Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

bence görünmende fayda var. benimde oyle oluyordu . sonra kendim ilaç kullandım. ama ilaçlar fayda etmedi yara oluşmuş. zaman geçirmeden gitmelisin.

Kızlar mantar içerisinin ıslak kalmasından oluyor ve asla içerisini kurulayamayız. Ben de de iki yıl önce vardı fitil kullandım,krem kullandım geçti.Ama daha sonra tekrar tekrar tekrar oldu ve o an anladım ki o kadar temiz olsam da ve çamaşırlarımı ütüleyip kuru tutsam bile içerisi yaş olunca geçmeyecek. Eşimle kara verdik ve geri çekilme yöntemini uyguluyoruz ve içim kuru kalıyor ve mantar olmuyorum bu yöntemi deniyeli bir yıl oldu bir yıldır rahat ve huzurluyum.

doktorum önermişti belki faydalı olur, kaynatılıp ılıtılmış suya sirke damlatın ve o su ile teharetlenin ordaki mikropları öldürür. ayrıca numis med ile temizlenin ,
bende de olmuştu pamuga sirke sürüp teharetlenmiştim ve geçmişti, aynı suyu eşimede hazırladım ve öyle banyo yaptı, şimdi yine baş göserdi eve gidince ilk işim çamaşırlarımızı ütülemek olacak ve sirkeli suyumu hazırlamak, bu arada doktorum flucan yazdı ,ilk tableti eşimle aldık 2.sni perşembe günü inş. alıcaz. geçmiş olsun hepimize

hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum sıkıntılarıma tercüman oldunuz valla mantar şikayetim var YILLARDIR. travazol kullanıyorum 2 gündür kaşıntıyı azalttı ayrıca yanma da yok artık ama travacort deniycem. benim sorum şu: içinizde mantar olup da et beni gibi bişey olan var mı? varsa bu normal mi? çünkü bende mantar var ve ayrıca öyle bir sorunum var mantarlı bölgede. şu an krem uyguluyorum 2 hafta içinde geçmezse mantardan olmadığı sonucuna varıcam. ben eczacının tavsiyesiyle travazol kulladındım yani doktora gitmedim 2 hafta içinde geçmezse gidicem çünkü yıllardır var geçmezse şaşmam

kızlar bende mantardan kurtuldum....
çok mutluyum...
korkudan 1 senedir o iğrenç mantarı çekiyodum...doktor muayene etti ve fitille tek bir tablet ilaç verdi.2 gün içinde tüm şikayetler yok oldu....
keşke daha önce gitseymişim....o kadar eziyet çektim...
kendi kendinize ilaç almayın....her ilaç herkesde aynı etkiyi yapmayabilir....

Tatucum aynısını soylıcektım bende bende hem ıdrar yolları ıltıhabı var hemde mantar vardıı yoğun bir şekildeydıı.
Doktora gıttım banada fıtıl ve tek tablet verdı tek tabltten eşimede verdı kullanıorum ılaclarım pzt bıtecek sımdılık problem yok gıbı bakalım neler olcakk:):) sizlerde doktora gıtmekten sıkılmayın sakın bende çok uatnıodum acıcak dıe korkuyodum ınanın canım çok tatlıdır hiç bişe hissetmedım hepineze sağlıklı gunler ve sağlıklı yıllar dılerım:):)

hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum sıkıntılarıma tercüman oldunuz valla mantar şikayetim var YILLARDIR. travazol kullanıyorum 2 gündür kaşıntıyı azalttı ayrıca yanma da yok artık ama travacort deniycem. benim sorum şu: içinizde mantar olup da et beni gibi bişey olan var mı? varsa bu normal mi? çünkü bende mantar var ve ayrıca öyle bir sorunum var mantarlı bölgede. şu an krem uyguluyorum 2 hafta içinde geçmezse mantardan olmadığı sonucuna varıcam. ben eczacının tavsiyesiyle travazol kulladındım yani doktora gitmedim 2 hafta içinde geçmezse gidicem çünkü yıllardır var geçmezse şaşmam

Bence doktora gitmemekle büyük hata yapıyorsun arkadaşım.Seni korkutmak istemem ama oradaki et beni değil başka birşey olabilir lütfen hiç vakit kaybetme hemen doktora git doktora görünmeden ilaç kullanma bence!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun .bendede müzminleşmiş mantar hasatalığı vardı.bende o işlaçlardan kullandım bir hafta kadar geçip tekrar başlıyordu.geçti deyip cinsel ilişkiye giriyordum tekrar yeniden mantar başlıyordu.enson 1 ay kadar hiç birliktelik yaşamadım.ilacı kullandım. ve geçti.şimdi zaten çok sık cinsel ilişkiye girdiğim zaman kaşınıyomuş gibi oluyo.aman aman ödüm kopuyo.ama haftada 1 cinselllik en iyi çözüm çok ciddiyim ben böyle kurtuldum 1 senedir çok rahatım.

