Manisa///45

zaten sultan evlerinin bulunduğu yer devlet hastanesi,askeri hastane ,8 eylül hastanesi ,deva tıp merkezi,kadın doğum evi,ve birçok özel muaynehane ve eczaneye ( emniyet amirliğine )okul olarak manisamızın çok tutulan okullarından gazi ilköğretime yakındır. sevgiler.turkbayragi

2. anafartalar sultan evlerı demek ..
bakıcam mutlaka..:jeyyar:
sagol canım bılgıler ıcın..
pekı kres yada anaokulu var mı bıldıgın egıtımı ıyı tavsıye edebılecegın..benneyaptımki

2. anafartalar sultan evlerı demek ..
bakıcam mutlaka..:jeyyar:
sagol canım bılgıler ıcın..
pekı kres yada anaokulu var mı bıldıgın egıtımı ıyı tavsıye edebılecegın..benneyaptımki

gaziilköğretimin anaokulu hemen yanında kreş var umarm işe yarar sevgiler.turkbayragi

gözekçim seninle tanışıp görüşmeyi çok isterdim lakin benim bu cumartesi mutfak tadilatım başlıyor adamların başında olmam lazım çünkü eşim işten ayrılamıyor .çok isterdim başka bir zaman inşallah.SEVGİLER.a.s.

gaziilköğretimin anaokulu hemen yanında kreş var umarm işe yarar sevgiler.turkbayragi

hım..
sagol canım bılgıler ıcın..:1hug:
senın de kafanı sısırdım..

hım..
sagol canım bılgıler ıcın..:1hug:
senın de kafanı sısırdım..

rica ederim canım önemli olan yararlı olabilmek umarım şehrimizde rahat ve mutlu olursun sevdiklerinle hep birlikte inşallah.kaydirigubbakcemile5

rica ederim canım önemli olan yararlı olabilmek umarım şehrimizde rahat ve mutlu olursun sevdiklerinle hep birlikte inşallah.kaydirigubbakcemile5

cok sagol canım..:1hug:
ıyı temennılerın ıcın de tesekkur ederım..opuyorumnanaktan

merhabalar..
pek kımseler ugramıyor buraya ama ben yıne de yazıyım..:1closedeyes:
tayınımız Manısa Merkez mıs..zemuszemus
etrafınızda kıralık evler varsa mevkısını ve kıra fıyatlarını bana bıldırırsenız sevınırım..:kedi:

canım mrb...

Benım eşim manısalı ama bir kere gördüm orayı...

Kuzenımde saglıkçı manısa mkz tayın oldu yenı gıttı..

Mkz efendı hastanesı sanırım... eger oraysa oralarda yakın kresler varmıs,cocugunu oraya verdı canım...

sagol canım..:1hug:
sımdılık oncelıklı olan ev bızım ıcın..
tesekkurler..opuyorumnanaktan

manisalı hemşerilerimmm canlarım benim beee okuyunca sayfaları memleketime gitmiş kadar oldum vallahiii:))))))
tayin durumundan dolayı izmirdeyim arada sırada da olsa gidiyorum memleketime.ama özellikle yetmiyor yazları bana arlıklı gitmek.çünkü akşamları parklarıı ortamı çok güzel...ahh manisam ahhh:asigim:

ben kasım ayında oradaydım cok begendım manısayı... hele bır yer vardı hayal kahvesımıydı ay tam hatırlamadım bak sımdı ısmını,böle eskı tarıhı bır yerı guzel cafeye dönüştürmüşler ortamı cok hostu...

yeni han olmasın o canım..tarihi alanı cafe ve dükkanlarla bezetmişler.çok hoş olmuşşş

yeni han olmasın o canım..tarihi alanı cafe ve dükkanlarla bezetmişler.çok hoş olmuşşş

Heehhh işte orası yaa.. hayal kahvesı nerden cıktıysa ıyı sallamışım-tatlicadiarzu-

Ne kadar guzeldı yaa bıde aksam gıtmıstım soguktu ama kalabalıkk ve guselll

ewet çok güzeldir orası..bi de sen tarihi anfiyi gör.spil yolunda tarihi ağlayan kayayı bi gör.şimdi oralara kafeler yapıldı ve tarihi kır kahvesi falan var...ayyyyy pazar gübü daha orda kahvaltıdaydımmm.özledim beee keşke şimdi orda olsam:asigim:

uzulmeyın..:teselli:
ben sızın yerınıze de bol bol gezerım..kaydirigubbakcemile3
baya uzun sure oralardayım artık..opuyorumnanaktan

ayyy bende geliyorum kız bu haftasonu yine..malum babalar günü.kayınpederim bekler...

dedılerde gıdmedık oralara ıste zaman kısıtlıydı ama gercekten yasanacak bır sehırmıs..
ohh bı dahakıne benım yerımede yap kahvaltı orda olu mu??

dogru sen hep oradasın canım... gez bızım yerımıze bol bol,bornovada yakın nasılsa orayada gıt benım ıcın :)))

ayyy bende geliyorum kız bu haftasonu yine..malum babalar günü.kayınpederim bekler...

ben henuz orda degılım kı..:1ninca:
ay sonunda gelıcem ev bakıcaz esyalar gelıcek ..:bbo:
temmuz 10 gıbı garantı yerlesmıs olurum..zemuszemus
beklerım bana da..:kedi:

hele bır yerleseyım alısma donemını atlatayım bol bol gezerım..opuyorumnanaktan
yolunuz duserse beklerım..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…