Manipülatif bir Narsistle mi birlikteyim

Bendeki ayrılmıyordu asla evlenmek istiyordu çok ama rol yapıyordu belli ki hatta evlensek sonra bambaşka birine dönüşebilirdi belki bilemiyorum benim bir evlilik de geçti başımdan bu yüzden kimseye güvenemiyorum bu yolda

Ben evlenip boşanmış birinin daha yoğurdu bile üfleyerek yemesini, ayaklarını yere sağlam basmasını beklerdim açıkcası. Tüm bunlara rağmen evlenilir mi bu adamla diye sormanız bile bana çok saçma geldi. İkinci kez hatalı bir evlilik yapmak istemiyorsanız tabi ki adamı dehleyin.
Bu arada yaşlarınız neydi sizin ve adamın? Yaş farkı çok mu? Adam kendine güvenmediği ve sizi kendine yakıştıramadığı için gözünüzün dışarı kaymasından korktuğu için böyle davranıyor belki? Tamamen adamın özgüven eksikliğinden kaynaklı olabilir.

Çok harika biri gibi görünüyordu ben hiçbir olumsuzluğunu görmeyince çok inandım öyle ilerledi..Diyorum ya sanki kör olmuşum bana melek gibi bir adam yani karşımda olan.29-39yaşlar. Yani özgüven eksikliği mi bilemiyorum ben gerçekten çevremde duruşumla herşeyimle çok beğenilen bir kadınım övünmek için söylemiyorum fakat anlayın diye..daha önceleri ilişkilerinde güven problemleri yaşadığını söylemişti hani bu yüzden böyle şeyler yapıyorum diyordu

Şimdiden böyleyse evlendiğinizde düşünemiyorum. Bunun kat kat fazlası olacağına hiç şüphem yok. Bence bir an önce kendini kurtarmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…