Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

canim benim idrar yolu iltihabi gecirdim monural diye tek doz antibiyotik aldim iyi gelmedi azosilin ictim bi kutu ondan sonra gecti bende sadece yanma sikayeti vardi guzelcim

idrarini yaparken varsa sistit,eger idrardan sonra yaniyorsa mantar kaynakli ph seviyesi degisttigindenn malesef..:a015:

ewet yaniyorr sonradaa kasiniyorum..eger idrar yaparken varsa idrar yollari enfeksiyonudur..
ne illet birsey mantar..

Merhabalar...Arkadaşım bu sorun çoğu kadında var.Zaman zaman bende yaşıyorum.Kullandığın ilaçları yazarsan bilinçsizce kullanılmasına karşıyım.Ama doktorumun fikrini alıp kullanabilirim .Bazen çok basit bir ilaç sorunu çözebiliyor.Teşekkürler....
.

kızlar bende hem yanma hem de kaşıntı vardı.bence doktora mutlaka gidin.benim yanma geçti sadece çook hafi kaşıntı var ama eskisi gibi değill.krem ve fitil çok iyi geldi.

canim oncelikle sana sorular soruyor yasin,iliskin var mi,ne gibi sikayetlerin var en son adetini nezaman oldun vs gibi sorular..
sonraa yan odaya gecip altini cikariyorsun bir ortu veriyor zaten onu alip o filmlerdeki meshurr muayene masasina uzaniyorsun ben baya strese girmistim elimde olmadan..
kadinsan eger bir alet koyuyor girise..jel falan surup bakiyor..bitince ilac yaziyor duruma gore idrar tahlilide istiyor..eger kizsan eliyle muayene ediyor..dis yuzeye bakiyor...
makyajsiz titrek rengim atmis sekilde gitmistim kadin yanlis geldim sandi yasin kac dedi direkt,ciglikta atmistim..kaydirigubbakcemile3bayaa maceraliydi..benim icinn..millet esiyle gelmisti bende saf gibi tek basima gittim:bbo: bir ucaktan korkuyorum birde jinekologtann..:gitme:
dur resimde koyayim hazir yeni ogrenmisken ezber olsunnkaydirigubbakcemile3
tma1012_2.gif

canim oncelikle sana sorular soruyor yasin,iliskin var mi,ne gibi sikayetlerin var en son adetini nezaman oldun vs gibi sorular..
sonraa yan odaya gecip altini cikariyorsun bir ortu veriyor zaten onu alip o filmlerdeki meshurr muayene masasina uzaniyorsun ben baya strese girmistim elimde olmadan..
kadinsan eger bir alet koyuyor girise..jel falan surup bakiyor..bitince ilac yaziyor duruma gore idrar tahlilide istiyor..eger kizsan eliyle muayene ediyor..dis yuzeye bakiyor...
makyajsiz titrek rengim atmis sekilde gitmistim kadin yanlis geldim sandi yasin kac dedi direkt,ciglikta atmistim..kaydirigubbakcemile3bayaa maceraliydi..benim icinn..millet esiyle gelmisti bende saf gibi tek basima gittim:bbo: bir ucaktan korkuyorum birde jinekologtann..:gitme:
dur resimde koyayim hazir yeni ogrenmisken ezber olsunnkaydirigubbakcemile3

ben canim daha hic muayene olmadim cok korkuyorum cokmu acidida ciglik attin sekerimm

ben canim daha hic muayene olmadim cok korkuyorum cokmu acidida ciglik attin sekerimm

kastigim icin acidi..canimda biras kiymetlidir zemuszemusdoktorumda sag olsun baya yardim etti..bu arada benim ilaclarim bitti ama akinti rengi hala ayni..anlamiyorum neden gecmiyor..fisfisfis

kastigim icin acidi..canimda biras kiymetlidir zemuszemusdoktorumda sag olsun baya yardim etti..bu arada benim ilaclarim bitti ama akinti rengi hala ayni..anlamiyorum neden gecmiyor..fisfisfis

dogal aslinda kasman canim yabanci cisim girio sonucta ben daha muayene hic olmadim korkuorum com doktorda cok onemli iyi bir doktor bulmam lazim oncelilkle bu arada yanman varmi tatlimcim

kızlar mantar hastalıgı bende kronıklesti ne kadar ilac kullansamda fayda etmıyor =( üstelik benden peynir kesigi gibi seylerde geliyor ...

yanmaa biraz oluyor bazen..bence git goster gelllkaydirigubbakcemile3
sirf ileride kotu sonuclar olmasin diye gittim...yoksa zorduuuuukaydirigubbakcemile

bende a zönce doktordan geldim mantar teşhisi ile. ama çok şiddetli geçiriyorum :KK43: inanılmaz yanma kaşıntı var çok tahriş olmuş neden anlayamadım. travocort krem verdi onu sürdüm az önce ama yanma kaşıntı böyle bir anda artıı :bbo: dayanamıyorum valla. bi bilgisi olan varmı arkadaşlar yaw

bende a zönce doktordan geldim mantar teşhisi ile. ama çok şiddetli geçiriyorum :KK43: inanılmaz yanma kaşıntı var çok tahriş olmuş neden anlayamadım. travocort krem verdi onu sürdüm az önce ama yanma kaşıntı böyle bir anda artıı :bbo: dayanamıyorum valla. bi bilgisi olan varmı arkadaşlar yaw

canım seni öyle ıyi anlıyorum ki
ben de o kremden kullandım,aslında yanma yapmaz tabi bünyeden bünyeye değişebilir
ilacın yan etkisi olabilir eğer bekarsan o kremin sana iyi geleceğimi tahmin ediyorum canım

X