Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

benim de bitmek tükenmek bilmeyen çilem mantarrrrrrrrrr. vücudum herşeye mantarla tepki veriyor.... antibiyotik bile kullansam hemen mantar oluyor.. şimdi bebek düşünüyoruz 2 aydır olmadı. acaba bu mantar yüzünden mi?

bu arada ;evet bende de ağrılar oluyor.

merhabalar kızlar.bende geçen hafta mantar başladı.çok sinir edici bir hastalık.kaşıntı,akıntı ve yanma şikayetlerim var.internette araştırdım sonuçlar mantar yönünde.geçenlerde antibiyotik hap kullandım diş yüzünden.ondan olduğunu sanıyorum.çünkü antibiyotikler tetikleyiciymiş.pazartesi sağlık ocağına gidip krem yazdırıcam.doktora gitmek istemiyorum muayene yüzünden:)birde geçen gün bu sitede arkadaşın biri mantar için sirkeli suyla yıkayın ve temiz tutun yazmış.denedim sirkeli suyu kaşıntıyı bir süre önlüyor.ne diyeyim.allah şifamızı versin.iyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede her 3 ayda bı tekrarlıyor bu mantar ılletı.her defasında fıtıl kullanıyorum kullanan varmı aranızda?

valla ben 1 yıl mantarla uğraştım,bitmek bilmedi..sonra adaçayı yağını bir pamuğa döküp vajina ortalarına koydum,5-6 gün ,sonuç...;1 hafta sonra mantardan eser kalmadı...3 ay oldu..maşallahım var..

kızlar yazıların okudum bi çoğunu ama tam anlayamadım ya :KK43: bndede akıntı oluyo çok mantarmı diil mi nasıl anlayabilirm ben eczanede tst gbi bişeyi satılıyormu bunun ?

Merhaba arkadaşlar bende geçen gün dr gittim kasım ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Nedeninin araştırılması için gittim muayenede etti. Smear (doğru yazdım herhalde) testi yapıldımı dedi hayır dedim aldı test için ultrasonlada baktı hafif mantar var dedi ve bana GYNO-LOMEXIN fitil ve Travogen krem verdi. Ama benim hiçbir şikayetim yoktu. Sadece kasık ağrım oluyordu arada. İlk fitili koydum. Kremi de birkaç gün kullandım. Ama fitili yatarken koymuştum sabah bir kalktım beyaz sıvı gelmiş bu demek oluyo yani mantar vardı da iltihap mı oluyo gelen hiç anlamadım. Siz kullandınız mı bunları yazarsanız sevinirim.

ben sebamed kullanım kızlar jelini genital bölgesi için her günde değil azıcık kaşıntı başlayınca kullanıyordum ve hemen geçiyordu tavsiye ederim....sesi yok şükür uzun zamandır :)) hain mantar ne olacak.....

ya canım bende de yaklaşık 1 aydır kaşıntı var deli oluyorum kaşımak istemiyorum ama tatlı tatlı kaşınıyo:) bebeğimde var emziriyorum herşeyi kullanmamm acaba sebametin yan etkisi var mı? akıntım var senelerdir ama kokusuz benimki zaten kadınlarda akıntı olması normal sayılıyor ama kokuluysa eğer iltihaptan dolayı oluyor benim tek sorunum kaşıntı

kızlar sabah programlarında soğan suyu kürü die bişi duydum 1 su bardağı suyu ile 1 orta boy soğanı kaynatıomuşun soğutuktan onra suyunu içiyomuşun bugün denemeye başlıyorum tüm rahim hastalıklarına akınıya iltihapa yanmaya kurtlara gibi birçok rahim hastalığına iyi geliyomuş interneten de araştırdım hiçbi yan etkisi yok duyan deneyen varmı?

mantar icin tavsiyem ilaclari kullanirken sunlarada dikkat edin yoksa tekrarlar ve bunlarida aliskanlik haline getirin..ic camasirlari kaynatin,buharli utude utuleyin,vajna nemli ortamlarda kalmasin mantar rahat urer,kasimayin,gunluk ped kullanmayin vs. bunlar onemli cunku ic camasirinizi utulemezsiniz deterjan artiklari yine kasinti yapar..ayrica dogum kontrol haplarida mantar yapabilir,antibiyotik kullanimina da dikkat...bayan olmak zorrrkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende normalde hiç kaşıntı akıntı yok ama ne zaman adet olcam 4-5 gün öncesinde kaşıntı ve akıntı başlıo hem de ne akıntı yani...:KK43:(( acaba bu da mantarmıdır?yani normalde böyle bir sorunum yok sadece adet öncesinde oluyor...

X