Manisa ya tayinimiz çıktı yardım

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Merhabalar eşim astsubay manisa şehzadeler é tayinim iz çıktı. Kiralar ne durumda şehir nasıl temiz bir daire ne kadar dir ortalama ve hangi mühit leri önerir siniz. Bilenler yardım edebilir mi

5 sene önce manisadaydim.. Üniversite okudum.. O zmnlar fiyatlar uygundu ama manisali bir arkadasimin dedigine göre git gide pahalilasmaya baslamis kiralar filan.. Bi de her sene daha fazla gelişiyor manisa.. Gittgmde avm bile yoktu simdi bikac tane var sanrm emin değilim.. Güzel bir şehir.. Umarm seversiniz

Umarim. Şehzadeler nasıl peki merkeze uzak mi

Şehzadeler güzel yerdir manisa merkeze 4 5 km falan. Yani uzak değil. Her yer ayağınızın altında. İzmire de yakın hiç tereddüt etmeyin güzel yerdir.

Umarim. Şehzadeler nasıl peki merkeze uzak mi

Son sene sehzadeler diye oldu diye hatirliyorum buyuksehir oldugu için.. Merkez dedikleri yer sehzade diye biliyorum.. Yunusemre muradiye ve civari diye aklimda kalmış.. Merkezde genelde yıllanmış evler oluyor.. Nadir yeni yapilan evler goruyodum.. Tabi 5 senede nooldu bilemiyorm.. Uncubozkoy yeni yerlesim yeriydi benim zamanimda ama uncubozkoyden de daha luks yerler olmus sanrm oyle diodu arkadaşım.. Oralarda kiralar bayağı yüksek demişti..

Anladım canm teşekkür ederim

Şehzadeler diye geçen ilçe yakın zamana kadar merkez diye geçen yerdi. Büyükşehir olunca merkezi ikiye böldüler. O nedenle uzak mı yakın mı diye düşünmeyin. Zaten manisa küçük yer sayılır. Yeni yapılan binalar 2000-2500 civarlarında, çarşıya vs uzaklar, araç lazım. Şehrin içinde oturursanız da 1200-1600 ortalama evler olur. Konumu güzel, odası fazla, içi yapılı vs isterseniz 3000e kadar çıkar.
Genel olarak şehir iyidir, gece hayatı yok denecek kadar azdır. Ancak sıcak yer olduğu için gece saat 2-3e kadar tüm çay bahçeleri dolu olur. Kadınlar tek başlarına giderler evlerine sorun olmaz.

Merhabalar eşim astsubay manisa şehzadeler é tayinim iz çıktı. Kiralar ne durumda şehir nasıl temiz bir daire ne kadar dir ortalama ve hangi mühit leri önerir siniz. Bilenler yardım edebilir mi

Sessiz sakinliği seviyorsanız güzelyurt mah. öneririm. Bol yeşillikli havuzlu siteler var. Eğer yine güzel bir bölge olsun ama hareketli olsun diyorsanız üniversitelilerin ağırlıklı olduğu uncubozköy mah. düşünebilirsiniz.
Çok şanslısınız keşke sizin yerinizde olsam. Manisa, İzmir’e 30 dk uzaklıkta haftasonlarını orada değerlendirirsiniz.

Guzelyurt en yeni ve pahali yerlesim akaninTamamen siteler var.Ciksa tayinim Manisaya dysunmeden o mahallede tutardim.Izmire 15 dk.

Kiralık lar orada ne durumda

Fiyatlar ne durumda kiralık

Maalesef fiyatlar pahalı. Size önerim şu olabilir . Güzelyurt mahallesinde toki1 ve toki2 evleri var. Hatta benim ailem toki1 de oturuyor. Tam karşısında kentpark var internetten araştırabilirsiniz. Çocugunuz varsa okul çok yakın. Hemen site bitiminde 45park avm var. Toki1 fiyat olarak güzelyurtta daha uygun oluyor. Hemde evler büyük ve geniş.
Bizim ev kira değil ama kiraları yanlıs hatırlamıyorsam 1200 falan.
Toki2 biraz daha uzakta kalıyor. Ev fiyatlarını bilmiyorum ama dediğim gibi daha uygun olabilir.
Başka sormak istediğiniz bir şey varsa zevkle cevaplayabilirim

Tokiler harika.Abimler 2 sene 23.nisan ortaokulunun yanindaki tokide oturdular.Ev ferah,genis,bol cepheli,heryerde gunes aliyo,isinma sikintisi hic cekmediler.Bence de toki guzelyurt icin en ideal oturulacak yer.Sadece apartman kurallarina uyum noktasinda kotu.Kapilarinin onune sebzeligini koyan vardi.Ama civar olarak keske bende Manisada yasayip orda otursaydim.

Ben manisanın bi ilçesindeyim burda bile kiralar bin tl tabi uygun mahalleler var sobalı asansörsüz gibi iyi bi ev heryerde pahalı

Ablam manisada onun kendi evi 75. Yıl mah de oturuyo o mevkiyi seviyorum manisa büyükşehir oldu fiyatlar arttı

Oncelikle emlak sitelerini inceleyin.
Manisa'da son zamanlarda kiralar da satiliklar da cok artti.
1000TLden baslar denmis,1000 TLye ev cok eski ve kotu bi muhit olur sanirim.
Guzelyurtta bi arkadasim 2400e verdi kiraya.
Sehzadeler,merkezi icine alan ilce. Buyuksehir olunca Yunus Emre ve Sehzedeler diye 2ye ayrildi merkez.
Izmire cok yakin, cay bahceleri bol,sanayisi cok buyuk,sakin bi sehir.
Tekrar baska yere tayininiz cikana kadar keyfini cikarin.

Evet ama kimsenin kimseye zararı yok. O dediğiniz durum genelde 2+1 olan binalarda gördüm. Benim ailemde 23 nisan ortaokulu yan tarafında sitede oturuyor. Hiç öyle sıkıntılar yaşamadık. Gayet nezih , genelde memur(özellikle polis) ailelerinin tercihi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…