Manisa///45

şekerim ben manisa somada oturuyorum sana linyit oteli tavsiye edebilirim. burası küçük bi yer ahım şahım oteller yok. ama linyit otel güzel rahat edebileceğini düşünüyorum yinede ben bi sorayım eşime filan haber veririm. öptüm

cnm bnm linyit otele rez. yapmıyorlar

arslanlar hotel diye bi yer buldum orası hakkında bi bilgin varmı benneyaptımki

cnm bnm linyit otele rez. yapmıyorlar

arslanlar hotel diye bi yer buldum orası hakkında bi bilgin varmı benneyaptımki

bende sana yazıcaktım eşim arslanlar otel daha iyi demişti akşam. sen arslanlar otelde kal şekerim. a.s.

bende sana yazıcaktım eşim arslanlar otel daha iyi demişti akşam. sen arslanlar otelde kal şekerim. a.s.

aa gercekten mi cnm cok sevindim :Saruboceq:
cunklu havale yaptım oraya geri dönüsü yok artik
insan nasil biyere gittigini bilmeyincede tedirgin ediyo
ilgilendigin icin cok teşekkurler a.s.

bendee alaşehirdee yaşıyorumm görev nedeniyle burdayızz canlırrr
vallaa manisadaa buluşma ayarlamıştıkk amaa maleseff 2 kişii toplandıkk
inşallahh sizlerlee buluşmaa ypabilirizz

bende alaşehirliyim bi ara kırkağaçtada oturmştuk kırkağaç çok güzelllll

merhaba kızlarrrrrr bende doğma büyüme salihliliyimmm ve memleketimi çok seviyorummm herkeslere selamlar....

ben 36 yıldır manisalıyım yani doğma büyüme manisalı arkadaşlar bizde buluşalım merkezdeyim bekliyorum.saygılar

ben 36 yıldır manisalıyım yani doğma büyüme manisalı arkadaşlar bizde buluşalım merkezdeyim bekliyorum.saygılar

selam liselim...

bende merkezdeyim, sultan önünde oturuyorum...buluşma düzenlerseniz ve çok önemli bir mazeretim olmazsa kesin katılırım...

daha öncede buluşma ayarlandı ama katılan olmadı arkadaşlar. hatta iptal edilmiiiş ve benim evde internetim olmadığı için buluşma gününden bir gün önceki akşam öğrendim. öğrenmeseydim yalnız başıma oturup gelirdim heralde. eğer ayarlanırsa bende katılmak isterim.

ilçede oturanlarr bazenn gelemeyebiliyor
merkezdekilerr nedenn toplanmıyorsunuz kii

manisalı sayılırım artık dogma buyume buralıyım :)bulusma olursa katılırım:)

selam hemşolarım- ben akhisarlıyım ama maaleseffffffffffffffffffffffffffffffffff adanada yaşamak zorundayım. malum eş durumu-bir nevi zorunlu hizmet. memleketimi seviyorum. inanın dışarıda olunca daha iyi anlıyor insan. manisa değil sadece EGE nin kokusu havası insanı yemeği lezzeti her şeyi farklı. nefret ediyorum buralardan.(öldürcek valla buralılar beni)

oyy manisam,oyy egem benim..
ben de özlüyorum ama esir aldı bu ankara beni.
havası,suyu,iklimi hiç bir yere benzemez memleketimin..

manisalı değilim amaa görev nedeniylee ilçedeyimm
ege olsundaa neresi olursa olsunn

selam arkadaşlar...
Ben de manisalıyım ve de bu kara şehir ankarada kısıldım kaldım :KK43:

X