Bendede uzun suredır mantar oluyor.Ben vajinal fitil kullanıyorum her seferinde ve 2 günde geçiyor ama tekrarlıyor hep,az önce doktorumla konuştum yılda 2-3 kez olması normal dedi. ama bende daha fazla oluyor dedim eşimindemi tedavi olması gerekir dedim. Önce şekerine baktır dedi diyabetlilerde mantar çok oluyormuş vücut direncine bağlı olarak.Baktırcaz bakalım.Aranızda şeker hastası olan varmı peki mantardan şikayeti olup.

biri çok acil sirkeli suyun oranını yazsın ne kadar sirke katmamız gerekli.

arkadaslar ben 1 ay önce antıbıyotık kullandım ve mantar oldu kasıntı falan....neyse gectı.. sonra yaklasık 8 gn once yıne antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım.grıp olunca. ardından az kasıntı oldu hemen gectı... sımdı ıse yanı 8 gun sonra genetıal bolgemın üst sağ tarafında kasıklarımın altı genetıal bolgemın ustü hafıf şişlik var ama tek tarafta... sızce bu da mantardan dolayı enfeksıyondan mı, günlük ped de kullanıodum o ara.sımdı bıraktım.parfumluydu.bu şişlik sizce bu sebeplerdendır degılmı???iniyor gerı hafıf sısıyor....hiç bu durumla karsılasan varmı.. yardım edın.........sitres oldum ıyce... bırde adetıme az kaldı ondan da olurmu???

Bende de var aynı sorun ne yazık ki:KK43:((((((( ilaçlar kısa süreli etki yarattı bende de.bişey sormak istiyorum ibrahim saraçoğlunun bitki kürlerinden mantar için olanını deneyen var mı aranızda???

arkadaslar bende mantar var dıyemem ama arada bır kasıntım oluyor akıntımda yok sayılır ayaklarımıda cok ıyı kollarım ama yınede arada bı oluyor guzelce yıkayıp sıcak bez falan koyuyorum o gecırıyo ayakları usutmemek bırıncı onlem tabı ama mantarı olan arkadasları doktor gormesı gerekır tabıkı ben yıne mantar olan arkadaslara gore bıraz daha sanslıyım sanırım Kadınmısın derdın varrrrr....

valla arkadaşlar sizlerden biride benim. sirkeli suyu hep deniyorum zaten. ama bende akıntıda var. o yüzden sanırsam. verilen ilaçları beyinizdemi kullanıyo. benimki ile zaten beraberlik konusunda hep kavgalıyız. bide bunu iç dersem. ne yapıyoruz ki sanki der şimdi. dogum kontrol ilacını bile görmeden içiyorum . biliyor kullandıgımıda laf koyar diye yani. üffffffffffffff nebiliym ben ya...... neyapmalı.:nazar:

ya arkadaslar şişliik olan var mı üstte tek tarafta kasık altında. bı gelıo bı kayboluo. yazımı okudunuz mu...

Kızlar bugün aktardan aynısafa bitkisini aldım ve 3-4 gün uygulayacağım.inş.faydasını görürüm.sizide bilgilendiricem.

hanımlar benim bir tavsiyem var mantar için;ilaç kullanmanın yanısıra hergün sabah akşam sıcak duru suyla o bölgeyi yıkayın. ayrıca ped yerine temiz pamuklu bir bezi ütüleyip kullanın çünkü sürekli ped kullanımı ve sentetik çamaşırlar mantarı tetikliyormuş.

slm kızlar malesef doğum kontrol hapından dolayı bendede başladı ve ne yapacağımı şaşırdım dr gittim ialçlar kremler en az günde 2 kere iççamaşırımı değiştiriorum ve giymeden hemen önce iice ütülüorum duyduğum ne varsa uyguluyorum kendimi çok kötü hissediorum ya daha 1,5 ay önce testler temiz çıktı ve şimdi bu çıktı acaba kullandığım ilaçları kullanan varmı bu ialçlar fayda edermi ilaç ismi yazsak sorun olurmu çünkükendime en fazla 1 ay verdim bu hastalığı geçiricem diye geçmesi lazım mümkün diil geçmiş olsun herkesee

X