- 8 Şubat 2025
- 30
- 7
- 1
- Konu Sahibi selindiyin
-
Onu istemez bence çünkü tek başına ev geçindiremez diye düşünür çocuk istiyordu hemen evlenip o kadar çocuğa tek maaşla da nasıl bakacaktı bilmiyorum ve de benim masraflarıma nasıl yetişecektiBu şekilde hasta adamlar sizi de hasta eder psikolojik rahatsızlık ile uğraşırsınız. Evlendiğinde işten ayrılmanı da isteyecek derhal kurtar kendini.
Hatanın neresinden dönülse kârdır.Kesinlikle benim çok doğru. Ciddi anlamda salaklık yaptığımın ancak farkına varıyorum hiçkimseyle paylaşmamıştım ilişkimi ayrıntıları ve beni yönetmeye çalıştığı için de aptal olmuşım bunu farkettim onca zaman sonra
Kişi kendinden bilir işi, bu aşırı hasta kıskançlar gelene geçene asılır yürür bazı modelleriÇok teşekkür ederim yorumunuz için ben kendime kötülük yapmışım salak gibi..kimbilşr evlenince neler yapacaktı allahım korudu. Ben iyi niyetliymisim de bana zarar vermesinlermşs iş ortamı şöyle böle diyip herkese dikkat et falan diyerek aşırı üstüme geliyordu
Evet ona da söyledim sen böyle yaptıkça bn senin hakkında farklı düşünüyorum demiştim bana yine bir sürü cevabı vardı beni suçladı vs..Kişi kendinden bilir işi, bu aşırı hasta kıskançlar gelene geçene asılır yürür bazı modelleri
Hâlâ soruyor musun bunu ? Tabiki de kaç kurtar kendini. Herif aşırı kıskanç, takıntılı ruh hastası. Sana güvenmiyor. Arkadaşlarınla çay içiyorsun telefonu kapatma açık kalsın diyor. Neden ? Çünkü seslerinizi duymak istiyor acaba bu kadın beni aldatıyor mu neler konuşuyor diye. En büyük hatayı sen yapmışsın,bu durumu defalarca tekrar etmesine rağmen hiçbir şey dememişsin, karşı çıkmayıp susmuşsun. Evlenip eve kapatılmayı mi bekliyorsun? İstediğin hayat bu mu ? İkiniz kaç yaşındasınız?Merhaba kızlar bir süredir birlikte olduğum benimle ciddi düşünen erkek arkadaş kişisi beni ailem dışında arkadaslar herkesten soyutlamak istedi ve onlarla çevremle benim flörtöz olarak konustugumu iddia ediyordu ve ben geleneksel bir kadinim ayrica mesafeliyimdir her zaman çevreme karsi buna ragmen beni bu gekilde tanimladi ve bana iliskimiz sürecinde bunu dayatirken bir keresinde onu arabamla almaya gidecektim geçerken alip evine birakicwktim ögle arasi araci bozulmustu bir sebepten..saat henüz gelmemisti yandaki arkadas grubumla çay içiyorduk oturuyorduk beni aradi odadan ciktim açtim telefonu ben yavas yavas toparlaniyorum on dkya falan gel dedi tamam dedim kapaticaktim telefonu tam ve arkadasin odasina geçip çaylar yeni gelmisti ayip olmasin hem dedim fondipleyip çikarim yakindaydik zaten. Resmi devlet kurumunda çalisiyorum bu arada. Sonra telefonu kapatma dedi kulaklik takmistim biliyordu açik kalsin dedi benim de hiç hoguma gitmedi sen bana ne ima ediyorsun dedim güvenmiyorsun resmen ben burda yanlis birsey mi yapiyorum yani burasi benim isyerim dedim sonra çok bozuldu. Gidip aldim onu surati bes karis benimle konusmadi yine kavga ettik bi ton. Daha önce de yine bir göreve gidiyorduk. benim teknik ekiplerle sahada görevim oluyor. Yolda araçta da erkekler var hani herkesin ne konustugunu benim onlara ne iletisim kurdugumu merak ediyo ve hoşuna gitmiyordu benim sahadaki görevlerim. Kulaklik takili konusuyorken( beni özellikle arayıp o anlara denk getiriyodu sonra kapatma diyordu konuşma bitince) yine bana açik kalsin telefon dedi baslarda bunu öyle bir empoze etti ki sanki beni çok fazla düsünüyormus gibi benim iyiligim için yaptigini ifade etti zamanla tepki gösterdim ve her seferinde küstü bagirdi cagirdi ben dik bir kadınmışım asisin diyip tribe girdi kavgalar ettik. Böyle bi tiple evlenilir mi kaçip kurtarmali miyim kendimi??. Daha çok böyle buna benzer şeyler var fikirleriyle yardımcı olmak isteyenlere anlatabilirim
