Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

bende de var bu beladan doktora gittim mantar filan demedi ama bu belirtiler var yanma,kaşıntı akıntı..mantardır dimi bu??

eğer dr.a bu şikayetlerini söylediysen , buna rağmen yok dediyse değildir , her kaşıntı akıntı mantar olmayabilir cnm......

arkadaşlar bana da doktor bir tane hap bir tane fitil ve birde krem ver verdi..ama fitil hariç krem ve hapı mı eşinle beraber kullan dedi yoksa sadece kremimi eşin kullansın dedi hatırlamıyorum...
bu flucan hapını eşimde kullanmalı mı acaba bilginiz varsa yazarsanız sevinirim..

kremi ve fitili sen kullanıyosun,,hapıda beraber kullanıyosunuz

rahim ağzında iltihap varmış bende ilaç verdi kullanadım bende ama tekar başladı ne yapmam gerek ilaçlar öle çekmecemde duruor kullanmaya başlasam mı

canım bence kullanma bende senın gıbı hataya düştüm. doktor çok kızdı:KK43::KK43: yanı her zman aynı ılac ııı gelmıyor mutlaka doktoruna danış daha değişik ilaçlar deneyecektır. geçmiş olsun

kızlar size bir bitkiden bahsetmiştim ve uyguladım faydasınıda gördüm öneririm.şu an 100 de 100 geçti diyemem ama yüzde 90 geçti.bu arada bu uygulamada klorsuz su kullanmayı da unutmayın.

selam kızlar,
sanırım bende de mantar 3 aydır çok kötü kaşıntı,yanma ve akıntı var doktora gitmedim hiç gitmek de istemiyorum.ne yapcam bilmiorum

ablacım ben daha önce doktora yine kaşıntı akıntı için gittim bu ilaçları yazdı kullanmöadım ama şimdi bunlar tekrar başladı.doktora gitsem şimdi yine bu ilaçları vermez mi o yüzden devam edeyim mi die sordum

tamam arkadaşlar.ilaçların isimlerini ve nasıl kullanıldığını yazıyorum size.bence işe yarayacaktır ama dediğim gibi tedirginim doktorunuza sorun kullanmadan önce bence.yada eczaneye sorun enazından.ama mesuliyet kabul etmiyorum bunuda belirteyim.bütün kalbimle sizinde kurtulmanızı diliyorum.nekadar mutlu olurum anlatamam.neyse ilaçları söylüyorum. 1-ORNİSİD FORT 500 MG 10 TABLET(12 saat arayla günde 2 kez tok karınla.ben sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum tekinide akşam tok karınla) 2-LARİCİD 500 MG 14 TABLET (buda 12 saat arayla diğer gibi ilaç tok karınla günde iki kez) 3-FEXADYNE 120 MG 20 TABLET (günde 1 kez tok) 4-TEKFİN 250 MG 14 TABLET (günde 1 kez tok) ayrıca 1 tanede travogen krem sürüyorum.çok geçmiş olsun kızlarrrr.dualarım sizinle inşallah işe yararrrrr...

arkadasim turkiyede bu ilaclarin fiyatlari nedir acaba? ben burda isvicrede baktirdim bugun biraz pahali geldi de bana turkiyede ne kadar diye merak ettim. bide 10 tablet yazmissin cogu haplarda 10 gunden sonra kullanilmiyor dimi? eczanedeki bayan bana en fazla 10 gun demisti de sende okadarmi kullandin? son bir sorum daha olucakti verdigin ilaclarin isimleri paketinde de ayni yazdigin gibimi yaziyor? cunku burda isimleri farkliymista senin yazdigin sekilde ilac bulamadilar.

kızlar ben de doktora gitmiştim epey bi süre geçti ama bir kaç ay sonra tekrarladı. geçen hafta burdan alternatif tıp olacak şeyleri okudum karbonat diyorlardı ama ben bunu uygulamaya korktum korunmadığım için ilaç da içmek istemedim. alternatif tıp eğitimi okuyan bi bayan hocasından aldığı bilgiye göre yoğurt sürün ve yiyin demiş en sonunda dayanamayıp denedim ben de kaşıntı vardı ama azalmıştı çok fazla değildi ve geçti.

arkadasim turkiyede bu ilaclarin fiyatlari nedir acaba? ben burda isvicrede baktirdim bugun biraz pahali geldi de bana turkiyede ne kadar diye merak ettim. bide 10 tablet yazmissin cogu haplarda 10 gunden sonra kullanilmiyor dimi? eczanedeki bayan bana en fazla 10 gun demisti de sende okadarmi kullandin? son bir sorum daha olucakti verdigin ilaclarin isimleri paketinde de ayni yazdigin gibimi yaziyor? cunku burda isimleri farkliymista senin yazdigin sekilde ilac bulamadilar.

