Manisa///45

selammm arkadaşlar bende manisalıyım ve manisa da oturuyorum

oy oyyy ne güsell hemşehrilerim bnmmm bnde salihlidenim doğma büyüme kök köken.. görüşebiliriz bana her şekilde uyar vize-final zamanları dışında tabi... :CüvCüv:

kızlar bilginiz var mı ?
manisda buluşma için topic açılmış :))

selamlar bende salihliliyim ve istanbulda yaşıyorum 9 yıldır ( çok özledim çook en son bayramda geldim. bebiş var yaza salihliyi görmek nasip olur herhalde!!!kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kızlar bende manisalıyım ama ankarada yaşoyorum eş durumlarından. ailemi ve manisayı çok özlüyorum.

arkadaşlar aranızda manisalı olupta ankarada oturanlar sizlerle tanışmak isterm, buralarda yanlızımm

selam kızlar bende manisalıyım çok şükür:) ama ankarada oturuyorum iş nedeniyle ve memleketımı çok özledimmm

kızlar ben anladım biz hepimiz manisalıyız kimimiz merkezden kimimiz ilçelerden kimimiz manisalı ama uzaklarda kimimiz manisaya gelmiş uzaklardan ve en önemli noktamız frekanslarımız uyan birilerini arıyoruz ben manisa turgutludanım ve gördüğüm kadar baya turgutluluda var bence herkes kenddi özel maillerrinden hariç mail edinsin bende dail kendi aramızda görüşmek için böylelikle hem siteden hem maillerden görüşürüz hatta buluşuruz fikir benden uygulama hepimizden nasıl fikir kızlar cevaplarınızı bekliyorum...

bende manisa merkezliyim burayı bugün buldum ya hemşolarım hepinizi öpüyorum çok sevindim sizleri tanıdığıma.

Selamlar hemşerilerim ben de merkezdenim..

merhaba hanımlar..
bızım tayınımız bugun ıtıbarı ıle Manısaya cıkmıs bulunuyor..
bundan sonrası ıcın aranızda olucam..buyrunnnnnnnnn
sımdı bır rıcam var..
bana ev kıraları hakkında bılgı verırmısınız?hangı semtlerı onerırsınız..fisfisfis
ve bıraz da sehırle ılgılı ufak ıpucları..yerimseniben

hadi arkadaşlar buluşalım artık yahu ortak karar verip şu güzelim zamanı değerlendirelim.:içelim:

Hoşgeliyosun hoşluklar getiriyosunya arkadaş başta manisa merkez olmak üzere güzide şehrimizin her yeri müsait ki 350 den 600 e kadar var hatta dubleks düşünürsen biraz daha yüksek sanırım dublekslae özellikle uncubozköy ve yenimanisada fazlasıyla var.ama daire dersen malta,alaybey,karaköy,merkez,2.anafartalar sultan evlerinde çok boş daire var şu anda hatta a/1 blok daire 8 boş dişçi berna göçkan hanımındır ev 100 metre merkezi kaloriferlidir 75 lira aidatı var çok konuştum galiba ama 2.anafartalar sultan evleri civarında daha birsürü boş ev var tavsiye olunur sevgiler.a.s.

sagol canım bılgıler ıcın..yerimseniben
bır arkadasımız da bozkoy sıtelerımı var oralarda oturuyormus..mirmirmirmir
bakalım hele bır gelıp gormek lazım..
bana okullara hastanelere yakın merkezı bır yer lazım ..

arkadaşlar ben üniversite sınavı içinn manisaya gelicem 12 haziranda 13 haziran doğum günüm sınav inş ii geçer doğum günü hediyesi olarak buluşmaa yapabilirizz bu tarihlerdee 15 hazirana kadar ordayımm

tuhh..mafoldumben
ben yetısemıycem..
bundan sonrakı dogum gunlerınde ınsallah kanka..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…