Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same' -

türkiye birinci olmiycak kim olsun deseler almanya derdim ama birinciligi onlara kaptirmakta agir geliyo

valla fenaydi bayraklarini da yerde supurdu valla o kadarlikmis..

evet ben ce sasirdim.. ama fransadan da 12 gelmesine ayrica sasirdim valla.

kizlar sormayin sok yoldum belcikaya. biz ogrenciligimize bakmadik kac tane msj attik arkadaslarimizla. ben belcikadan en az 10 bekliyordum. ayip etti belcikadaki gurbetciler!!alsanaalsanasmile

En iyi bizdik kesinlikle
ılk dinlediğimde manganın şarkısını fazla beğenmemiştim,ama diğerlerini dinleyince en iyisi mangaydı

yillardir asil politik oyunlara, almanya ingiltere gibi ana sponsor olup bu organizasyona milyon eurolar yatiran bu ulkeler maruz kaliyodu arkadaslar

balkan ülkeleri komsu ülke diyip boktan sarkilara yuksek puanlar veriyodu
rumlar kendi tohumlarina
türklerde her sene yurtdisinda yasayan halk sayesinde genelde iyi derece elde ediyordu
ve farkli müzigiyle

ama unutmayalim arkadaslar 39 ülke oy kullaniyor..her milletin kültürü müzik zevki farkli
bence sonuc mükemmlein ötesinde

ama bizim intromuz o finale ne yakisirdi

seneye almanyada simdiden 1.ligimizi ilan ediyorum

ben sarkiyi begenmedigim halde oy attim cünki digerlerinden güzeldi yani yinede ama nasil oluyoda belcika isvicre danimarka gibi ülkelerden oy gelmiyor valla sastim makondonya bile 10 puan verdi

ahh ahh 2003 de sertaba karşı oluşturulan birlik bu sene avrupadaki gurbetçilerimizden çıkmadı (fransa hariç her sene 12 veriyorlar ) malesef yetmedi oylar.. :/

sunucu bile oylama devam ederken söyledi: sertab 2 puan farkla kazandı her bir oy çok önemli dedi..

Ne bu kadar sorun ettiniz anlamadım yani. Bence gayet güzeldi şarkısı ve kazandı. Sözleri filan çok hoştu bence...
Bayrak mayrak, hey Tanrım, şarkı söylerken naapsaydı? Türkiye'de ne güzel 2. oldu hiç beklemiyordum ben ama tebrikler onlara.

aslinda bütün gurbetciler oy atsa yine birinci olma sansimiz cok avantajliyiz yinede kazanamiyoruz

fransaya çok üzüldüm o birinci olsa sevinirdim almanyanın olmasındansa...

:lepi:keisnlikle fransa hep bize tam puan veriyor yaaaaa valla keşke onlar olsayydı...hem bu kısdan bin katlı iyidi:)ama kızı begendim ben niye bilmiyorummm evde almanyayaı begendim diyince evdekiler kızıyor banakaydirigubbakcemile3

neysee vatana millete hayirli olsun :))) 2. olduk..
ben lenayi cok sempatik buldum yaa tam böyle saftirik bi havasi vardi ... bu kiz profosyonel degildi halk oylamasiyla yarismaya gitti cok kisi arasindan elendide geldi bence iyide söyledi....
birde saci , makyaji, kiyafeti ne kadar sadeydi... söyle bir düsündümden türklerden bir bayan cikacak olsa saci basi kiyafetiii ooooooooo cok süslü cok aksesuarli olurdu kesin .. biz daha cok özen gösteriyoruz sanirsam böyle seylerde

Son düzenleme:
:lepi:keisnlikle fransa hep bize tam puan veriyor yaaaaa valla keşke onlar olsayydı...hem bu kısdan bin katlı iyidi:)ama kızı begendim ben niye bilmiyorummm evde almanyayaı begendim diyince evdekiler kızıyor banakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben fransaya bayıldım ya tam yaz şarkısı kımıl kımıl cıvıl cıvılsositososito ben kızı çok yapmacık buldum ya:umursamaz:

ben tiplere göre şarkıyı değerlendirmiyorum almanyanın şarkısı itici geldi bence yunanistanın kendi ezgileriyle yaptığı şarkı bile daha güzeldi..gerçi kemençemize bile sahip çıkıyorlar..ayrıca tek rock grubu bizmişiz..manganin şarkısı için demediklerini bırakmadılar bence iyiydi hiç değilse geçen sene sesi çıkamayan hadiseden çok iyilerdi..

Back