- 1 Aralık 2021
- 11.935
- 39.903
- 34
-
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
Dizenler var dana eti çok yağlı ve biraz da geç piştiği için ayrı yaptımDOmates biber falan arayq dizilmez mi normqlde? Bilmedigim icin soruyorum
Ha ok anladim sisti. Elinize saglikDizenler var dana eti çok yağlı ve biraz da geç piştiği için ayrı yaptım
Teşekkür ederim canımHa ok anladim sisti. Elinize saglik
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Açık havanın gazabına uğradım ama yağmur yağdı neyseki yaz yağmuruEllerine sağlık canım enfes görünüyorohh açık havadada
Malzemeleryarım kilo yağlı kuşbaşı dana eti tuz yarım su bardağı sıvı yağ isteğe bağlı baharat eklenebilir bir kapta karıştırıp şişe diziyoruz Eki Görüntüle 3269589 Eki Görüntüle 3269588 Eki Görüntüle 3269592 Eki Görüntüle 3269593 mangalda çevirerek pişiriyoruz....
Eki Görüntüle 3269596 Eki Görüntüle 3269597 Eki Görüntüle 3269598 Eki Görüntüle 3269599 Eki Görüntüle 3269601 Eki Görüntüle 3269602 Eki Görüntüle 3269603 Eki Görüntüle 3269604 Eki Görüntüle 3269605 Eki Görüntüle 3269606 Eki Görüntüle 3269607 Eki Görüntüle 3269608
Eki Görüntüle 3269598
Çok güzel ve lezzetli görünüyorlar afiyet olsun ama acaba bunlar paylaşılmasamı? Durumu olmayan insanlar üzülür
cok teşekkür ederim canımOyyyyyy bu neeeeeee, çok iştah kabartıcıefsane gözüküyor yaaa offf açık havada ne güzel yenir dürüm yapip, kuzucum karnım acıktı muhtesemmmmmmmm olmuş,bayildimmmmmm ellerine sağlık kuzum, basari geliyooo
Teşekkür ederim canımCanım ellerine sağlıkçok güzel görünüyor gercekten yarışmada bol şanslar
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Canım yemek yarışması yapıyoruz zaten yıllardır burada ,senlik bir durum yok. Bu ay et yemegi yarismasi var ve bunu herkes biliyorAyselSilahimiGetir burda yillardir ki yemek bölümleri var ben yeni katılmaya başladım rahatsız olunacağını düşünmedim hiç canı çekenler oluyordur ama bütün sosyal medya da var yemek paylaşımı yinede senin gibi ince düşünenler olması güzel
Evet kurban bayramı sonrası et girmeyen ev yoktur inşaallahCanım yemek yarışması yapıyoruz zaten yıllardır burada ,senlik bir durum yok. Bu ay et yemegi yarismasi var ve bunu herkes biliyor
Harikasın kuzucumcok teşekkür ederim canımumarım anlamışımdır seni tavsiyelerine uygun yapmaya çalıştım