- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
-
- Konu Sahibi ramona
hele bır yerleseyım alısma donemını atlatayım bol bol gezerım..opuyorumnanaktan
yolunuz duserse beklerım..:kedi:
ben henuz orda degılım kı..:1ninca:
ay sonunda gelıcem ev bakıcaz esyalar gelıcek ..:bbo:
temmuz 10 gıbı garantı yerlesmıs olurum..zemuszemus
beklerım bana da..:kedi:
benım yolum elazıga düştü :))) bıras zor gıbı canım ama ınsallah bırgun gelebılırım o zaman haber ederım sana...:))
dedılerde gıdmedık oralara ıste zaman kısıtlıydı ama gercekten yasanacak bır sehırmıs..
ohh bı dahakıne benım yerımede yap kahvaltı orda olu mu??
tayinci falan mısınz siz canım? asker falan mı eşin
ben henuz orda degılım kı..:1ninca:
ay sonunda gelıcem ev bakıcaz esyalar gelıcek ..:bbo:
temmuz 10 gıbı garantı yerlesmıs olurum..zemuszemus
beklerım bana da..:kedi:
evet tayıncıyız..
esım Polıs:asigim:
hadi canım...Elazıg a mı?:1shok:
yok artık..:umursamaz:
ben nerdeyım bıl bakalım..mafoldumben
ben de suan Elazıgdayım..:1ninca:
sen neden gelıyorsun?CADIARZU
ayyy mersi canımmmmsenin yerine de yapıcam ne demek şekerim...manzarası yeterkaydirigubbakcemile3
oraya atanan kuzenımın eşide polis... belkı denk gelırsınız kısmet ıste... hayırlısı olsun canımmevet tayıncıyız..
esım Polıs:asigim:
biz de izmirdeyiz ama aslen manisalıyız gülüm..ben de beklerim her zaman..kaydirigubbakcemile
allah yardımcınız olsun o zaman gülüm.ççok onur verici ama bi o kadar da zor bi meslek çünkü...
hadi canım...
bızde elazıga tayın olduk eşim asker... ilçe yerını beklıyoruz sımdıde bakalım...
hadi canım...
bızde elazıga tayın olduk eşim asker... ilçe yerını beklıyoruz sımdıde bakalım...
ayyy mersi canımmmm
oraya atanan kuzenımın eşide polis... belkı denk gelırsınız kısmet ıste... hayırlısı olsun canımm
bız de aslen Aydınlıyız..yerimseniben
Manısa da gorev yapıcak olmak cok buyuk bır sans suan bızım ıcın..zemuszemus
sagol canım evet oyle..
Allah saglık sıhhat versın de her zorluga alısılıyor..opuyorumnanaktan
ciddi misin benim eşimde asker...:1shok: sınıfı ne?
aydına yakın olmanıza hem sevindim hem üzüldüm canım.biz de manisaya çok yakınız.nöbetler haricinde bi aksilik olmazsa istediğimz zaman gidebiliyoruz bu çok güzel...ama maddi açıdan da zor oluyo git gellerkaydirigubbakcemile3
evet haklısın..:bbo:
bız de gıder gelırız ..
ama o kadar fazla gıt gel yapmayız sanırım maddı acıdan zorlanıcak kadar..benneyaptımki
gercı yasamadan bılemıyorsun..
zaten bızımkıler sımdıden torun yakınlarına gelıyor dıye her aksam yemege gelme fıkrındeler..lmaz:
hihi ciddiyim canım...eşimin sınıfı jandarma şarka gıdıyoruz bakalım.. sızın sınıf ne?
biz de öyle diyorduk eskiden ama insan önemli olan zamanlarda içi gidiyo.sevdikleri yanında olsun istiyorsun canım:icecream:
canım karacı benim eşimde.istihkamcı.2senemiz var nasipse bizimde.bakalım şarka nereye gidicez...CADIARZU
oyle..
bır de benım kızım var 3 yasında her ıkı tarafında ılk torunu..kaydirigubbakcemile3
hanı paylasılamıyor herkez yanlarında olsun ıstıyor..
ısım zor bakalım..:bbo:
işin zor bacım allah yardımcın olsunnn:teselli:
bu arada oğlumla yaşıtmış kızın gülüm..allah bağışlasın aclarını göstermesin:Saruboceq: