- 24 Aralık 2012
- 124
- 2
- Konu Sahibi kuzuprensesim
Eşimin memur ataması nedeniyle doğuda görev yapıyoruz.Ama Manisaya tayin istedik bi kaç aya gideriz gibi.Manisa hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben izmirliyim, izmirde yasiyorum ama 1 aydir manisaya gidip gelerek calisiyorum ne hakkinda ki sorunuz bir de merkeze mi istediniz ilceye mi
Manisa merkez mi yoksa ilce mi? Ben ilcesindeyim ama manisaya gidiyorum devamli.Cok avantajli bir sehir .İzmir bir adim otende daha ne olsun zaten.Cok fazla trafik yok,mevsimi miss,memur sehri .Simdiden hayirlisi olsun Sehzadeler sehri :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir Manisalı olarak memleketimi sevmiyorum,tarihsel değeri olmasa hiç gözümde yok.
Çok göç aldı malesef.Sakinlik seviyorsanız tavsiye etmem,ben kaçmak için gün sayıyorum.
Merkeze istedik yani zaten çalışacağı kurum merkezde...Biz doğuda 2 sene kaldık o yüzden çok bunaldım burda yani hep yalnızım hele son günlerde hep ağlamakla geçiyor günlerim.Sosyal bi şehirmi gezilecek yerleri varmı pahalımı bunları merak ediyordum..Ayrıca teşekkür ederim
Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..Manisa merkezde eşimin çalışacağı kurum...İzmire yakın olması beni çok cezbetti zaten..Yani dedim ya burda hiç arkadaşım komşum olmadı kimsesiz gibi kaldım 2 senedir o yüzden gittiğim zaman böyle komşuluğun olduğu bi yerlerden ev bulmak istiyorum önceden yani bebeğimden önce çalışırken hiç komşu falan aramazdım ama buraya gelince çok ama çok aradım...bu arada Pahalı bir yermi şehzadeler şehri :)
Pahali degil ama ben izmirden sonra hic sosyal ve gezilecek yer bulamadim moralinizi bozmak gibi olmasin ve kimse alinmasin ama ben yasayamazdim :/ pek gelismis degil. Bazi ilceleri daha guzel diyorlar onu bilemiyorum. Calistigim kurumun etrafinda yemek yicek dogru duzgun yer bulamadim sigara icmeme tuhaf thaf bakan bi amca vardi adeta ustume yurudu
Daha yeni yeni gelişmekte olan bir şehir. Sizin beklentileriniz nasıl bilemem ama azda olsa gezip hava alabileceğiniz yerler var. Trafiği olmayan sessiz bi yer. İzmire çok yakın olduğu için avantajlı gün içinde gidip gelenebilir. Ben memnunum başka şehire gidince garipsiyorum o yoğun trafiği kalabalık sokakları beni ürkütüyor. İstanbul'dan gelen arkadaşım çok beğenmişti tam yaşanacak yer diye. Ama tabi herkesin beklentisi farklı olduğu için memnun olmayanlarda çıkabiliyor.
bende 3 yıldır buradayım malesef yalnızım
Benim beklentim rahat huzurlu ne bilim sosyal bir şehir bıktım yani bulunduğum şehirden 2 yılda ben benlikten çıktım..
Komşulukları izmirden daha iyi , hava atmayı severler ve (fors atmak) diyorlar orada ben izmirde yaşıyorum hiç öle bişi görmedim manisaya gdiyorum herkes dedikodu herkes birbryle yarışıo
Çok sosyal sayılmaz eğlence merkezi çok yok ama dediğim gibi izmir yakın olduğu için avantajlı bir yer.
aslen manisalıyım ama izmirde doğup büyüdüm manisalı olduğumu da bir türlü benimseyemedim , akrabamız çok gdip gelrz arada ama hiç bişi yok orda , bundan bi 10 yıl öncesi manisadan bize geln akrabalarımız deli gibi sevinmişti neden bliomusunuz ilk kez yürüyen merdivenle çıktılarda ondan
İzmirdede akrabalar çok onu düşününce biraz rahatlıyorum zaten..Ayrıca yakın istediğim zaman gidebilirim..Peki ev kiraları falan nasıl bilginiz varmı