Manisa///45

seçim bahanesı ıle gıttım 1 gunluğune..döndüm sonra..
yorucu tatıl bu olsa gerek:)

ben salihliyide akhisarıda bilirim karşılaştırma derken neye göre,, yaşam standartları aynı hemen hemen,kira fiatları aynı..akhisarda ev daha fazla sanırım.toki ve site olayı var kralık ev bulmak kolay..büyük marketlerin hepsi var..semtlere göre haftada 2-3 kez pazar olayı var..sineması ,,parkları ,,yürüyüş alanları var,kıyafet alışveriş olayı akhisarda da salihlide de çok uygun,,,şöyle diyeyim her iki ilçede büyük şehirlerin küçük hali gibi,,,,bana sorsaydın akhisarı tercih ederdim..bana daha sıcak yaşama daha uygun geliyor...ister şehrin içinde yaşa ister biraz dışındaki sitelerde ulaşımı kolay..manisaya yakın,,izmire yakın,,

Kızlar, manisadaki kızlar

Soma yada kırkağaçta oteller arıyorumda. Arslanlar otel nasıl acaba bilgisi olan var mı?
Bide kırkağaça yakın dimi?

Manisa'da hangi semtte ev kiraları ne kadar? Sosyal hayat nasıl? Nerelerde gezilir, yenilir , içilir?
Manisalı arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?:44:

Manisa'da hangi semtte ev kiraları ne kadar? Sosyal hayat nasıl? Nerelerde gezilir, yenilir , içilir?
Manisalı arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?:44:

semte göre değişir ve birde doğalgaz soba durumuna.350-700 aradı değişir.İzmire 30dk mesafede olduğundan hafatasonları İzmir
2e gidilir.çHaziranda güzel bi alışveriş merkezi açılacak.Çakra diye yeni açılan canlı müzik yapan şık bir yer var.Yaşaması kolay bir yer.

Yorumların için teşekkürler dorelame Başka manisalı yok mu?

Bizimde tayinimiz çıkacak Manisaya bende merak ediyorum kiraları,sosyal hayat vs.Sonuçta Ege güzeldir diye düşünüyorum

Bende doğma büyüme manisalıyım.Merkezde bi okulda öğretmenim sorularınız varsa yardımcı olabilirim kızlar.Bu arada Manisa candır

Bekle Manisa beni..civcivlerimin karnelerını vereyim sendeyim

Son düzenleme:
Bende Manisa'lıyım arkadaşlar.
Buraya pek yazmıyorsunuz sanırım, biraz sohbet etsek güzel olmaz mı?

Gel tatil gel..bahar geldı sen gelmez oldun:))

özledım manısayı..geçtiğim karayolları dahil

ee yıne boş burası..nıck nıck nıck..

Mekanım şu an 37. Memleket : 45.Hepinize salamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…