Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same' -

gönül isterdiki 1. olalım :delphin:
ama 2.olmakta çok iyi:icecream:

bu arda şu alman gacının ne cırtlak bir sesi var sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni(benim bile sesim daha güzel ):roflol:

alkisalkisalkis Oleeeeey - Teşekkürler Manga turkbayragi turkbayragi turkbayragi

almanlarda en son 82 de birinci olmuslar
zaten gecen sene baya bi hir cikarmislardi
yok siyasallasti bu yarisma kurucusu olarak
katilmayalim falan diyolardi

ahaha lena cok fazla saskin ya sarkiyi soylemem mi gerekiyo diyo bi de :))

öyle vallaaaa bunada şükür:):):)
diger yarışmaya ben gidim madem sevimlilik önemlisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3haksızlık vallaa ya siyasi görüşten yada böle bebelerden dolayı hakkımız yeniliyor:):):)

evet siyasetin kokusu yanık yanık burnuma geldi:(((

Kaç yaşında bu kız ya 16 falanmı? Çok pis numara yapıyor bu arada

cokta sahane bi sarki degil
herkez anlasmis gibi onlara oy verdi
hollandali türkler uyuyomu ne sadece 6 puan geldi

yanarim yanarim isvicreden 3 puan gelmesine yanarim valla cok az

şarkılarını dinleyince bu almanyada neden katılır bu yarışmaya bir halt edemiyorlar diye düşündüm, gitti adamlar 1. oldu..sinir oluyorum burda dönen politik oyunlara..2. olmayı bile beklemiyordum çok iyi sonuç.. demek ki gerçek hakkı verilse manga 1. olacaktı.. 2. olunca daha da kızdım.. :oklava: fransaya bravo bize sürekli 12 puan veriyorlar.. olumunekankayizsmile ruslara da sinir oldum puan çıkmadı çalışmaya! gelen gacılarını, otellere gelen beleşçilerini almayalım diyesim geliyor kaydirigubbakcemile2

yunanistanın şarkısını da beğenmiştim..

mangaya bak yaa yıllarca dinlenebilir
öbür kızın şarkısından ve kısık sesinden bıktım bileee...

çok komik yaaa iki lafı biraraya getirip konuşamadıııkaydirigubbakcemile3kendiside begenmiyodu heralde şarkısınıkaydirigubbakcemile3

valla fenaydi bayraklarini da yerde supurdu valla o kadarlikmis..

eevet bende sasirdim ayrica belcikadanda 6 puanmi ne geldi cok az cok türk var orda
evet ben ce sasirdim.. ama fransadan da 12 gelmesine ayrica sasirdim valla.

Back