Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

canım soyle dıyım sana ben doktora gıdıyorum ılac verıyor ıyılessem de ıyılesmesem de kontrola cagırıyo,ama sen ılaclarını kullanıp bıtırdıysen ve artık kasınmıyosa,bence normal hayatına donebılırsın:)ama sen benım gıbı gıt bı kontrole derımkaydirigubbakcemile2

teşekkürler tavisyeler için...yerimseniben

kızlar benım hala gecmedı ya bu sefer tek bı fıtıl verdı hap verdı krem verdı kullandım
ılaclar sadece rahatlattı ama gecırmedı gıttım doktora aynı fıtılden bı daha yazdı dun kullandım ama
bı degısıklık yok gıbı ufffff ne zaman geceıcek ya 10 gun oldu nerdeyse

selam arkadaşlar,aynı dert bendede var maalesef... geçmek bilmiyor bazen akıntım çok kötü kokulu oluyor ve çok rahatsız oluyorum.bazende kokusuz. bir sürü fitil ve ilaç kullandım bir süre sonra yine meydana geliyor. doktorum dar kotlar giymemem gerektiğini söyledi. ayrıca günlük pedlerde akıntıya yol açıyormuş genital bölgenin hava alması gerektiğini söyledi... ama bir türlü geçmek bilmiyor tam geçti derken, yeniden tekrar ediyor.
lütfen bu şekilde olupta geçen arkadaş varsa bana özelden yada buraya ilacın adını yazarsa çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler

selam arkadaşlar,aynı dert bendede var maalesef... geçmek bilmiyor bazen akıntım çok kötü kokulu oluyor ve çok rahatsız oluyorum.bazende kokusuz. bir sürü fitil ve ilaç kullandım bir süre sonra yine meydana geliyor. doktorum dar kotlar giymemem gerektiğini söyledi. ayrıca günlük pedlerde akıntıya yol açıyormuş genital bölgenin hava alması gerektiğini söyledi... ama bir türlü geçmek bilmiyor tam geçti derken, yeniden tekrar ediyor.
lütfen bu şekilde olupta geçen arkadaş varsa bana özelden yada buraya ilacın adını yazarsa çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler

canım sen care bulabılırsen özelden bana da atzemuszemus

arkadaşlar geçen sene ben fitil kullanmıştım ve doktor 1 hafta ilişkiye girme dedi. geçen yine gittim enfeksiyon varmış,doktor bana pimafucin denen vaginal tableti verdi. bu fitili kullandığım süre boyunca cinsel ilişkiye girmiycek miyim? 20 tane var! sizin doktorunuz bu konu hakkında ne dedi? benimki bu konuda birşey demedi.

arkadaşlar geçen sene ben fitil kullanmıştım ve doktor 1 hafta ilişkiye girme dedi. geçen yine gittim enfeksiyon varmış,doktor bana pimafucin denen vaginal tableti verdi. bu fitili kullandığım süre boyunca cinsel ilişkiye girmiycek miyim? 20 tane var! sizin doktorunuz bu konu hakkında ne dedi? benimki bu konuda birşey demedi.

evet canım fıtıl kullandugın zaman gırmemen lazım bana da öyle demıstı

Arkadaşlar bir şey soracağım.benim de özel günlerimden sonra bir kaşıntı ve kötü kokulu sıvı oluyor.ama 4-5 gün sonra geçiyor.acaba bu mantarın başladığına falan işaret olabilir mi?(daha küçüğüm,korkuyorum)

Slm arkadaslar bende de arada bir cok siddetli kasintilar oluyo..mantar olabilir mi? Bebek dusunuyorum øyleyse zarari olur mu mafoldumben

Slm arkadaslar bende de arada bir cok siddetli kasintilar oluyo..mantar olabilir mi? Bebek dusunuyorum øyleyse zarari olur mu mafoldumben

mantar kasintiyla basliyor..kasidigin icinde kucuk kanamalar olabilir..
en kisa zamanda doktora git derim..
gunluk ped,vajinal dus,pamuksuz utusuz iccamasirida mantara yol aciyor..
fitil kullanirken iliskiye girilmiyor..ayrica 1 hafta vajinal bolgenin yikanmamasi yaziyor benim
prokpektuste..
kizlar idrar tahlilinde ph seviyesinin kac cikmasi gerekli??normali 5.5 mi??

Son düzenleme:
mantar kasintiyla basliyor..kasidigin icinde kucuk kanamalar olabilir..
en kisa zamanda doktora git derim..
gunluk ped,vajinal dus,pamuksuz utusuz iccamasirida mantara yol aciyor..
fitil kullanirken iliskiye girilmiyor..ayrica 1 hafta vajinal bolgenin yikanmamasi yaziyor benim
prokpektuste..
kizlar idrar tahlilinde ph seviyesinin kac cikmasi gerekli??normali 5.5 mi??

canim idrar ph i fazla cikarsa mantarmi var demek oluo?

kızlarr banada aynı doktorr fitil ve kem verdi bakalımmm.yalnızz fitill çokkk yaktı.sizede aynısı oldu mu??*

arkadaşlar size çok ciddi bi sorunumu anlatmak istiyorum.
Kukumun çanak yaprağı bölgesinin, klitorisle buluşuğu yerde böyle sivilcemi desemi mantar mı desem bi etbeni büyüdü. Doktora gittim rahim ağzı akıntılarından oluyor dedi. Gebelik geçirdin mi dedi. HAyır hiç gebe olmadım dedim. Bir müddet takip ettim. belki kıl dönmesidir diye. ama içinden cerahat felan çıkmıyor hiç. ne olabilir. Bazı oral yollu ilişkilerimde sorun çıkartıyor. Malum bölge en hassas bölgemiz biliyorsunuz.
teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

aa seba med kullanmayı düşündüm bende ama,korkuyorum.sonuçta bi kimyasal.benimde yeşil renkli akıntım var.ilaç kullanıyorum.ilacı tam bitiriyorum tekrarlıyo.nefret ediyorum artık kendimden:KK43:

X