Manisa///45

barı atama dönemınde çıkın be kardeşim..nerdesınız kızlarrr?

hazıran 2011 atamasındakı kurumlar açıklandı..hayırlısı olsun

Kenzi caddesı yenılenmış..

çarşı bulvarındada kazılar başlamış

burada çok manisalı yok herhalde ne kadar az paylaşım oluyorr ...

evet ya..bırara sayfalarda tek takıldım..

özledım ben manısayı..

manisa da yaşayan hanımlar bana bir kuaför öneriniz varmı acaba ?:86:

merkezde yaşıyorsanız..

kuaför huseyın ya da kuaför fatoşa çok gıdıyor benım tanıdıklarım..

seçimde 1 gunlukte olsa manısaya gıdyorum

manisaya memur olarak tayinimiz çıkacak olsa..ilçe olarak nereyi önerirsiniz..akhisar ve salihli arasında çok kararsızım lütfen yardım edin..

manisaya memur olarak tayinimiz çıkacak olsa..ilçe olarak nereyi önerirsiniz..akhisar ve salihli arasında çok kararsızım lütfen yardım edin..

Salihli merkezı seçeceksenız guzel..köylerı uzak olan yerlerı var..ama puanınız yeterse Salihli Adala'yı şiddetle tavsıye ederım o bolge için..Sardes kasabası ise küçük ama salihli girişinde olduğundan manısaya daha yakın..sanırım yarım saat kadardı..salihli manısaya 1,5 saat uzaklıkta..hiç svmedığım tek yönu; pizzacı bulamadım hep köfte:)))

Akhısar en buyuk ılçemiz..hıç görmedım orayı..

salihli çok güzel biz bile manisadan dinlenmeye oraya gidiyoruz.. ama merkeze biraz uzak merkeze daha yakın isterseniz akhisar derim ben orasıda çok güzell dahada yakın olsun derseniz saruhanlıyı tercih edebilirsiniz 15 -20 dk uzaklıkta merkeze hatta merkezde oturup çalışmaya oraya bile gidebilirisiniz birçok kişi öyle yapıyor.. hakkınızda hayırlısı olsun .. manisada görüşürüz....

kesinlikle TURGUTLU derim hem manisaya COK yakin hem COK izmire.hemde manisadan farki yok manisanin en buyuk ilcesi.cok gelismis.bu arada en buyuk ilcesi akhisar degil Turgutlu.

Son düzenleme:
:88: arkadaşım önerilerin için sağol ama ben polis memuruyum yani köy değil ilçeye gidicem...akhisar ve salihli arasında kaldık..aralarındaki farklardan bahsedermisiniz bilginiz varsa..

ilginiz için çok teşekkürler gerçekten ben çanakkaleliyim ve akhisar daha cazip geliyor ama salihli daha gelişmiş diyorlar biraz kafam karıştı..kreş olanakları ikisinde de iyi anladığım kadarıyla..salihli ve akhisarı karşılaştırabilirmisiniz bilginiz varsa..çok az zamanımız kaldı ve hala karar veremedik..ilginiz için çok sağolun:90:

ayy be nim kardeşimde görev dolayısıyla şu an çanakkalede...

canım kreş vs. konusunda pek bilgim yok ama bildiğim kaarıyla söylüyorum en gelişmiş ilçe salihli diye biliyorum ben ama bu kadar gelişmişse mutlaka kreşde vardır ... babamın üni. arkadaşı orada oturuyordu ona giderdik çok güzel bir yer.. akhisar ile ilgili çok bilgim yok bir kaç kez gitmişliğim var sadece...

ama ilçe ise saruhanlıyıda düşünün derim ben daha öncede belirttiğim gibi manisa da oturup çalışmaya bile oraya gidebilirsiniz ki arası 15-20 dk hem manisanın tüm imkanlarından da yararlanmış olabilirsiniz...

umarım sizin ve aileniz için en hayırlı olan yere tayininiz çıkar...

kesinlikle TURGUTLU derim hem manisaya COK yakin hem COK izmire.hemde manisadan farki yok manisanin en buyuk ilcesi.cok gelismis.bu arada en buyuk ilcesi akhisar degil Turgutlu.

bu bılgı sayısal verılere ve yuzolçümüne bakıldığında doğru olmadığı ortaya çıkan bır bılgı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…