Size belki biraz ağır yazdım anne olarak.Gerçeği görün diye yazdım.Kusura bakmayın.Bu tipler gelecekte hayatınız içinde tehlikeli olabilirdi.Aslında keşke tedavi olsa hasta resmen.Benim kadın iş arkadaşım vardı adam o kadar garipti.Nerede ise benim gidip tekme ile dövesim vardı dayağa şiddete karşı olan ben.Kadına derdik ayrıl neden çekiyorsun bunu diye.Asla yapmadı bunu.Ailesinden kalan evi barkı herşeyi bitirdi adam.Dayak vb her şey vardı.Kadının aileside ayırmayı başaramadı inanın.Bu da Stockholm sendromu mudur nedir.( rehin alınan kişilerin kendilerini rehin alan kişi ile kurdukları bağı tanımlayan bir teoridir.)Yıllardır görmüyordum en son gördüğümde sokakta dayak yiyince çocukları adamı kovalamış ve ayırmışlar.Bunlar normal insanlar değil.Gençler görün bu adamları.O kadar gözümü kör etmiş ki hiçbirşeyini görememişim aşırı ilgiyle aşkla yaklaştı beni prenses gibi hissettirdi sonra bi anda ota boka bozulup küsüyordu böyle beni bağladı..ya gerçek anlamda problemli biri dedim çok zorlandım ayrıldım acı çektim. Sonra çok zoruna gitti hani evlenecektik ben sana asla bunu yapmazdımlar filanlar..neyse iki ay sonra bir yerde karışılaştık ve benimle tekrar barışmak için uğraştı hergün mesaj arama günlük konuşmalar derken davet etti dışarda bi gün geçirdik akşamına yakınlaştık çok pişman oldum birkaç gün birşey söylemedim sonra konuştum ben istemiyorum bu ilişkiyi dedim bana sen hastasın psikolojik sorunlu birisin dedi evlenmiceksek neden benimle görüştün vs sen zorla girdin hayatıma dedim ben tam iyileşiyordum kendime geliyorum derken yine geldin hayatıma girdin dedim bu da saydı bana. Her bok var sende dedi git arkadaşlarınla takıl diyip imalarda bulundu telefonu suratına kapattım bitirdim. Umarım kurtulurum artık bu salak ilişkiden
Sormak bile hata doğru söylüyorsunuz o kadar pişmanım ki herşey için ve yaşı büyük aramızda 9yaş var 29um hiç evlenmemiş şimdiye kadar…Hâlâ soruyor musun bunu ? Tabiki de kaç kurtar kendini. Herif aşırı kıskanç, takıntılı ruh hastası. Sana güvenmiyor. Arkadaşlarınla çay içiyorsun telefonu kapatma açık kalsın diyor. Neden ? Çünkü seslerinizi duymak istiyor acaba bu kadın beni aldatıyor mu neler konuşuyor diye. En büyük hatayı sen bu durumu defalarca tekrar etmesine rağmen hiçbir şey dememişsin, karşı çıkmayıp susmuşsun. Evlenip eve kapatılmayı mi bekliyorsun? İstediğin hayat bu mu ? İkiniz kaç yaşındasınız?
Ne gerek var bu salakla uğraşmaya? Doğru düzgün birisiyle olmak varkenEvet ona da söyledim sen böyle yaptıkça bn senin hakkında farklı düşünüyorum demiştim bana yine bir sürü cevabı vardı beni suçladı vs..
Yok benim gözümü açıyor bunları yazmanız önemli bu yüzden teşekkür ederim.. normalde o kadar naif kibar bir adamdır ki görseniz tanısanız dünyanın en iyi kocası babası olur dersiniz öyle kandırdı beni zaten salak ben..Size belki biraz ağır yazdım anne olarak.Gerçeği görün diye yazdım.Kusura bakmayın.Bu tipler gelecekte hayatınız içinde tehlikeli olabilirdi.Aslında keşke tedavi olsa hasta resmen.Benim kadın iş arkadaşım vardı adam o kadar garipti.Nerede ise benim gidip tekme ile dövesim vardı dayağa şiddete karşı olan ben.Kadına derdik ayrıl neden çekiyorsun bunu diye.Asla yapmadı bunu.Ailesinden kalan evi barkı herşeyi bitirdi adam.Dayak vb her şey vardı.Kadının aileside ayırmayı başaramadı inanın.Bu da Stockholm sendromu mudur nedir.( rehin alınan kişilerin kendilerini rehin alan kişi ile kurdukları bağı tanımlayan bir teoridir.)Yıllardır görmüyordum en son gördüğümde sokakta dayak yiyince çocukları adamı kovalamış ve ayırmışlar.Bunlar normal insanlar değil.Gençler görün bu adamları.
Burada ne hikayeler var sizler için ders alınacak.
