Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same' -

Ya arkadaşlar yani ne zaman 1. olmadığımızda şike mi var diyeceğiz? Her sene hep duyuyorum bunu. Hani kedi uzanamadığı ciğer filan... Bence Almanya güzeldi şarkısı, Manga'da benim beklediğimden iyi sonuç aldı. Bu kadar da şey yapmayın yani, gözünüzle mi gördünüz?

Ya arkadaşlar yani ne zaman 1. olmadığımızda şike mi var diyeceğiz? Her sene hep duyuyorum bunu. Hani kedi uzanamadığı ciğer filan... Bence Almanya güzeldi şarkısı, Manga'da benim beklediğimden iyi sonuç aldı. Bu kadar da şey yapmayın yani, gözünüzle mi gördünüz?

Valla her sene ben böyle şey demiyorum.Hatta Hadise'nin geçen sene dördüncü olmasına bile şaşırdım.İlk ona gireceğimizi bile sanmıyordum.
Fakat Manga Almanya'dan kat kat daha iyiydi.Eğer Fransa birinci olsaydı hak ettiler derdim.
Bence birinciliği Manga ve Fransa hak etti.
Almanya ne kulağa nede göze hitap ediyordu.
Eğer Almanya mı Türkiye mi dersek kesinlikle Türkiye hak etti.
Almanya bi kere çok sıradandı,sahne şovu bile onlardan güzel olan bir sürü kişi vardı.:kahve:

Valla her sene ben böyle şey demiyorum.Hatta Hadise'nin geçen sene dördüncü olmasına bile şaşırdım.İlk ona gireceğimizi bile sanmıyordum.
Fakat Manga Almanya'dan kat kat daha iyiydi.Eğer Fransa birinci olsaydı hak ettiler derdim.
Bence birinciliği Manga ve Fransa hak etti.
Almanya ne kulağa nede göze hitap ediyordu.
Eğer Almanya mı Türkiye mi dersek kesinlikle Türkiye hak etti.
Almanya bi kere çok sıradandı,sahne şovu bile onlardan güzel olan bir sürü kişi vardı.:kahve:

Hayır hayır, sen kişisel algılama lütfen. Ben duyuyorum hep çevreden zaten. Sen dedin diye değil...

Bence birinciliği Yunanistan hak ediyordu ya da Sırbistan ya da Gürcistan ama yani, hep birşey hoşuna gitmediğinde milletin, hemen karşıya çamur atmaya kalkıyorlar. Ben o davranışa tepki gösterdim. Kişisel algılamayın.

Kesinlikle birinciliği hakeden maNga'ydı,
dünki performanslar arasında en müthişi maNga'nındı,
bunu bizim grubumuz diye demiyorum.

Tebrikler maNga müthiş bir performansla geri döndüler, helal olsun alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu arada tuhaflık bende mi bilmiyorum ama Yunanistan'ın şarkısı bizim eski bir türkümüze çok çok benziyordu özellikle nakarat ama dünden beri çıkaramıyorum hangi türkü olduğunu.

Almanya'nın şarkısının melodiside bir yabancı şarkıya benziyordu eskilerden, yaz şarkısıydı.

maNga tek kelimeyle harikaydı. turkbayragi

şu teletex meselesi ortada işte her şeyi ortaya koyuyor

almanyanin ilk bese girecegi zaten kesindi,yani öylede böylede birinci olmasalarda o parti olacakti zaten o yüzden bu konuya fazla takilma bence
hem juri oylamalari programdan önce yapiliyor,genel provada
juriden aldiklari oylarlada asagi yukari belli olmustur zaten önceden kimin birinci olacagi...

bence almanyanin sarkisi güzeldi ama sahne showu sifirdi. burada ses, sahne showu, melodi, v.s. herseyi degerlendirmeleri gerekirdi elemede. oysa ki manga hem ses, hem show olarak mükemmeldi..

Mangadan bu kadarını beklemiyordum vs diyen arkadaşlara şaştım doğrusu, manga türkiyede gerçekten kaliteli müzik yapan ve her işiyle başarılı olan bir grup . Şarkısıda, performansıda çok çok iyiydi ve beklentiyi karşıladı .

Mangadan bu kadarını beklemiyordum vs diyen arkadaşlara şaştım doğrusu, manga türkiyede gerçekten kaliteli müzik yapan ve her işiyle başarılı olan bir grup . Şarkısıda, performansıda çok çok iyiydi ve beklentiyi karşıladı .
acikcasi benim tahminim ya 3. oluruz yada 2.diye düsünüyordum...almanyayi en son siralarda bekliyordum yine....1. fransa olabilir diye düsünmüstüm...
ama bu sefer gercektende oylamalarda bi terslik var diye düsünmyor deyilim..28 senedir almanya en son siralardayken birden 1. olmasi garibime gitti...kizda ne ses vardi ne performans nede sarki güzeldi...gercektende almanlarin kendileride beyenmiyordu kizin dans edisini tarzini falan...ama neyse..2.sirada olmamizda onur verici...tebrik ederim mangayi...:lepi:

sirf manga degil yunanistan, ukrayna, gürcistan bu sarkilarda cok iyiydi..
öyle olsa bu ülkeleride begeniyoruz demezdik..
manga kazanamadi diye degil gercekten hakeden kazanamadi..
2007 senesinde avusturya ayrildi eurovisiondan , hep sonuncu filan olduklari icin..
Ve almanyada diyormus böyle giderse cikariz diye, eee o zaman mantikli olan onlari
birinci yapmak..boshayallersmile
ALmanya gercekten iyi olsaydi evet güzeldi derdim, kimsenin hakkini yemem,
gecmis yillarda, ukrayna ve yunanistan birinci olduklarinda gercektende onlarin
birinci olmasini isteyen biriydim ve sevinmistimde..kaydirigubbakcemile5

sirf manga degil yunanistan, ukrayna, gürcistan bu sarkilarda cok iyiydi..
öyle olsa bu ülkeleride begeniyoruz demezdik..
manga kazanamadi diye degil gercekten hakeden kazanamadi..
2007 senesinde avusturya ayrildi eurovisiondan , hep sonuncu filan olduklari icin..
Ve almanyada diyormus böyle giderse cikariz diye, eee o zaman mantikli olan onlari
birinci yapmak..boshayallersmile
ALmanya gercekten iyi olsaydi evet güzeldi derdim, kimsenin hakkini yemem,
gecmis yillarda, ukrayna ve yunanistan birinci olduklarinda gercektende onlarin
birinci olmasini isteyen biriydim ve sevinmistimde..kaydirigubbakcemile5
yani...2008 senesinde ise rusya 1.olmustu..ve gercekten demistim ogün hakkettiler diye..Dima Bilan - Believing sarkisiyla katilmisti o sene eurovisyona...ama almanya kesinlikle hakketmedi...birde kizin dans edisine uyuz oldum...sanki wc ye gidecekmis gibi kaydirigubbakcemile3

yani...2008 senesinde ise rusya 1.olmustu..ve gercekten demistim ogün hakkettiler diye..Dima Bilan - Believing sarkisiyla katilmisti o sene eurovisyona...ama almanya kesinlikle hakketmedi...birde kizin dans edisine uyuz oldum...sanki wc ye gidecekmis gibi kaydirigubbakcemile3

ayyy ayni seyi düsünmüsüüzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten hic dans edemedi kii.. bir de hberlerini gördünüz mü frikikte vermis haspam kutlanirken, gicik yaaaakaydirigubbakcemile

Back