Manisa///45

manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: teşekkür ederim şimdiden.
Nişan için ben de pek bilemiyorum aslında.
Nasıl bir yer düşünüyorsunuz?

Nişan için ben de pek bilemiyorum aslında.
Nasıl bir yer düşünüyorsunuz?

yani ille de salonu tamamen kapatmak gerekmez bi restoran veya cafede aşağı yukarı 150 kişilik bi yer ayırtmayı düşünüyoruz ama mekan biraz havadar olsun istiyorum basık olmasın yani. polis lokaline falan bakmışlar orda da müzik yokmuş sanırım. hiç bi fikrim yok kısacası mekan konusunda :KK43:

Son düzenleme:
yani ille de salonu tamamen kapatmak gerekmez bi restoran veya cafede aşağı yukarı 150 kişilik bi yer ayırtmayı düşünüyoruz ama mekan biraz havadar olsun istiyorum basık olmasın yani. polis lokaline falan bakmışlar orda da müzik yokmuş sanırım. hiç bi fikrim yok kısacası mekan konusunda :KK43:
Anladım. Polis lokali genel olarak tercih edilebilen bir yer aslında. Müzik olup olmadığı konusunda bir fikrim yok.
Öğretmen evi var, ben pek beğenmiyorum ama yaz için açık kısmı var ve güzel görünüyor.
Cafe tarzında, fatih parkının içinde bir cafe vardı. Cafe Patisserie. Eğer adı değişmediyse.
Malta parkında Chakra var.
Sanayide esnaf sanaatkarlar odası var. Ambiyansı benim hoşuma gitmişti.
Şelale var yine sanayi girişinde. Kır için uygun olabilir.
Birde eskiden sofra düğün salonu vardı. Orası kapandı ama yanında bir mekan daha vardı adını unuttum. Orasıda olabilir nişan için bence.
Daha başka nereleri var, aklıma bunlar geldi şimdilik.

Hmm.. Bilemiyorum ki insanları nasıl :) Pek etliye sütlüye karışmazlar aslında, herkes kendi çapında yapar birşeyler :)
Umarım alışırsınız. Gayet güzeldir Manisa. Büyük şehir muhabbeti çıktığından beri avantajlarıda arttı. Ailenizede yakın olmasıda büyük avantaj zaten.
İnşallah komşularınız anlaşabileceğiniz insanlar olur. Brkaç kafa dengi insan olsa yeter.
Nişanlınızın boş zamanlarında gezin bol bol birlikte zaman geçirirseniz daha kolay alışırsınız :KK66:

öyle yapıcaz atık bizde yavaş yavaş alışmaya çalışacağız. umarım çok zorlanmayız. kapalı caddesi var mı manisanın? yani trafiğe kapalı mağazaların cafelerin vs olduğu... :) :KK9: çok gezenti gördüm kendimi birden.

Walla ben manisalıyım 7 aydır antalyada yaşıyorum. Gittiğin yer ne kadar güzel olursa olsun yeni yere alışmak çok zor sevdiklerini aileni arkadaşlarını hep geldiğin yerde bırakıyorsun çünkü...

Bozyaka havuz başında yap benim düğünüm orda olcak :)

manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? Yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: Teşekkür ederim şimdiden.

Manisanın en uzak yerleri arası en fazla 15 dk arabayla hiç sıkıntı yaşamazsın merkezde tutun evi canım yeni manisada olur :)

hayırlı olsun öncelikle.
Izmir'den gelecek biri olarak cezaevine yakın bölgelerde yaşamanız mümkün değil bence. Hiç tavsiye etmem.
Bana sorarsanız, merkezde oturun. Eşinizin merkezden gidip gelmesi çok zahmetli olmaz.
O tarafa giden ulaşım araçları var zaten.

öyle yapıcaz atık bizde yavaş yavaş alışmaya çalışacağız. umarım çok zorlanmayız. kapalı caddesi var mı manisanın? yani trafiğe kapalı mağazaların cafelerin vs olduğu... :) :KK9: çok gezenti gördüm kendimi birden.
Kapalı cadde olarak sevgi yolu var, beyazfilin karşısındaki sokaklarda cafeler var.
Gezdikçe keşfedersiniz :)

Bozyaka havuz başında yap benim düğünüm orda olcak :)

canım orası da aklıma geldi ama nişan için büyük olur diye düşündük. bi de 5000 lira falan sanırım en az orasının ücreti, 100-150 kişi için de fazla gelir o fiyat :44: düğünün hayırlı olsun şimdiden, mutluluklar :KK34:

Anladım. Polis lokali genel olarak tercih edilebilen bir yer aslında. Müzik olup olmadığı konusunda bir fikrim yok.
Öğretmen evi var, ben pek beğenmiyorum ama yaz için açık kısmı var ve güzel görünüyor.
Cafe tarzında, fatih parkının içinde bir cafe vardı. Cafe Patisserie. Eğer adı değişmediyse.
Malta parkında Chakra var.
Sanayide esnaf sanaatkarlar odası var. Ambiyansı benim hoşuma gitmişti.
Şelale var yine sanayi girişinde. Kır için uygun olabilir.
Birde eskiden sofra düğün salonu vardı. Orası kapandı ama yanında bir mekan daha vardı adını unuttum. Orasıda olabilir nişan için bence.
Daha başka nereleri var, aklıma bunlar geldi şimdilik.