canım bu ilaç isimleri pakette nasıl yazıyorsa buradada öyle yazıyor
bunlar biraz pahalı ila.
mesela ornisid fort 10 tabletten oluşuyor..ve fiyatı 15 lira...mantar ilacı
tekfin de mantar ilacı 30 lira
diğerlerinide idrar yolu enfeksiyonu için bildiğim kadarıyla..onlarında fiyatlarına bakmıştım..tam aklımda değil ama onlarda pahalı...25-30 civarında..
canım ayrıca orada o ilaçları bulamadıysan aynı etken maddeyey sahip orada satılan başka ilaçlarda alabilirsin..internetten bakabilirsin fiyatlarına ve prospektüse..
mesela www.ilacabak.com var..burada fiyatlarına ve aynı etken maddeye sahip ilaçları bulabilirsin..prospektüs her ilaçta yok ama..
prospektüs için www.turkmedikal.net sitesinde vademecum( ilaç bildileri) den prospektüse bakabilirsin hemde aynı etken maddeye sahip ilaçları bulabilirsin

Son düzenleme:
arkadaslar bende 1yıldır evliyim evliliğin 5 6 ayından sonra bendede basladı.aynı şekilde fitil ve krem kullandım ama ben haftada 1 kez kullanılan bi ilaçta kullandım.onu içtiğimde iki üç hafta geciyodu.basladımı tekrar kullanıyordum.neyseki uzun zamandan beri yoktu ama bikacgündür yine var.evli olanların kesinlikle eşlerininde tedavi görmesi gerekiyor zaten size verilen ilactan oda içiyor.ayrıca iç camasırlar 100 de 100 pamuklu olsun ve ütüleyıp öle giyin.faydasını görüceksiniz.ama akıntı içinde ek bi ilac sart bence.umarım kurtuluruz şu illetten..

kızlar bende dkh sebep olduğu mantar vardı 2 haftadır falan 1 hafta önce dr verdiği tek kapsüllük ilaçı ve kremi kullandım 2 gündür sorun kalmadı sanrım geçti kremi kullanmaya devam ediorum bitene kadar kullanıcam burda çoğu arkadaş tekrarladığını söylüor umarım tekrarlamaz..

kızlar bende dkh sebep olduğu mantar vardı 2 haftadır falan 1 hafta önce dr verdiği tek kapsüllük ilaçı ve kremi kullandım 2 gündür sorun kalmadı sanrım geçti kremi kullanmaya devam ediorum bitene kadar kullanıcam burda çoğu arkadaş tekrarladığını söylüor umarım tekrarlamaz..
sevindim cnm,,inşallah bidaha tekrarlamaz

teşekkürler canım bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum umarım onlarda kurtulur bu beladan

canım evet ya bendede var o sorun kullanmadığım ilaç fitil kalmadı,akıntımda var deli oluyorum ama geçmiyor 2 gün önce gittim bide muayene oldum ilk defa çok utandım ama napıyım

Kızlar kaşıntı oluştuğunda kaşıyıp tahriş etmeyin direkt ılık sirkeli suyla yıkayın,%100 pamuklu iç çamasırlarını tercih edin ve mümkünse kaynatıp,ütüleyip kullanın,ıslak kalmamaya özen gösterin.Her bayanın başına muhakkak gelen illet birsey,mutlaka dr gidin.Herkese geçmiş olsun a.s.

ya kızlaarr bende mantar oldum 3 gun oldu ama kasınıyorum doktora gıttım bana flucan verdı fakat dedıkı nısanlında ıcecek dedı ıcınden 2 tane kapsul cıktı ama ıcırmedım ona acaba ıcırsemmı ya sunu soylemek ıstıyorum kasıntınız varsa sıcak suyu acın ve genıtal bolgeye tutun ama dayanabıldıgınız kadar sıcak olsun bu cok ıse yarıyor kasıntınızı alıyor ayrıca mıkropları öldürüyormus kaynar su ..Fıtıl verdı dun kullandım ama bu sabah ırenc bır kasıntı ıle uyandım sabahın 9 unda :KK43: sıcak suyu mutlaka yapın goruceksınız faydası olacak bana dua edıceksınız kasınmıcaksınız:))) gecmıs olsun kızlarr

kesınlıkle doktora gıtmelısın daha kotu sonuclar olabılır 3 ay cekmıssın gıtseydın doktora belkı 1 hafta cekıcektın ıhmal etme canım sonucta cok onemlı..

X