İlişki her yerden falso. 30 yaş üzeri evlenmeyen erkekler de sıkıntılı geliyor bana. Herif 38 yaşında. Arada 9 yaş çok fazla. Hadi diyelim yaş meselesi senin için normal. Hiç mi sormadın neden şimdiye kadar ilişkin olmadı? Ciddi ilişkin oldu mu evlenmeyi düşündün mü diye ? Bütün bunları neyse diyip geçsek adam ruh hastası, psikopat paranoyak birisi. Sürekli aldatıyor musun diye düşünür, seni takip eder. Zerre güveni yok sana. Kaç kurtar kendini bu manyaktanSormak bile hata doğru söylüyorsunuz o kadar pişmanım ki herşey için ve yaşı büyük aramızda 9yaş var 29um hiç evlenmemiş şimdiye kadar…
Düşündüm elbette sordum bunları kalbime söz geçiremedim o kadar bağlanmışım ki çok mantıksız geliyordu her yönden ama ayrılamıyordum neyse ki gözlerim açılıyor şükürler olsun..bana çok ciddi bir ilişkisi olduğunu bir şekilde ayrıldıklarını söyledi Anlattı ondan sonra evliliktennsoğumuşmuş. hiç karşısına böyle biri çıkmamış kimseye kalbini açamamış benim gibi.ve benim gibi hiç kimseyi sevmemiş ben onun için çok farklıymışım benimle ciddi düşünüyormuş ayrıldığımda bana sen benim son seçeneğim olduğunu düşünüyorsun ama olay öyle değil falan dedi üstelik bunu hiç dile getirmemiştim ona karşı.. bana şey demişti sadece benim değil senin de yaşın geçiyor farkında değil misin falan ben de benim yaşım falan geçmiyor benim yaşımda hiç evlenmemiş arkadaşlarım var bekar dedim niye bana sürekli böyle söylüyorsun diyip tersledim ve bu kişi yemekten ev işlerinden herşeyden çok iyi anlayan becerikli bir erkek benim de gözümü aşırı boyadı ve başak burcuİlişki her yerden falso. 30 yaş üzeri evlenmeyen erkekler de sıkıntılı geliyor bana. Herif 38 yaşında. Arada 9 yaş çok fazla. Hadi diyelim yaş meselesi senin için normal. Hiç mi sormadın neden şimdiye kadar ilişkin olmadı? Ciddi ilişkin oldu mu evlenmeyi düşündün mü diye ? Bütün bunları neyse diyip geçsek adam ruh hastası, psikopat paranoyak birisi. Sürekli aldatıyor musun diye düşünür, seni takip eder. Zerre güveni yok sana. Kaç kurtar kendini bu manyaktan
Başak erkekleri genel olarak takıntılı oluyor. Eski sevgilim de başak burcuydu ordan biliyorum. Bu herif ruh hastası. Bu arada ben de 29 yaşındayım. Yaşın çok genç. Hiç evde kalmış moduna girme. Seni manipüle etmiş bunca zaman. Sadece benim değil senin de yaşın geçiyor diyip aklınca seni ikna etmeye çalışmış. kimseye kalbini açamamış benim gibi.ve benim gibi hiç kimseyi sevmemiş ben onun için çok farklıymışım benimle ciddi düşünüyormuş. Bu tarz sözleri sarf eden erkekler bana samimi gelmiyor, çoğu yalan söylüyor inanma. Ayrıl ve yoluna bak. Toksik ilişkilerden kendini arındır.Düşündüm elbette sordum bunları kalbime söz geçiremedim o kadar bağlanmışım ki çok mantıksız geliyordu her yönden ama ayrılamıyordum neyse ki gözlerim açılıyor şükürler olsun..bana çok ciddi bir ilişkisi olduğunu bir şekilde ayrıldıklarını söyledi Anlattı ondan sonra evliliktennsoğumuşmuş. hiç karşısına böyle biri çıkmamış kimseye kalbini açamamış benim gibi.ve benim gibi hiç kimseyi sevmemiş ben onun için çok farklıymışım benimle ciddi düşünüyormuş ayrıldığımda bana sen benim son seçeneğim olduğunu düşünüyorsun ama olay öyle değil falan dedi üstelik bunu hiç dile getirmemiştim ona karşı.. bana şey demişti sadece benim değil senin de yaşın geçiyor farkında değil misin falan ben de benim yaşım falan geçmiyor benim yaşımda hiç evlenmemiş arkadaşlarım var bekar dedim niye bana sürekli böyle söylüyorsun diyip tersledim ve bu kişi yemekten ev işlerinden herşeyden çok iyi anlayan becerikli bir erkek benim de gözümü aşırı boyadı ve başak burcu
