Araştırmalarım sonucu yeni bir siteye daha ulaştım ve şunu buldu:
"yes, it can be done. Ovulation predictor tests (known as OPK's because they are normally sold in a set of tests known as a "kit," thus the K) will show a positive result when a woman is pregnant, as well as when she's ovulating." "evet, ov. testleri gebelik testi olarak kullanılabilir. OPK(ov.testleri)bir kadın hamileyse yumurtlama zamanında gösterdiği gibi pozitif gösterebilir." Ama bunu önermediğini söylüyor, yani gebelik testi yerine OPK kullanmanızı önermiyormuş. Ama benim bu forumda ve yabancı bir forumda okuduğum, eğer gebelik varsa ov.testleri pozitif çıkarmaya devam ediyor, henüz gebelik testleri negatif çıkarırken. Belli bir süre sonra onlar da pozitif oluyor. Zaten bizim derdimiz hamilelik varsa bunu en erken nasıl öğrenebileceğimiz değil mi? Ben de bu ay aldığım ov.testlerini adetime yakın yapmaya devam edeceğim inşallah. Umarım pozitifi görürüm.. Amacım ov.testlerini kullananların olur da hamile kalırlarsa bunu biraz daha erken öğrenebilmeleri... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.