Manisa///45

Geçmiş mesajları incelersen iyi olur canım konuşmuştuk düğün yerlerini.
Yinede aklına takılan birşey olursa sorabilirsin buradan.

merhaba ceylin hatun

benım düğün manısada bu temmuz başı sen nasıl bir düğün istıyorsun? kır düğünü,havuz başı kokteyl,yoksa kapalı salon mu?

bütçen ıyıyse arem bozyaka var ama fıyatı 5000 ve ustu..

saruhan hotel havuz başı düşündum ama organızasyon için müdürü bir bulamadık nıyeyse..ya gezmekte ya izinli ya uyuyor..hep size dönecek dıye oyaladılar..düğünü kımbilir nasıl organıze ederler dedım kaçtım ben..şahsı görüşüm olumsuz..

anemon otel pek isteksizdım..nıye bılmem..ama tavsıye eden olmuştu..Semblante bilir bak..

miss defnenın yanında( cbü hastanesi ön tarafında kalıyor) saray mı sofra mı bişey vardı??orası açık hava..bıkaç akrabam orada yaptı düğünü..

manisa arena açılacak yakında..orada tiffany sandalyeler falan olacakmış..kır düğün alanı..ama fıyatı arem bozyakayı aratmaz..ekstralar hariçti..

öğretmenevı var..ben kınamı orda buyuk salonda yapıcam..2000 tl..pasta kamera orkestra dahıl fıyat..

düğün için arenanın sahıplerının ilk kır düğün yerı mekanı var..salon gardenia..mını havuzu var süs havuzu tabı:) kapalı mekanıda var..ıkı mekanı o gun sana kapatıyorlar..yağmur olursa içerı alıyorlar mısafırlerınızle..ekstralarla haftaiçi 3500 dü sanırım..mukavele bavulumda olunca açamadım ama haftaiçi rakamları bu yondeydı..

aklıma gelen başka yerler var..kapalı mekanlar oralar..daha uygun butçelere..mesela migrosun üstunde bı salon var..adı terastı sanırım.. 4 yıldır ildışında görevdeyımde :)

cumartesı pazarının orada leydi düğün salonu var..biraz küçük dıye hatırlıyorum ama sen yınede hepsıne bak..

fatıh parkın aşağısında kızılay düğün salonu var..

taç bınanın üstunde taç düğün salonu var..ama pek sevmem..

yani varda var..ALLAH kolaylık versın..

GERİSİNİ YA DA UNUTTUĞUMU SEMBLANTE HATUNA HAVALE EDIYORUM..BEN MANISA YOLCUSUYUM TUTMAYIN :)

Son düzenleme:
tas , hamam..hmm.. gelin hamamına nereye gıtsekk ki??

harem nasıl biryer?martta açılmış galiba..
Ben bu yaşıma kadar hiç hamama gitmedim, merak ediyorum nasıl bir yer benide götür.

Valla güzelim gidip görmedim ama haremi çok methediyorlar.Çok güzel hizmetleri varmış. Gelin hamamı, spa, sauna, masaj falan.

Masajda da çok iyilermiş.

Kısacası gidip görmek lazım ve kesinlikle denemek lazım diyorum canım.

Kızlar mrb bende manisadayım 8 ay oldu geleli evlendik yerleştik. Burada olmaktan memnunum... Tüm manisalı arkadaşlara slm olsun...

slm semblante hatun manısadayımnasılsın?

koşturmaktan yorulmaktan yaw.. hazırlıklar ne yorucuymuş..kendime gelemedım..bitiremedim daha..

8 temmuzda beklerım düğünüme herkesi gelin emi
Tatlı yorgunluklar bunlar canım inşallah gönlüne göre olur herşey.

Hani benim davetiyem? Davetiye olmadan gelmem

selam kızlarrrrrrrrrrr nasılsınz bakalım ??? eski adresimi kullanmıyorum artık (madan) olanı... yeni nikimle sizlerleyim artık :)))

Kızlar tekrar merhaba uzun bir ara verdim fakat koşuşturma inanın çok zor işmiş bunlar yaw ) Fakat düğün salonu işimizi hallettik. 22 Eylül Manisa Arena sözleşmemizi yaptık. Sizler sayesinde salonumuzu bulduk. Gecen haftasonuda orada Aslı hanımın davetlisi olarak bir düğün izleme fırsatımız oldu gerçektende Ankarada olmayan güzellikte bir mekan açmışlar. Benim başlarda çok umudum yoktu dolaştığımız salonlar benim içime sinmemişti fakat Manisa Arenada tanımadığımız birinin düğünüde geçirdiğim o geceden sonra kızlar buraya bakmadan geçmeyin diyorum. Üstelik gece boyunca yanınızda organizasyonla ilgilenen bir bayan muhattabınız var bu sanırım bizler için önemli bir ayrıntı :) Masa sandalye giydirmeleri çok şık ve tiffany sandalyeleri var ve fiat farkı yok :) Tekrar destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim düğünümede beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…