlama, kaşıntı ve kızarıklık gelişir.
Bunlar vulvaya da yayılabilir. Hastahğın bulaşması eller, cinsel birleşme, banyo, tuvalet ve iç çamaşırlar yoluyla olabilmektedir. Kandida albücans, vagina pH’ı 5′den yukarı olduğunda kolayca üreyebilmektedir. Bu nedenle döderlein basillerinin az olması hastahğın gelişme riskini çoğaltmaktadır. Şeker hastalığı olan kadınlarda, fazla antibiyotik kullananlarda ve hamilelerde daha sık görülür.

canim en son idrar tahlilimde benim ph 6 cikmisti sanirim simdi bakamadim rapora tatlim o sirada demir hapi aliodum acaba oda asiti artirmis olabilirmiki

canim en son idrar tahlilimde benim ph 6 cikmisti sanirim simdi bakamadim rapora tatlim o sirada demir hapi aliodum acaba oda asiti artirmis olabilirmiki

yok canim sanmiyorum..mantar varsa yuksek cikiyor..benimde 5.5 cikti en yuksek 4.5 mis ama doktor bana normal dedi belkide mantardan oyle demisti..hayatimm karardi vajinal dustan ah kafammm..kendi kendime yaptim resmen..vajina olunca insan hassas oluyor..:a015:krem kullaniyormusun?ilac bitince o baya hafifletiyor..ben kafama gore aldim ama doktorun verdiginden daha cok memnun kaldim:)))

Son düzenleme:

canim benim idrar yolu iltihabi gecirdim monural diye tek doz antibiyotik aldim iyi gelmedi azosilin ictim bi kutu ondan sonra gecti bende sadece yanma sikayeti vardi guzelcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…