Manisa///45

gözünü sevdiğim ege gibisi yok ben manisa turgutludanım amahemen hemen 10 senedir memleket dışındayım ne yemeği ne havası gibi yoktur.zeytinyağına otuna güneşine kurban olduğum...

Bende Turgutluluyum ama Almanyaya gelin geldim 11 yildir burda yasiyorum

bende akhisarlıyım haydi akhisarlılar buluşalım güzel memleketimin insanları nerdesinizzzzzzzzzzzz

merhaba benimde eşim manisa sarıgöllü. çok küçük bir yer. hoşuma giden tek yönü yemyeşil bir yer olması. ama sadece 3kez gittim. manisayı hiç görmedim. manisanın her yerinde öylemi bilmiyorum ama evin erkek çocuğuna üvey evlat muamelesi yapılıyor ama damatlar bir numara. iyi oldu sizleri burada bulduğum sormadan edemeyeceğim. düğünde evin eşyasını kız tarafına yüklüyorlar bu doğrumu, hepsini olmasada çoğunu biz aldıkta. yada bizi en...yi buldular. Allahım bana oralara yerleşmeyi nasip etmesin. şuan görev nedeniyle şırnak silopideyim oralara gidip üvey evlat muamelesi göreceğime burada 2yıl daha kalırım daha iyi.

bende manisa merkezde yaşıyorum....... ::jeyyar: hihoyyyt

yaz olsn kış olsn abartılı diildir şehrimiz... şakkıdı

herkese sevgilerrrr Şeniz

öpüyorummmmmmm siziii :lepi: :1hug:

ben de manisalıyım ama eş durumundan şimdilik denizlideyiz maalesef.ama manisayı iyi bilirim

Bende manisa Salihli'denim Ama İstanbuldayım

slmmmmm bende manisalıyım/alaşehir ama şuan vanda oturuyorum çok uzak çoooooookkkkkkk özledimmmmm annemi abimi yiğenlerimi sevmediklerimi bile özlediiiiiiiimmmmm alaşehirin kokusunu özledim yaaaaaaaa temmuzda gidicemm daha çoooooook var gecermi bukadar zaman

bende manisa merkezde yaşıyorum canlarımm:))))))

bendee manisada oturuyom ama buralı değilimm
arkadaşlarr buluşmaa yapsakk nasıl olurr

ahh manisam yaa..
annemleri özledim ben:çok üzgünüm:
orda olsam kesin gelirdim ben gözekcim ya...

ahh manisam yaa..
annemleri özledim ben:çok üzgünüm:
orda olsam kesin gelirdim ben gözekcim ya...

canım ailen manisa merkezdemi oturuyor...

ben merkezdeyim...

gurbetinde ne menem şey olduğunu çok iyi biliyorum...

Allahım kısa zamanda hasretinizi bitirir inş.

buluşma yapacaksanız ya şubatta yada nisanda yapım ne olur...

ben mart ayına inş. umrede olacağım..

evet canım manisa merkezdeler..
ben de doğma büyüme manisalıyım..
üniversite için ankaraya bir geldi,şimdi de evlendim kaçamıyorum bi yerekaydirigubbakcemile3

manisadaa ve iyçelerindee yaşayıpp buluşmakk isteyenn yokmudurr

manisaya dısardan gelin geldim burda arkadaslarla buluşup tanışalım diye girdim hey manisalı bayanlar ses verinkaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben yakınım ya komşu il olarak bkınıyım dedim nasılsınız ...benim eşim salihli li ..içinden ..bir kaç kere geldim ..sart harabelerine felan gittik ..çok güzeldi ...

slm hemşerilerime.....
ben doğma büyüme manisalıyım.bu kadar çok manisalıyı burda görmek beni çok sevindirdi.
ama bu kadar kişi bir olup toplanılmamasıda bi o kadar üzdü.
ben buluşmayı sizlerle tanışmayı çok isterim.
belkide bazılarını tanıyor bile olabilirimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…