Manisa///45

manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: teşekkür ederim şimdiden.
Nişan için ben de pek bilemiyorum aslında.
Nasıl bir yer düşünüyorsunuz?

Nişan için ben de pek bilemiyorum aslında.
Nasıl bir yer düşünüyorsunuz?

yani ille de salonu tamamen kapatmak gerekmez bi restoran veya cafede aşağı yukarı 150 kişilik bi yer ayırtmayı düşünüyoruz ama mekan biraz havadar olsun istiyorum basık olmasın yani. polis lokaline falan bakmışlar orda da müzik yokmuş sanırım. hiç bi fikrim yok kısacası mekan konusunda

Son düzenleme:
Anladım. Polis lokali genel olarak tercih edilebilen bir yer aslında. Müzik olup olmadığı konusunda bir fikrim yok.
Öğretmen evi var, ben pek beğenmiyorum ama yaz için açık kısmı var ve güzel görünüyor.
Cafe tarzında, fatih parkının içinde bir cafe vardı. Cafe Patisserie. Eğer adı değişmediyse.
Malta parkında Chakra var.
Sanayide esnaf sanaatkarlar odası var. Ambiyansı benim hoşuma gitmişti.
Şelale var yine sanayi girişinde. Kır için uygun olabilir.
Birde eskiden sofra düğün salonu vardı. Orası kapandı ama yanında bir mekan daha vardı adını unuttum. Orasıda olabilir nişan için bence.
Daha başka nereleri var, aklıma bunlar geldi şimdilik.

öyle yapıcaz atık bizde yavaş yavaş alışmaya çalışacağız. umarım çok zorlanmayız. kapalı caddesi var mı manisanın? yani trafiğe kapalı mağazaların cafelerin vs olduğu... :) çok gezenti gördüm kendimi birden.

Walla ben manisalıyım 7 aydır antalyada yaşıyorum. Gittiğin yer ne kadar güzel olursa olsun yeni yere alışmak çok zor sevdiklerini aileni arkadaşlarını hep geldiğin yerde bırakıyorsun çünkü...

Bozyaka havuz başında yap benim düğünüm orda olcak :)

manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? Yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: Teşekkür ederim şimdiden.

Manisanın en uzak yerleri arası en fazla 15 dk arabayla hiç sıkıntı yaşamazsın merkezde tutun evi canım yeni manisada olur :)

Kapalı cadde olarak sevgi yolu var, beyazfilin karşısındaki sokaklarda cafeler var.
Gezdikçe keşfedersiniz :)

Bozyaka havuz başında yap benim düğünüm orda olcak :)

canım orası da aklıma geldi ama nişan için büyük olur diye düşündük. bi de 5000 lira falan sanırım en az orasının ücreti, 100-150 kişi için de fazla gelir o fiyat :44: düğünün hayırlı olsun şimdiden, mutluluklar

esnaf sanaatkarlar odasıyla cafe patisserie duymamıştım hiç, oralara da bi bakalım. teşekkür ederim

bakıcaz artık ev konusuna ya çok karışığım ama acaba alışabilir miyim bilmiyorum? insanları çevre felan nasıl sizce kolay alışabilir miyim? insanları inş sizin gibidir hepsi:)

slm şekerlik hatun

ohoooooo sen amma panik yapmışsın..zannedersın doğu görevıne gıdıyor..İzmir ne kadarlık yol..Manisa dünyanın bır ucu mu?

bak ben karamandayım bır Manısalı olarak ben ne yapayım..atandık buraya.. o yuzden senınkı oyle strese gırcek bı durum değil..ne kültürü ne de ortamı farklı..o yüzden sııkma canını..

ev konusuna gelince fatıh parkı taraflarında ya da cumartesı pazarı-alaybey karakolu tarafında ev bakarsın..cezaevı tarafına gıden köy servıslerıyle bıle eşin gıder işe..pazar yerının ordan kalkıyor arabalar..eğer servıs yoksa..

iş- ev arası çok uzak olmasın bnce..kültur sıtesı ulupark guzel ve Semblante hatunun dediği gıbı en merkezı yerler ama çok uzak..

hayırlısı olsun

Manisanın en uzak yerleri arası en fazla 15 dk arabayla hiç sıkıntı yaşamazsın merkezde tutun evi canım yeni manisada olur :)

trafiğin yoğun olmadığı bır gunde kendı taşıtınla gıttığınde olur o arkadaşım..yoksa hergun 15 dkya uçması lazım

ama ya servıse- dolmuşa bınecekse?? yenı manısa nerdeeeee cezaevı nerde

ben fatıh parkın ordan sakarya anaokuluna staja gıdıyordumda dön dolaş bıtmıyordu..Manısanın trafığı sankı o kadar rahat değil..

şimdi biz sizinle tanışmadık; bilmişe bak sivrillik yapıyor demeyın vallahı küserim :))

arkadaş yardım isterken yakın olsun demiş ondan yorumladım..

sizin düğünde hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: teşekkür ederim şimdiden.

bana yazdığın mesajı cvpladım benku..hayırlısı olsun

bu arada konuştuğum konuşamadığım tüm hatunlar slm olsun

merdesın semblante hatun..gelde sana azıcık iç anadolu şivesi konuşayım

Merhaba arkadaslar ben aranızda yeniyim nette dügün salonu araştırması yaparken burada yazısmalarıniza baktım. Bizimde dÜgünümüz olacak ve yer konusunda cok kararsız kaldim. Bu hafta nisanlımla dolasacagız ben aslen Ankaralıyım ve Manisayı bilmiyorum. Nisanlım manisalı banada yardımcı olursanız cok sevinirim :)

hooyynnnnn semblante.. ne yapaan?? burlaa da çok dolaşıyorrun seni bubana deyivercem..

Manisada diyzen,emmiin ne yapaaar? heç buralara gelmeyyorsun.. zıngıldıyorum buralarda
Aman bubama söyleme canım.
Çok hoşmuş

Yaz geldi ben yine Manisadayım. Aynı tas aynı hamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…