- 8 Şubat 2025
- 29
- 7
- 1
- Konu Sahibi selindiyin
-
Kaçıp kurtarmalısın çünkü takıntılı biri. Yarın birgün birine yan gözle baktığını düşünürse (bak sadece düşünürse diyorum) yiyeceğin hakaretleri sen düşün, şddete kadar yolu var. Böyle birinden olmaz kendine yazık edersin. Karışacak mı kızacak mı diye düşünerek mi hayatını yaşayacaksın.kaçip kurtarmali miyim kendimi?
Soruyor musunuz gerçekten bunu.İnanamıyorum yeni nesil bizden akıllı zannederdim.Belli eğitimli çalışan bir gençsiniz.Bu adamı hala neden yanınızda tutuyorsunuz.ne demek telf açık bırak.İnanamıyorum bunlara.Kusura bakmayın lütfen.Bu adamların neden ağzının payını verip hayatınızdan göndermiyorsunuz.Benim böyle oğlum olsa rezil ederim onu.ne bunlarMerhaba kızlar bir süredir birlikte olduğum benimle ciddi düşünen erkek arkadaş kişisi beni ailem dışında arkadaslar herkesten soyutlamak istedi ve onlarla çevremle benim flörtöz olarak konustugumu iddia ediyordu ve ben geleneksel bir kadinim ayrica mesafeliyimdir her zaman çevreme karsi buna ragmen beni bu gekilde tanimladi ve bana iliskimiz sürecinde bunu dayatirken bir keresinde onu arabamla almaya gidecektim geçerken alip evine birakicwktim ögle arasi araci bozulmustu bir sebepten..saat henüz gelmemisti yandaki arkadas grubumla çay içiyorduk oturuyorduk beni aradi odadan ciktim açtim telefonu ben yavas yavas toparlaniyorum on dkya falan gel dedi tamam dedim kapaticaktim telefonu tam ve arkadasin odasina geçip çaylar yeni gelmisti ayip olmasin hem dedim fondipleyip çikarim yakindaydik zaten. Resmi devlet kurumunda çalisiyorum bu arada. Sonra telefonu kapatma dedi kulaklik takmistim biliyordu açik kalsin dedi benim de hiç hoguma gitmedi sen bana ne ima ediyorsun dedim güvenmiyorsun resmen ben burda yanlis birsey mi yapiyorum yani burasi benim isyerim dedim sonra çok bozuldu. Gidip aldim onu surati bes karis benimle konusmadi yine kavga ettik bi ton. Daha önce de yine bir göreve gidiyorduk. benim teknik ekiplerle sahada görevim oluyor. Yolda araçta da erkekler var hani herkesin ne konustugunu benim onlara ne iletisim kurdugumu merak ediyo ve hoşuna gitmiyordu benim sahadaki görevlerim. Kulaklik takili konusuyorken( beni özellikle arayıp o anlara denk getiriyodu sonra kapatma diyordu konuşma bitince) yine bana açik kalsin telefon dedi baslarda bunu öyle bir empoze etti ki sanki beni çok fazla düsünüyormus gibi benim iyiligim için yaptigini ifade etti zamanla tepki gösterdim ve her seferinde küstü bagirdi cagirdi ben dik bir kadınmışım asisin diyip tribe girdi kavgalar ettik. Böyle bi tiple evlenilir mi kaçip kurtarmali miyim kendimi??. Daha çok böyle buna benzer şeyler var fikirleriyle yardımcı olmak isteyenlere anlatabilirim
Arkana bile bakma.Merhaba kızlar bir süredir birlikte olduğum benimle ciddi düşünen erkek arkadaş kişisi beni ailem dışında arkadaslar herkesten soyutlamak istedi ve onlarla çevremle benim flörtöz olarak konustugumu iddia ediyordu ve ben geleneksel bir kadinim ayrica mesafeliyimdir her zaman çevreme karsi buna ragmen beni bu gekilde tanimladi ve bana iliskimiz sürecinde bunu dayatirken bir keresinde onu arabamla almaya gidecektim geçerken alip evine birakicwktim ögle arasi araci bozulmustu bir sebepten..saat henüz gelmemisti yandaki arkadas grubumla çay içiyorduk oturuyorduk beni aradi odadan ciktim açtim telefonu ben yavas yavas toparlaniyorum on dkya falan gel dedi tamam dedim kapaticaktim telefonu tam ve arkadasin odasina geçip çaylar yeni gelmisti ayip olmasin hem dedim fondipleyip çikarim yakindaydik zaten. Resmi devlet kurumunda çalisiyorum bu arada. Sonra telefonu kapatma dedi kulaklik takmistim biliyordu açik kalsin dedi benim de hiç hoguma gitmedi sen bana ne ima ediyorsun dedim güvenmiyorsun resmen ben burda yanlis birsey mi yapiyorum yani burasi benim isyerim dedim sonra çok bozuldu. Gidip aldim onu surati bes karis benimle konusmadi yine kavga ettik bi ton. Daha önce de yine bir göreve gidiyorduk. benim teknik ekiplerle sahada görevim oluyor. Yolda araçta da erkekler var hani herkesin ne konustugunu benim onlara ne iletisim kurdugumu merak ediyo ve hoşuna gitmiyordu benim sahadaki görevlerim. Kulaklik takili konusuyorken( beni özellikle arayıp o anlara denk getiriyodu sonra kapatma diyordu konuşma bitince) yine bana açik kalsin telefon dedi baslarda bunu öyle bir empoze etti ki sanki beni çok fazla düsünüyormus gibi benim iyiligim için yaptigini ifade etti zamanla tepki gösterdim ve her seferinde küstü bagirdi cagirdi ben dik bir kadınmışım asisin diyip tribe girdi kavgalar ettik. Böyle bi tiple evlenilir mi kaçip kurtarmali miyim kendimi??. Daha çok böyle buna benzer şeyler var fikirleriyle yardımcı olmak isteyenlere anlatabilirim
Evet bunu çok düşündüm çünkü içim çok rahatsızdı ondan ayrıldım hatta sonra tekrar barıştık çok fazla kendini bulunmaz hint kumaşı gibi lanse ediyor bir de yalvarmadı bile başta sonra bir şekilde yeniden başladık ve üstelik benden yaşça büyükKaçıp kurtarmalısın çünkü takıntılı biri. Yarın birgün birine yan gözle baktığını düşünürse (bak sadece düşünürse diyorum) yiyeceğin hakaretleri sen düşün, şddete kadar yolu var. Böyle birinden olmaz kendine yazık edersin. Karışacak mı kızacak mı diye düşünerek mi hayatını yaşayacaksın.
