Nişan için ben de pek bilemiyorum aslında.manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: teşekkür ederim şimdiden.
Nişan için ben de pek bilemiyorum aslında.
Nasıl bir yer düşünüyorsunuz?
Anladım. Polis lokali genel olarak tercih edilebilen bir yer aslında. Müzik olup olmadığı konusunda bir fikrim yok.yani ille de salonu tamamen kapatmak gerekmez bi restoran veya cafede aşağı yukarı 150 kişilik bi yer ayırtmayı düşünüyoruz ama mekan biraz havadar olsun istiyorum basık olmasın yani. polis lokaline falan bakmışlar orda da müzik yokmuş sanırım. hiç bi fikrim yok kısacası mekan konusunda
Hmm.. Bilemiyorum ki insanları nasıl :) Pek etliye sütlüye karışmazlar aslında, herkes kendi çapında yapar birşeyler :)
Umarım alışırsınız. Gayet güzeldir Manisa. Büyük şehir muhabbeti çıktığından beri avantajlarıda arttı. Ailenizede yakın olmasıda büyük avantaj zaten.
İnşallah komşularınız anlaşabileceğiniz insanlar olur. Brkaç kafa dengi insan olsa yeter.
Nişanlınızın boş zamanlarında gezin bol bol birlikte zaman geçirirseniz daha kolay alışırsınız
manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? Yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: Teşekkür ederim şimdiden.
hayırlı olsun öncelikle.
Izmir'den gelecek biri olarak cezaevine yakın bölgelerde yaşamanız mümkün değil bence. Hiç tavsiye etmem.
Bana sorarsanız, merkezde oturun. Eşinizin merkezden gidip gelmesi çok zahmetli olmaz.
O tarafa giden ulaşım araçları var zaten.
Manisanın en uzak yerleri arası en fazla 15 dk arabayla hiç sıkıntı yaşamazsın merkezde tutun evi canım yeni manisada olur :)
Kapalı cadde olarak sevgi yolu var, beyazfilin karşısındaki sokaklarda cafeler var.öyle yapıcaz atık bizde yavaş yavaş alışmaya çalışacağız. umarım çok zorlanmayız. kapalı caddesi var mı manisanın? yani trafiğe kapalı mağazaların cafelerin vs olduğu... :)çok gezenti gördüm kendimi birden.
Kapalı cadde olarak sevgi yolu var, beyazfilin karşısındaki sokaklarda cafeler var.
Gezdikçe keşfedersiniz :)
Bozyaka havuz başında yap benim düğünüm orda olcak :)
Anladım. Polis lokali genel olarak tercih edilebilen bir yer aslında. Müzik olup olmadığı konusunda bir fikrim yok.
Öğretmen evi var, ben pek beğenmiyorum ama yaz için açık kısmı var ve güzel görünüyor.
Cafe tarzında, fatih parkının içinde bir cafe vardı. Cafe Patisserie. Eğer adı değişmediyse.
Malta parkında Chakra var.
Sanayide esnaf sanaatkarlar odası var. Ambiyansı benim hoşuma gitmişti.
Şelale var yine sanayi girişinde. Kır için uygun olabilir.
Birde eskiden sofra düğün salonu vardı. Orası kapandı ama yanında bir mekan daha vardı adını unuttum. Orasıda olabilir nişan için bence.
Daha başka nereleri var, aklıma bunlar geldi şimdilik.
selam hanımlar. özellikle manisada oturanlar yardımcı olursa sevinirim. nişanlımın tayini manisaya çıktı ve artık orada yaşayacağız. manisa turgutlu yolunda olan cezaewine çıktı. sormak istediğim buraya yakın nerelerde oturabiliriz hangi mahallelerde. merkez de otursak işine çok uzak olur mu yardımcı olan olursa çok sevinirim. off izmirliyim nasıl alışacağım oraya bilmiyorum.
çok sağolun cevap verdiğiniz için . evet bende öyle duyumlar aldım pek tekin yerler değilmiş. merkezde tümen caddesinde evler bulduk güzel oralara bakalım diyoruz oraları nasıl beki tavsiye eder misiniz? merkeze çarşıya yakın mı? yada manisanın en iyi yeri dediğiniz yer neresidir? birde bi avm varmış orda ben avmsiz yapamammerkeze yakın mı ? tek tesellim izmirin elimizin altında olması nasıl alışacağım bilemiyorumm
evet yaaa beni izmire uzak kalmak çok ürkütüyor. öyle deniz meraklısı felan da değilim ama ailem orda vs...
güzelyurttaki evleri de çok beğendim ama şehrin bir ucunda eşimin çalışacağı yere çook uzak kalırmış. eşim dedim yani nişanlım:) alaybey tarafarını söylemiş birisi oraları nasıl sizce? birde orası da merkeze yani çarşıya yürüme mesafesinde mi. teşekkürler yardımlarınız için çok sağolun.
bakıcaz artık ev konusuna ya çok karışığım ama acaba alışabilir miyim bilmiyorum? insanları çevre felan nasıl sizce kolay alışabilir miyim? insanları inş sizin gibidir hepsi:)
Manisanın en uzak yerleri arası en fazla 15 dk arabayla hiç sıkıntı yaşamazsın merkezde tutun evi canım yeni manisada olur :)
manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: teşekkür ederim şimdiden.
Geldim canım.merdesın semblante hatun..gelde sana azıcık iç anadolu şivesi konuşayım
Geldim canım.
Konuş bakalım :)
Aman bubama söyleme canım.hooyynnnnn semblante.. ne yapaan?? burlaa da çok dolaşıyorrun seni bubana deyivercem..
Manisada diyzen,emmiin ne yapaaar? heç buralara gelmeyyorsun.. zıngıldıyorum buralarda