Kızlar tekrar merhaba uzun bir ara verdim fakat koşuşturma inanın çok zor işmiş bunlar yaw ) Fakat düğün salonu işimizi hallettik. 22 Eylül Manisa Arena sözleşmemizi yaptık. Sizler sayesinde salonumuzu bulduk. Gecen haftasonuda orada Aslı hanımın davetlisi olarak bir düğün izleme fırsatımız oldu gerçektende Ankarada olmayan güzellikte bir mekan açmışlar. Benim başlarda çok umudum yoktu dolaştığımız salonlar benim içime sinmemişti fakat Manisa Arenada tanımadığımız birinin düğünüde geçirdiğim o geceden sonra kızlar buraya bakmadan geçmeyin diyorum. Üstelik gece boyunca yanınızda organizasyonla ilgilenen bir bayan muhattabınız var bu sanırım bizler için önemli bir ayrıntı :) Masa sandalye giydirmeleri çok şık ve tiffany sandalyeleri var ve fiat farkı yok :) Tekrar destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim düğünümede beklerim
Nerelerdesin kızım sen?slm kızlar ..................
Merhaba canım.Merhaba arkadaşlar bende doğma büyüme Manisalıyım. Merkezde oturuyorum. Çalışanınız var mı? Bir gün bir yerde buluşalım mı? Hem yeni arkadaşlıklar edinmiş oluruz :) Ne dersiniz?
Merhaba arkadaşlar bende doğma büyüme Manisalıyım. Merkezde oturuyorum. Çalışanınız var mı? Bir gün bir yerde buluşalım mı? Hem yeni arkadaşlıklar edinmiş oluruz :) Ne dersiniz?
Nerelerdesin kızım sen?
Evlenmişsin sonunda hayırlı olsun.
slm semblante hatun..teşekkür ederim..amin
düğün, balayı, tayin derken ancak gelebildim :))
Sivas'a geldim kocamın yanına tatile
benim tayin çıktı hatun..hemdeeee MANİSAYA :) hangi ilçe olduğunu yazarım özelden
sen nasılsın? neler yapıyorsun görüşmeyeli?
merhaba Manisalı hatunlar
mrb cnm :) sanki seni ben şafak topiğinden hatırlıyor gibiyim
evet cnm 2011 den
selam kızlarr.. nasılsınız bakalım ? tudors naptın evlendinmi sen ???
kızlar yaa bu kipanın servisleri nerelerden hangi saatlerde geçer bilen varmı ????
çok memnun oldum karşılaştığımıza nasıl gıdıyor hayat
iyiyiz tarife hatun :)
evlendim 3 ay önce
nasıl gıdıyor evlilik?
bende memnun oldum cnm hayat iyi gidiyor çok şükür bebek bekliyorum onun heyecanı var doğumumda yaklaştı şimdide bu telaşla uğraşıyoruz.
Seninde evliliğin hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu olun inş...