- 14 Şubat 2015
- 4
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi bahargunay
-
Sen hangi hapi kullaniyodun ben lityum kullaniyom bende cocuk istiyommsevgili arkadaşlar dörtlü teste girdim sonucu 1 hafta sonra alacağız. dört boyutlu ultrasonda bebeğin her şeyi tam gözüküyor. boyu 16 cm. ağırlığı 187 gr. maşallah dedi doktor. sizinle paylaşmak istedim.
Canim bende aynii cocuk istiyommm lityum kullaniyomm nasil hamile kalcammmHersey allahi. Elinde cnm ...o isterse hersey numkun..umarim cok saglikli bi bebegin olurr.
Sisin cocugunuz oldumuuu bende istiyorunHepinize şimdiden hayırlı bayramlar..
Şu mübarek arefe gününde dua ettim hepinize..
Allah'ım kabul etsin...
Canim ben lityum kulMaşallah bahargünay bu paylaşımları görmek ne kadar mutlu ediyor bi insanı.ne kadar uzak ve hiç tanımayan biri olsada paylaşımların birçok kişiye umut olmuştur,Allah razı olsun.konuyu en baştan bu yana okuyup rahat bulan biriyim bende.hamileyim ve aynı sıkıntıları yaşıyorum,şuan sona yaklaştım ama doğum stresi başlıyor...nil ve senin yazılarını sıkıldıkça açıp okuyorum
Cocugun oldumu bende bipolarim cicuk istiyommarkadaşım ben 2008 yılında tanı kondum, lise döneminde uzun yıllar depresyon geçirmenin ardında ağır bir mani, şu an hala aşırı güven var, bende 27 yaşındayım dört yıllık evliyim, ben eşime başta herşeyi anlattım, şu an çocuk düşünüyoruz . geçen sene üç ay ilacı bırakıp deneme yaptık, eşimlesoluksuz tartışmalar yaşadım ve başımda sanki bir duman bir katrmaşa vardı, ben eşimle en ufak sorunu büyük tarttışma haline getirebiliyorum bunun için yirmi gün klinikte yattım, doktorum en sonunda karakter özellğin de tetikliyebiliyor dedi
velhasıl konyada klinikteyken bi başhemşire vardı, oda bipolarmış, annem başımda refakatçıyken onla konuşmuş, ben ilaç kullanmak istemediğimden ve hamileliğe sorun oluyor diye başhemşire düzenli olarak elektroşok alıyormuş, ve 10 yaşlarında iki erkek çocuk büyütmüş hastayken,, bende düşünüyorum elektroşok hamileliğe hiçbir şekilde zararlı değil sadece uyutmak için verilen ilaçlar zararlı ben tekrar konyaya gidip olayı netleştirip artık kesin düşünüyorum çünkü artık eşimle birbirimizi yiycez bebek ikimizi de oyalar diye düşünüyorum
Bahar cığım merhaba.. Çook uzun bir aradan sonra, tüm içtenliğimle merhaba diyorum sana..
Kızlar, bende hamilelik düşünürken, bahar'cığımın yazılarını okuyarak cesaretlenmiş ve bebek yapmaya karar vermiştim.. Bana çook yardımı ve katkısı oldu manevi olarak kendisinin.. Rabb'im karşılığını versin inşaAllah ona..
Bu arada benim Ömer Faruğum'da maşaAllah çok sağlıklı, iri yarı, çook akıllı bir çocuk.. Şu an 26 aylık oldu.. Yani 2 yaşını 2 ay geçti.. Ama konuşmalarını bir duysanız, şaşırırsınız..
YaHU, belli mi olur.. Belkide bu ilaçlar çocukları süper yapar, yan etki olarak ha?
Şu an hamile olan bayanlar.. Kolay değil, bizler farklıyız.. İlla diğerlerinden daha fazla zorluklar yaşayacaksızın.. Ama doğumla birlikte, eski hayatınıza döneceksiniz, bunu bilin... Sadece 9 ay sabır.. Sadece bu.. Tamam mı?
