Ben de Soma'dan...Belkide tanışıyoruz...............
merhaba düğünün olmuştur kesin mutluluklar dilerım inşallah akhisardan da memnun kalırsın :) coooook mutlu olursun eşinleMerhabaaa arkadaşlar
Manisalı değilim ancak evlenip eylül ayında Manisa/Akhisar a yerleşeceğimm. Belkiii şimdiden arkadaş edinirim diye düşündüm.:)
slm Manisalı hatunlar nerdesınız Semblante huuu..kızım öldük mü kaldık mı sormadınız bıle hııh
bakıyorum hemen :)hemşerilerim ben nikah şekeri bebek şekeri kapı süsü takı yastığı gelin çiçeği vs vs aklınaza ne gelirse işte yapıp satıyorum :))
facebook adresim" tarifenin marifeti " bi bakın olur muu :))
bakıyorum hemen :)
the tudors napıyosun evlendin görüşmedik bi daha :)) nerelerdesin ?? ben hala manisadayım
bendende iyi çok şükür çoluk cocuk iş güç uğraşıyoruz öyle :) görüşelim bi ara yaaa :))desttuuuurr :) tudors hatun geldı..iyi valla tayın oldu memlekete dönduk evlendık iş güç :)
senden naber ? :)
bendende iyi çok şükür çoluk cocuk iş güç uğraşıyoruz öyle :) görüşelim bi ara yaaa :))
Hosgeldiniz:) gorev icin mi yoksa evlilik miMerhaba hanımlar bende Manisa'ya yeni geldim :)
Hoşgeldin cnm nerden geldin merkezde misin?Merhaba hanımlar bende Manisa'ya yeni geldim :)