manisa da yaşayan hanımlar bana bir kuaför öneriniz varmı acaba ?:86:
manisaya memur olarak tayinimiz çıkacak olsa..ilçe olarak nereyi önerirsiniz..akhisar ve salihli arasında çok kararsızım lütfen yardım edin..
manisaya memur olarak tayinimiz çıkacak olsa..ilçe olarak nereyi önerirsiniz..akhisar ve salihli arasında çok kararsızım lütfen yardım edin..
arkadaşım önerilerin için sağol ama ben polis memuruyum yani köy değil ilçeye gidicem...akhisar ve salihli arasında kaldık..aralarındaki farklardan bahsedermisiniz bilginiz varsa..salihli merkezı seçeceksenız guzel..köylerı uzak olan yerlerı var..ama puanınız yeterse salihli adala'yı şiddetle tavsıye ederım o bolge için..sardes kasabası ise küçük ama salihli girişinde olduğundan manısaya daha yakın..sanırım yarım saat kadardı..salihli manısaya 1,5 saat uzaklıkta..hiç svmedığım tek yönu; pizzacı bulamadım hep köfte:)))
akhısar en buyuk ılçemiz..hıç görmedım orayı..
ilginiz için çok teşekkürler gerçekten ben çanakkaleliyim ve akhisar daha cazip geliyor ama salihli daha gelişmiş diyorlar biraz kafam karıştı..kreş olanakları ikisinde de iyi anladığım kadarıyla..salihli ve akhisarı karşılaştırabilirmisiniz bilginiz varsa..çok az zamanımız kaldı ve hala karar veremedik..ilginiz için çok sağolun:90:salihli çok güzel biz bile manisadan dinlenmeye oraya gidiyoruz.. ama merkeze biraz uzak merkeze daha yakın isterseniz akhisar derim ben orasıda çok güzell dahada yakın olsun derseniz saruhanlıyı tercih edebilirsiniz 15 -20 dk uzaklıkta merkeze hatta merkezde oturup çalışmaya oraya bile gidebilirisiniz birçok kişi öyle yapıyor.. hakkınızda hayırlısı olsun .. manisada görüşürüz....
ilginiz için çok teşekkürler gerçekten ben çanakkaleliyim ve akhisar daha cazip geliyor ama salihli daha gelişmiş diyorlar biraz kafam karıştı..kreş olanakları ikisinde de iyi anladığım kadarıyla..salihli ve akhisarı karşılaştırabilirmisiniz bilginiz varsa..çok az zamanımız kaldı ve hala karar veremedik..ilginiz için çok sağolun:90:
kesinlikle TURGUTLU derim hem manisaya COK yakin hem COK izmire.hemde manisadan farki yok manisanin en buyuk ilcesi.cok gelismis.bu arada en buyuk ilcesi akhisar degil Turgutlu.