MANİK DEPRESYON TEDAVİSİ GÖREN VE HAMİLE KALAN, BEBEK UĞRUNA ÇOK BÜYÜK HATTA DELİCE RİSKE GİRİP GEBELİĞİ DEVAM EDEN ARKADAŞLAR VARMI? ŞU ANDA 12+2 HAMİŞİM, 15 YILDIR MANİK DEPRESİF TEDAVİSİ GÖRMEKTEYİM. PSİKİYATRIM İLAÇLARIMI MAALESEF KESEMEDİ, ANNE OLMAK İÇİN 34 YAŞIMA KADAR BEKLEMEK SORUNDA KALDIM. GENÇLİĞİMİN EN GÜZEL YILLARI BU HASTALIĞA GİTTİ. HALA İLAÇ KULLANIYORUM ARKADAŞLAR.. SAĞLIKLI BİR BEBEK DÜNYAYA GETİRMEK İÇİN BELKİ DE ÇOK AZ ŞANSIM VAR AMA BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLARA TECRÜBELERİMLE IŞIK OLURUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SORULARINIZ VE SORUNLARINIZ İÇİN BURADAYIM..
kızlar yardım edin bana da(((( solian ve prozac la hamile kalabilirmiyim? lütfen cvp yazın. bunlarla hamile kalan var mı. prozac ı bırakırım ama solian ı bırakmak istiyorum. hastalıgım okb.
Mrb bana yardimci olabilir misin, 30 haftalik hamileyim lustral 50mg dun basladim,ben uyuyamiyorum aglama krizine giriyorum,acaba yan etki yapar mi lustral,cok hafif demisti doktorselamlar,
ben bu depresyon illetiyle hamilelikte tanıştım. öncesinde ne panik atak ne de depresyon yaşamadım. ilk aylarım mide bulantısıyla geçti. sonrasında geceleri uyuyamamaya başladım. bir buçuk ay sonra uykum düzeldi ancak aşırı anksiyete devam etti. en son geçen hafta bir atak yaşadım. böyle hissettiğim anlarda dünyadan kopuyorum. sanki ölecekmişim gibi geliyor. içimde büyük bir boşluk ve korku oluyor. elim ayağım tutmuyor sürekli ağlıyorum. üstelik en kötüsü bebeğimi kabullenemiyorum. sanki doğumunu göremeyecekmişim gibi geliyor. ölecekmişim gibi. üstelik gündelik hayatta oldukça mantıklı bir insanım ama bu durumun mantıkla falan ilgisi yok maalesef. ben 3 aydır psikiyatriste gidiyorum. başta tabiki ilaç önermedi. psikoterapi ile başladık. ancak zamanla bu korkular arttı. geçen haftadan sonra bu hafta görüştük ve ilaca başlattı. eski nesil bir antidepresan verdi. kesinlikle güvenli bebeğe zarar vermez dedi. sonrasında kadın doğumcum ile görüştüm. o da destekledi beni. bakalım. bir yandan çok korkuyorum yavruma zarar gelmesin diye ama şu anda kendi hayatımın bile önemi yok gibi .iki gün oldu ilaca başlayalı. dün bütün gün çok kötü geçti. umarım yakında etki eder. yoksa nasıl yaşarım bilmiyorum. bazen hastaneye yatırsalar uyusam zaman geçse falan bile diyorum. bu durumu atlatan yaşayan varsa ricam paylaşmaları. herkese geçmiş olsun.
Meraba,bende de anksiyete ve panik atak var 7 yildir. Hamileligimin 30.haftasindayim. bebegin gelisimi gayet iyi. Taramalar temiz cikti. Iciniz rahat olsun.ben ilk günden itibaren cipralex kullanıyorum çünkü duramıyorum ilaçsız çok kötü oluyorum mide bulantısı uykusuzluk bunaltı oluyor. doktorum zararı yok gebelikte kullandırıyorum hastalarıma dedi ki hamilelik çok stresli bir süreç 10 mg çok tereli bile olmuyor ama dayanıyorum 13 haftalığım ikili teste girecem lütfen dua edin eğerki kullanmamak elimde olsa inanın kullanmam bile bile bebeğime zarar verir miyim fakat anksiyetem var ve atlatamıyorum inş bebeğimde en ufak birşey çıkmaz doktorum rahat bir arkadaşımda kullandı bebeği çok sağlıklı topaç gibi hiçbirşey yok arkadaşlar dua edin nolursunuz birşey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?