Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

kızlar ya tam atlattım derken yenıden mantar oldum yaaa
bır ıkı haftadır rahattım ama aptallığıma doymıyım
makinem almanya da kaldı dıye sır ağda aldım bacaklarıma koltuk altıma
bı de kukumun üst bölgesini aldım
dun heryerım kabardı kaşın kaşın ölüyorum
alerji yaptı sir ağda
oram da başladı kaşınmaya zaten bahane arıyo
doktora gıttım geldim şimdi ilaç verdi inşallah alerji ilacıyla geçer allah ım ne olur bıktım usandım artık yaaaa kızlar sakın benim gibi ypmayım önce küçük bi yerinize deneyin alerji yapmıyosa vücudunuza uygulayın

slm kızlar ya mantar bende de var. şuan çok kötü durumdayım. 1 haftadır geçmiyo. ketoral fitil kullandım krem kullandım geçmiyo
ne yapıcam bildiğiniz bitki falan yokmu ya iyi gelecek.

canim bazen kremlerde yanma yapabilio prespektusunu okudunmu seker yanetkileri kisminda yazar

kızlar burda birkaç kişi cildiyeye gidin demiş o şekilde kurtulduğunu yazmış ama anlamadım cildiye doktoru muayene ediyomu yoksa böyle böyle sorunum var diyosunuz oda ilaçmı yazıyo? bendede yıllardır var bu sorun, 2 yıl önce gitmiştim antibiyotik ve krem verdi, o ara geçti sonra gene başladı bugün tekrar gittim tek 1 hap verdi ve krem verdi bakalım işe yarayacakmı :))

olmadı şu soğan kürünü denicem bidahaki ay :))

ama cildiye konusuna takıldım, sivilce için gittiğim harika bi cildiyecim varda onadamı gitsme naapsam :uhm: ama muayene edecekse utanırım.. zaten bana bu ilaçları belirtileri söyleyince veriyolar, yani doktora gidin diyip duruyoruz ama doktor muayene etmiyoki :uhm:

yok hayır prensesfb cim bende genital mantar için cildiyeye gidenlerdenim :)
çünkü jinekoloğum bi türlü beni iyileştiremiyo,hemde kaç doktor değiştirdim bi bilsen
en sonunde cildiyeye gittim muayene etti sıvı aldı laboratuvara gönderdi
ilacımı yazdı kullandım iyileştim allah ıma şükür dedim
kızlar bi de doktora gidince en ince ayrıntısına kadar sorunumuzu anlatmalıyız
ki o da ona göre tedavi etsin bunda utanılacak bi şey yok bence
karşımızdaki doktor sonuçta hergün kaç tane görüyo onun için çok normal:)

ne bu soğan kürü canım ?mantara iyi gelen bişey mı?

arkadaslar bgn bende de birden kaşıntı başladı vajinamda iç tarafında acı ve yanma falan yok ama kaşınıp duruyor.normalde akıntım oluyor bazen ama fazla kötü kokulu değil acaba bende de mi mantar oluştu biiraz önce sirkeli su ile yıkadım biraz kaşıntı gecti napıcamı şaşırdım bu aralar doktora da gidemem ztn hiç gitmedim böle bir durum için

ne bu soğan kürü canım ?mantara iyi gelen bişey mı?

ya daha önce duyuyodumkadın hastalıkları için birebirmiş diyede nasıl kullanılacağını bilmiyodum :)) bakındım biraz nette 15 gün boyunca yemekten önce içiliyomuş, ibrahim saraçoğlunundu sanırım, nette aratırsan karşına çıkar hemen ayrıntılı bende bilmiyorum :))

birde arkadaşım vardı beden eğitimi öğretmeni, oda soğanı suda bekletip hergün içtğini çok dinç olduğunu söylemişti, ona da güvenerek iyi bişeydir diye düşündüm :) ama önce ilaç tabiiki:)

oncelikle gecmis olsun canim benim valla bilmiodum ogrenmis oldum iyi oldu canim mantar durumunda cildiyeciye gidilcek hakketen zor gecen bisey en ufak biseyde tetiklio hemen antibiyotik kullanimi bile mantara yol acio canim cildiyeci jinekolog gibimi muayene ettide ordan sivi aldi merak ettim canim jinokologlarin ozel ya muayene masasai ondan sordum canim

canım normal hasta yatağına yatıyosun kucuk bı aletle alıyo sıvıyı

benm de sadece kaşıntım vardı yanma vs yoktu akıntıda da değişiklik olmadı dediğin gbi ama mantar çıktı . gt dr.a bence ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…