merhaba.. ben merkezdeyim canım.. hadi yaa inşallah en kısa zamanda gelirsin bu taraflara...
Yok çalışmıyorum canım ama bu aralar gündüzleri evde olmuyorum çoğu zaman. Akşamlarıda bazı zamanlar dışarı çıkıyorum o yüzden denk gelemiyoruz.semblante sen çalışıomusun? hıç göremıyorum?
merkezde çok güzel.Alışveriş yapmayı rahat rahat sokağa çıkmayı özledim.eşimin işi dolayısıyla burdayız hayırlısı olsun inşallah.
Bende merkezdeyim bu arada arkadaşlar.
Ne tarafta oturuyorsun canım?bende merkezdeyim canım :)
selam canım .. çok sıcak yaa özellikle dün çoook sıcaktı..
merhaba hemşehrilerim bende manisa salihlidenim ama yüksekova da öğretmenlik yapıyorum.siz neresindensiniz manisada mı yaşıyosunuz?
Bende merkezdeyim bu arada arkadaşlar.
thetudors nerdesin kuzum sennn özlettin kendiniiii
Ne tarafta oturuyorsun canım?
dağ gıbı iş bırıktı sene sonuna..takdıre teşekküre ımza atıp muhur basıyorum:) müdürün işi var işi:))ondan görunmuoo..
Bende yeni yapılan malta parkının oradayım canım :)fatih parkının o tarafta oturuyorum canım sen ?
İnşallah canım. Ne zaman geliyorsun memlekete?merkezın kayıp kızı semblante:)) bır karşılaşamadık .. kısmet tatıle mı kı?
öylemii kolay gelsin müdürümD geldiğinde görüşürük artık :)
İnşallah canım. Ne zaman geliyorsun memlekete?
Hayırlısı canım. Sen ne tarafta oturuyorsun?temmuzda tatıl başlıyor bıze.. ama tayın işlemlerım olacak..ondan burada kök salmaktan korkuyorum:)) kısmetse temmuzda ordayım..
Bende yeni yapılan malta parkının oradayım canım :)
Öyle mi canım. Sende mi öğretmensin? Nereden geldin?Hımm bilmiyorum orayı bende yeni geldim buraya..