Manisa///45

slm olsun semblante

ya hu bız bırgun falan mı belirlesek burda..buluşamıyoruz kımseyle..iki kelam edıp konuşacağız..olmuyor boyle

gelen gıden yokmuş yahu..

bari ilk gelen Manısa'nın buyukşehır olma tasarısı yonunde fıkır belırtsın..bır konumuz olsun hatunlar

Selam canım.

Manisa'nın büyükşehir olma tasarısını elbette çok gerekli ama geç kalınmış bir karar olarak değerlendiriyorum. Neyse ki buna da şükür diyorum artık.
Yıllardır markalardan bir haner bir şehir burası. Zara, mango, stradivarius, sevil ,tekin acar... hiçbiri yok.
Birkaç yıl önce bir avm projesi başlatıldı, ha sevindik derken uzunca bir süre kaldı öylece..
İzmir'e bu kadar yakın olupta nasıl böylesine geri kaldı diye düşünüyordum hep.
İnşallah bundan sonra daha iyi, daha güzel olacak.

Kayserı gölgesınde kalan Sivas o buyuk yuzölçümüne rağmen gelişmedı ya bızım Manısada aynı akıbetı yaşadı..
umarım kısa zamanda hayata geçer tüm projeler..
yenı otogar projesını ıncelemiştım broşurde..hoştu..
bizim Manısa otogarı köy otogarı gıbı kalıyor bır Afyon ya da Konya otogarı yanında..
En son Anemon otelin oraya koton mu yoksa başka bır mağaza mı açılmıştı bılmem..Sonbaharda gelişimde görmüştüm..Şehır içinde hiç oyle markalar yok..bende bu eksıklığı sevmiyorum..

Son düzenleme:
selam kızlar bende manisadayım :)) böyle bir grubun olduğuna sevindim..

selam kızlar bende manisadayım :)) böyle bir grubun olduğuna sevindim açıkcasıı

Arkadaşlar hiç karşılaşamıyoruz aynı anda ki sohbet edelim :/

Ya aslında sohbet edeceğimiz ortak konular bulduktan sonra problem olmaz karşılaşıp karşılaşmamamız.
Topiği canlı tutalım yeter ki. Hem de hemşehri olarak birbirimizi tanıyalım :)

Ya aslında sohbet edeceğimiz ortak konular bulduktan sonra problem olmaz karşılaşıp karşılaşmamamız.
Topiği canlı tutalım yeter ki. Hem de hemşehri olarak birbirimizi tanıyalım :)

Vallahı konu sıramı ben savdım..sıra sende semblante
sonrada madan bulsun
oralardan bahsetmek bıle yeter bu aralar bana..

slm madan koptum anadolunun bağrından sana slm yolladım egeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…