Yaşlarınız kaç ?Evet bunu çok düşündüm çünkü içim çok rahatsızdı ondan ayrıldım hatta sonra tekrar barıştık çok fazla kendini bulunmaz hint kumaşı gibi lanse ediyor bir de yalvarmadı bile başta sonra bir şekilde yeniden başladık ve üstelik benden yaşça büyük
Adama bulunmaz hint kumaşı gibi hissettiren de sizsiniz ama. Telefonu kapatmanizi istemeyip konuşulanları duymayı isteyerek sizi neyle itham ettiğinin farkında mısınız?Evet bunu çok düşündüm çünkü içim çok rahatsızdı ondan ayrıldım hatta sonra tekrar barıştık çok fazla kendini bulunmaz hint kumaşı gibi lanse ediyor bir de yalvarmadı bile başta sonra bir şekilde yeniden başladık ve üstelik benden yaşça büyük
O kadar gözümü kör etmiş ki hiçbirşeyini görememişim aşırı ilgiyle aşkla yaklaştı beni prenses gibi hissettirdi sonra bi anda ota boka bozulup küsüyordu böyle beni bağladı..ya gerçek anlamda problemli biri dedim çok zorlandım ayrıldım acı çektim. Sonra çok zoruna gitti hani evlenecektik ben sana asla bunu yapmazdımlar filanlar..neyse iki ay sonra bir yerde karışılaştık ve benimle tekrar barışmak için uğraştı hergün mesaj arama günlük konuşmalar derken davet etti dışarda bi gün geçirdik akşamına yakınlaştık çok pişman oldum birkaç gün birşey söylemedim sonra konuştum ben istemiyorum bu ilişkiyi dedim bana sen hastasın psikolojik sorunlu birisin dedi evlenmiceksek neden benimle görüştün vs sen zorla girdin hayatıma dedim ben tam iyileşiyordum kendime geliyorum derken yine geldin hayatıma girdin dedim bu da saydı bana. Her bok var sende dedi git arkadaşlarınla takıl diyip imalarda bulundu telefonu suratına kapattım bitirdim. Umarım kurtulurum artık bu salak ilişkidenSoruyor musunuz gerçekten bunu.İnanamıyorum yeni nesil bizden akıllı zannederdim.Belli eğitimli çalışan bir gençsiniz.Bu adamı hala neden yanınızda tutuyorsunuz.ne demek telf açık bırak.İnanamıyorum bunlara.Kusura bakmayın lütfen.Bu adamların neden ağzının payını verip hayatınızdan göndermiyorsunuz.Benim böyle oğlum olsa rezil ederim onu.ne bunlar
Kesinlikle benim çok doğru. Ciddi anlamda salaklık yaptığımın ancak farkına varıyorum hiçkimseyle paylaşmamıştım ilişkimi ayrıntıları ve beni yönetmeye çalıştığı için de aptal olmuşım bunu farkettim onca zaman sonraAdama bulunmaz hint kumaşı gibi hissettiren de sizsiniz ama. Telefonu kapatmanizi istemeyip konuşulanları duymayı isteyerek sizi neyle itham ettiğinin farkında mısınız?
Sonrasında kapıyı açtın kimle konuştun, bensiz izin almadan markete gitme, balkona çıkma, perdeyi açma, telde ki kimdi, sen beni aldattın mı, belki peşinden şiddet gelir, milyon varyasyon yaşatır, asla düzelmez.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ben kendime kötülük yapmışım salak gibi..kimbilşr evlenince neler yapacaktı allahım korudu. Ben iyi niyetliymisim de bana zarar vermesinlermşs iş ortamı şöyle böle diyip herkese dikkat et falan diyerek aşırı üstüme geliyorduKesinlikle narsistin önde gideniyle berabersin hayatını daha da zindan hayatına cevirmeyi istemiyorsan adamı sana ulasabilecegi her yerden engelleyerek terk et. Böyle bir kişilikten sana(hiçbir kadına) hayır gelmez. Kendine değer ver, daha iyilerine layıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?