esnaf sanaatkarlar odasıyla cafe patisserie duymamıştım hiç, oralara da bi bakalım. teşekkür ederim:KK42:

selam hanımlar. özellikle manisada oturanlar yardımcı olursa sevinirim. nişanlımın tayini manisaya çıktı ve artık orada yaşayacağız. manisa turgutlu yolunda olan cezaewine çıktı. sormak istediğim buraya yakın nerelerde oturabiliriz hangi mahallelerde. merkez de otursak işine çok uzak olur mu yardımcı olan olursa çok sevinirim. off izmirliyim nasıl alışacağım oraya bilmiyorum. :KK43:

çok sağolun cevap verdiğiniz için . evet bende öyle duyumlar aldım pek tekin yerler değilmiş. merkezde tümen caddesinde evler bulduk güzel oralara bakalım diyoruz oraları nasıl beki tavsiye eder misiniz? merkeze çarşıya yakın mı? yada manisanın en iyi yeri dediğiniz yer neresidir? birde bi avm varmış orda ben avmsiz yapamam :KK43: merkeze yakın mı ? tek tesellim izmirin elimizin altında olması nasıl alışacağım bilemiyorumm :KK43::KK43:

evet yaaa beni izmire uzak kalmak çok ürkütüyor. öyle deniz meraklısı felan da değilim ama ailem orda vs...
güzelyurttaki evleri de çok beğendim ama şehrin bir ucunda eşimin çalışacağı yere çook uzak kalırmış. eşim dedim yani nişanlım:) alaybey tarafarını söylemiş birisi oraları nasıl sizce? birde orası da merkeze yani çarşıya yürüme mesafesinde mi. teşekkürler yardımlarınız için çok sağolun.

bakıcaz artık ev konusuna ya çok karışığım ama acaba alışabilir miyim bilmiyorum? insanları çevre felan nasıl sizce kolay alışabilir miyim? insanları inş sizin gibidir hepsi:)

slm şekerlik hatun:KK3:

ohoooooo sen amma panik yapmışsın..zannedersın doğu görevıne gıdıyor..İzmir ne kadarlık yol..Manisa dünyanın bır ucu mu?

bak ben karamandayım bır Manısalı olarak ben ne yapayım..atandık buraya.. o yuzden senınkı oyle strese gırcek bı durum değil..ne kültürü ne de ortamı farklı..o yüzden sııkma canını..

ev konusuna gelince fatıh parkı taraflarında ya da cumartesı pazarı-alaybey karakolu tarafında ev bakarsın..cezaevı tarafına gıden köy servıslerıyle bıle eşin gıder işe..pazar yerının ordan kalkıyor arabalar..eğer servıs yoksa..

iş- ev arası çok uzak olmasın bnce..kültur sıtesı ulupark guzel ve Semblante hatunun dediği gıbı en merkezı yerler ama çok uzak..

hayırlısı olsun:nazar:

Manisanın en uzak yerleri arası en fazla 15 dk arabayla hiç sıkıntı yaşamazsın merkezde tutun evi canım yeni manisada olur :)

trafiğin yoğun olmadığı bır gunde kendı taşıtınla gıttığınde olur o arkadaşım..yoksa hergun 15 dkya uçması lazım :KK55:

ama ya servıse- dolmuşa bınecekse?? yenı manısa nerdeeeee cezaevı nerde:KK53:

ben fatıh parkın ordan sakarya anaokuluna staja gıdıyordumda dön dolaş bıtmıyordu..Manısanın trafığı sankı o kadar rahat değil..

şimdi biz sizinle tanışmadık; bilmişe bak sivrillik yapıyor demeyın vallahı küserim :))

arkadaş yardım isterken yakın olsun demiş ondan yorumladım..

sizin düğünde hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
manisa'da nişan için yer bakıyorum kızlar, fikir verebilecek olan var mı acaba ? yaklaşık 10 senedir falan manisa da neresi vardır hiç bilmiyorum mekan olarak. :44: teşekkür ederim şimdiden.

bana yazdığın mesajı cvpladım benku..hayırlısı olsun:nazar:

bu arada konuştuğum konuşamadığım tüm hatunlar slm olsun:KK3:

merdesın semblante hatun..gelde sana azıcık iç anadolu şivesi konuşayım:KK9:

Merhaba arkadaslar ben aranızda yeniyim nette dügün salonu araştırması yaparken burada yazısmalarıniza baktım. Bizimde dÜgünümüz olacak ve yer konusunda cok kararsız kaldim. Bu hafta nisanlımla dolasacagız ben aslen Ankaralıyım ve Manisayı bilmiyorum. Nisanlım manisalı banada yardımcı olursanız cok sevinirim :)

hooyynnnnn semblante.. ne yapaan?? burlaa da çok dolaşıyorrun seni bubana deyivercem..

Manisada diyzen,emmiin ne yapaaar? heç buralara gelmeyyorsun.. zıngıldıyorum buralarda:KK1:
Aman bubama söyleme canım. :KK30:
Çok hoşmuş :KK9:

Yaz geldi ben yine Manisadayım. Aynı tas aynı hamam :KK24:

X