bende memnun oldum cnm hayat iyi gidiyor çok şükür bebek bekliyorum onun heyecanı var doğumumda yaklaştı şimdide bu telaşla uğraşıyoruz.
Seninde evliliğin hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu olun inş...
kız hani davet etmedin yaa :)) hadi hayırlı olsun bakalım.. bu arada eski nikim madan dı söyledim mi bilmiiyorum :)
iyi gidiyor canım bebek bekliyoruz 2 haftamız kaldı Allahın izniyle :)
Burdayım canım. Naber?nerdesin Semblante hatun
Burdayım canım. Naber?
Nasıl gidiyor evlilik? Tavsiye eder misin yoksa aman uzak dur mu dersin?
selam canım.. kaç haftalık bebişin ?? bende hamileyim :))
teşekkür ederim..hızlısın hatun
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
isim düşündünüz mü?
kız buraya yazdım ya :)
yenı nıkını bılıyorum söylemiştın..
ayyy bebek bekliyorsun demek..ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım
bugün 37+2 deyiz cnm senin kaç haftalık?
Amin cnm. İsmi Aras olacak
Kızlar tekrar merhaba uzun bir ara verdim fakat koşuşturma inanın çok zor işmiş bunlar yaw ) Fakat düğün salonu işimizi hallettik. 22 Eylül Manisa Arena sözleşmemizi yaptık. Sizler sayesinde salonumuzu bulduk. Gecen haftasonuda orada Aslı hanımın davetlisi olarak bir düğün izleme fırsatımız oldu gerçektende Ankarada olmayan güzellikte bir mekan açmışlar. Benim başlarda çok umudum yoktu dolaştığımız salonlar benim içime sinmemişti fakat Manisa Arenada tanımadığımız birinin düğünüde geçirdiğim o geceden sonra kızlar buraya bakmadan geçmeyin diyorum. Üstelik gece boyunca yanınızda organizasyonla ilgilenen bir bayan muhattabınız var bu sanırım bizler için önemli bir ayrıntı :) Masa sandalye giydirmeleri çok şık ve tiffany sandalyeleri var ve fiat farkı yok :) Tekrar destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim düğünümede beklerim
hayırlı olsun diyelim o zaman :)) evet canım az kaldı Allahın izniyle.. darısı sana inşallah...
biz de 2014 için anlaştık orasıyla ,manisada maalesef uygun fiyata adım akıllı yerler bulamadık saçma sapna yerler bile çok pahalı.ben ne yazık ki internetten görebildim arenayı ama böyle güzel yorum görünce içim daha da rahat etti:)) mutluluklar dilerim sizedeeee :)
Buradayım canımsemblante hatun nnerdesiiin
Buradayım canım
İyiyim canım sen? :)nasılsın hatun :)
biz de 2014 için anlaştık orasıyla ,manisada maalesef uygun fiyata adım akıllı yerler bulamadık saçma sapna yerler bile çok pahalı.ben ne yazık ki internetten görebildim arenayı ama böyle güzel yorum görünce içim daha da rahat etti:)) mutluluklar dilerim sizedeeee :)
İyiyim canım sen? :)
Hadi ya çok iyi o zaman :)ıyıyım hatun ya..eşimin tayini yanıma çıktı :)