Profilinizde medeni haliniz için "boşandım" seçeneğini işaretlemişsiniz. Adam hiç evlenmese de siz daha önce evlilik tecrübesine sahipseniz; bu adamın ilk olumsuz davranışında kendisine yol vermeniz gerekmez miydi ?Sormak bile hata doğru söylüyorsunuz o kadar pişmanım ki herşey için ve yaşı büyük aramızda 9yaş var 29um hiç evlenmemiş şimdiye kadar…
Bu süreçte psikologa 1-2 seans gitsen çok iyi olur. Gözün açılır ve yaptığın hatanın farkına varırsın, düştüğün bu berbat ilişkinin içinden çıkarsın. Sonrasında ben ne yapmışım kendime, bunları nasıl kabul ettim, herif bana or...... muamelesi yapmasına rağmen devam etmişim iyiki ayrıldım kurtuldum dersinDüşündüm elbette sordum bunları kalbime söz geçiremedim o kadar bağlanmışım ki çok mantıksız geliyordu her yönden ama ayrılamıyordum neyse ki gözlerim açılıyor şükürler olsun..bana çok ciddi bir ilişkisi olduğunu bir şekilde ayrıldıklarını söyledi Anlattı ondan sonra evliliktennsoğumuşmuş. hiç karşısına böyle biri çıkmamış kimseye kalbini açamamış benim gibi.ve benim gibi hiç kimseyi sevmemiş ben onun için çok farklıymışım benimle ciddi düşünüyormuş ayrıldığımda bana sen benim son seçeneğim olduğunu düşünüyorsun ama olay öyle değil falan dedi üstelik bunu hiç dile getirmemiştim ona karşı.. bana şey demişti sadece benim değil senin de yaşın geçiyor farkında değil misin falan ben de benim yaşım falan geçmiyor benim yaşımda hiç evlenmemiş arkadaşlarım var bekar dedim niye bana sürekli böyle söylüyorsun diyip tersledim ve bu kişi yemekten ev işlerinden herşeyden çok iyi anlayan becerikli bir erkek benim de gözümü aşırı boyadı ve başak burcu
Keşke yapabilseydim ama eğer böyle bir şey yaşamadıysanız beni anlayamazsınız çünkü çok zorlandım ayrılırken çok fazla bağladı beni kendine.. zaten emin olun o kadar bağlanmasam tüm bunları yaşamaya yaşatmasına izin vermezdim. Ayrıldığım eski eşle tamamen bambaşka bir insan olarak kendini tanıttığı için en baştan beri bu şekilde bağlandım yalan yok yani aşık oldum dünyada böyle biri nasıl karşıma çıktı diye hayretler içerisindeydim hatta o kadar harikq biriydi..ve aylar geçti aslında böyle biri olmadığını anlamam uzun zamanımı aldıProfilinizde medeni haliniz için "boşandım" seçeneğini işaretlemişsiniz. Adam hiç evlenmese de siz daha önce evlilik tecrübesine sahipseniz; bu adamın ilk olumsuz davranışında kendisine yol vermeniz gerekmez miydi ?
Kaldı ki söylediğiniz gibi birkaç kez kendisinden uzaklaşmak daha fazla bağlanmamak için de sorun yaşadığımızda ayrıldım ve tekrar başardı birleşmeyi anlayacaginiz durum böyle beni çok hazırlıksız savunmasız zamanlarımda yakaladı..Profilinizde medeni haliniz için "boşandım" seçeneğini işaretlemişsiniz. Adam hiç evlenmese de siz daha önce evlilik tecrübesine sahipseniz; bu adamın ilk olumsuz davranışında kendisine yol vermeniz gerekmez miydi ?
Ben de bir süredir işinde iyi güvenilir bir psikolog arayışı içerisindeyim zaten herşeyi farkeder zamanla unuturum umarım bugünler de geçer.Bu süreçte psikologa 1-2 seans gitsen çok iyi olur. Gözün açılır ve yaptığın hatanın farkına varırsın, düştüğün bu berbat ilişkinin içinden çıkarsın. Sonrasında ben ne yapmışım kendime, bunları nasıl kabul ettim, herif bana or...... muamelesi yapmasına rağmen devam etmişim iyiki ayrıldım kurtuldum dersin
Gerçekten bugünkü konular benim de çok sinirimi zıplattı. Hepsi aynı günde peş peşeBugünkü konular tam cinnetlik. Manipülatif narsistin ne olduğunu biliyorsunuz da şu adama tekme atmayı mı bilmiyorsunuz..Bu kadın milletinin evlenme sevdası ne olacak cidden..İşi gücü mesleği olan kadınlar oturmuşlar elde ne çocuk var ne parasızlık var iki kuruşluk adamlara tamah ediyorlar, yazık ki ne yazık..Eyvallahınız olmayacağı yerde bir de tepenize çıkarıyorsunuz bana bu günlük bu kadar kk yetti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?