Manipülasyon mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belisss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
79
20
29
merhaba kızlar,
Yazdıklarım biraz uzun olabilir ama artık işin içinden çıkamıyorum. Bana yardımcı olun lütfen 2 yıllık evliyim çok severek evlendim. İnanılmaz iletişim bozukluğu var aramızda, belki de hep böyleydi ama ben görmedim. En büyük sorun Küsüyor konuşmuyor farklı vardiyalarda çalışıyoruz ayın 2 haftası birbirimizi görmüyoruz bazen aramıyor sormuyor. Çalıştığı işten başka işlerde yapıyor çok yoğun olduğunu söylüyor. Annesinden günlerce kaldığı oluyor. Annesiyle farkı yerde yaşıyoruz ve burda mutlu olmadığını annesinin yaşadığı yerde yaşamamızı istiyor. Bazen göremediğim için özlüyorum sarılıp öpeyim diyorum çok yorgunum diyor trip atınca da kavga edicek yer aradığımı söylüyor. Görüşebildiğimiz zamanlar da arkadaşlarınla plan yapıp dışarı çıkıyor gece geç geliyor. Büyük kavgalarımız olmuyor çünkü bana benim yaptığımın yanlış olduğunu empoze etti ve onu dışarıdayken aramamam gerektiğini söylüyor . 6 yıldan beri birlikteyiz mesela daha benden bir kere bile özür dilemedi. Kavga ettiğimiz de sürekli benden kaynaklı olduğunu onun suçu olmadığını o yüzden özür dilemeyeceğini söylüyor. Çok ilgisizsin deyince sen benim ne işler yaptığımı biliyorsun çok saygısızlık yaptığımı söylüyor. İyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum ve Vakit geçiremiyoruz deyince benim çalıştığım iş yüzünden böyle olduğunu söyleyip işten çık ihtiyacın yok zaten diyor. Ama artık gözüm açılmaya başladı manipüle ediyor beni. Ya da psikolojik şiddet başka bişey değil bu. Doğru mu düşünüyorum yardımcı olun lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…