- 23 Haziran 2008
- 773
- 17
-
- Konu Sahibi manifesto123
arkadalar merhaba;
aynı dert bendede var ama benimki mantar değil sadece akıntı okadar doktora gittim ve hiçbişey solemedi evli değilim ama kendim akıntıdan rahatsız oluyorum ve napıcağımıda bilmiyorum:S
iyi akşamlar arkadaşlar size bi sorum olacak
yaklaşık 1 yıldır çocuk için tedavi görüyorum.sürekli dr.a gittiğim için rahimde enfeksiyon veye mantar olduğuna raslamadık.1 ay önce tedaviyi bıraktım.15 gündür rahimde yanma ve sık idrara gitme şikayetlerim var ama akıntım yok.sizce bu mantar belirtisimi yoksa enfeksiyon falanmı.
2 yıl öncede rahimde yara yaktırmıştım o tekrarlamış olabilirmi
paylaşımlarınızı bekliyorum...
mantarın geçtiği kaşıntının bitmesiyle mi anlaşılıyor?? kafamçokkarıştı
tabı kı canım mantar zaten acayıp kasındırır duramazsın,kasıntın bıtıncede gecmıstır zaten ılacsızda ıyılesmez mantara.s
iyi akşamlar arkadaşlar size bi sorum olacak
yaklaşık 1 yıldır çocuk için tedavi görüyorum.sürekli dr.a gittiğim için rahimde enfeksiyon veye mantar olduğuna raslamadık.1 ay önce tedaviyi bıraktım.15 gündür rahimde yanma ve sık idrara gitme şikayetlerim var ama akıntım yok.sizce bu mantar belirtisimi yoksa enfeksiyon falanmı.
2 yıl öncede rahimde yara yaktırmıştım o tekrarlamış olabilirmi
paylaşımlarınızı bekliyorum...
valla canım ben her 6 ayda bı mantar olurum,bu yuzden tanırım bu hastalıgı,mantar olsan kasıntıdan duramazsın akıntın olur,ıdrarını yaparken yanar,bence sen mantar degılsın,ama yınede bı doktora danısmanda fayda var:lepi:
canım benimde aynı şikayetlerim vardı.benim birde kaşıntı vardı dr gittim enfeksiyonlu mantar dedi ilaç fitil ve merhem verdi geçti.ama geçen hafta yanma ve sık idrara çıkma sorunu ortaya çıktı aile hekimine gittim sorun idrar yollarında dedi antibiyotik ağrı kesici verdi şu anda sorunum kalmadı inş.tekrar etmez.sanada geçmiş oılsun
canım benimde aynı şikayetlerim vardı.benim birde kaşıntı vardı dr gittim enfeksiyonlu mantar dedi ilaç fitil ve merhem verdi geçti.ama geçen hafta yanma ve sık idrara çıkma sorunu ortaya çıktı aile hekimine gittim sorun idrar yollarında dedi antibiyotik ağrı kesici verdi şu anda sorunum kalmadı inş.tekrar etmez.sanada geçmiş oılsun
canım sanada geçmiş olsun
benimde hergün değilde birden yanma başlıyor sık idrara çıkıyorum yaparkende ağrıyo
acaba antibiyotikmi alıp içsem
ilaç kullanıyorum doktora gttm.
kaşıntı bitince tekrar doktora gtmeye gerek kalmıyor ve eşimle normal hayatımıza(cinsel anlamda) dönebiliriz yani öyle mi? delikafadulden
canım sanada geçmiş olsun
benimde hergün değilde birden yanma başlıyor sık idrara çıkıyorum yaparkende ağrıyo
acaba antibiyotikmi alıp içsem
canim gecmis olsun idrar tahlili yaptirdinmi?bende yanma ve slk idrara cikma vardi idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik ve idrar yolu antiseptigi verdi ama tek doz yetmedi sonra azosilin ictim o kesti
canım benımde gecen sene öyle bı sorunum olmustu sımdı geldı aklıma
eger ıdrarını yaparken agrıyosa ıdrar yollarında enfeksıyon olabılır
tuvalete gıtmemek ıcın su ıcmıyodum ama ben de yanma yoktu
yalnız acayıp agrılı yapıyodum ıdrarımı buda su ıcmemekten kaynaklanıyomus
dr um dedı bol su ıcmelısın tabı doktor a kesın gıtmelısın
canım en son 1 yıl önce yaptırmıştım tahlil
ama sürekli muayene oldugum için dr.iltihap falan öyle bişey demedi hiç
1 aydır gitmedim dr.a tedaviyi bıraktım şimdide bu çıktı başıma
canim benim mantarda idrar yollunda enfeksiyona neden oluomus cunku yanma slk idrara cikma idraryollarindan kaynaklio benimde boyle olmustu idrar sonrasi yanma falan felakat kotu oluoo bilirimmm