Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya arkadaşlar yani ne zaman 1. olmadığımızda şike mi var diyeceğiz? Her sene hep duyuyorum bunu. Hani kedi uzanamadığı ciğer filan... Bence Almanya güzeldi şarkısı, Manga'da benim beklediğimden iyi sonuç aldı. Bu kadar da şey yapmayın yani, gözünüzle mi gördünüz?
Valla her sene ben böyle şey demiyorum.Hatta Hadise'nin geçen sene dördüncü olmasına bile şaşırdım.İlk ona gireceğimizi bile sanmıyordum.
Fakat Manga Almanya'dan kat kat daha iyiydi.Eğer Fransa birinci olsaydı hak ettiler derdim.
Bence birinciliği Manga ve Fransa hak etti.
Almanya ne kulağa nede göze hitap ediyordu.
Eğer Almanya mı Türkiye mi dersek kesinlikle Türkiye hak etti.
Almanya bi kere çok sıradandı,sahne şovu bile onlardan güzel olan bir sürü kişi vardı.![]()
şu teletex meselesi ortada işte her şeyi ortaya koyuyor
acikcasi benim tahminim ya 3. oluruz yada 2.diye düsünüyordum...almanyayi en son siralarda bekliyordum yine....1. fransa olabilir diye düsünmüstüm...Mangadan bu kadarını beklemiyordum vs diyen arkadaşlara şaştım doğrusu, manga türkiyede gerçekten kaliteli müzik yapan ve her işiyle başarılı olan bir grup . Şarkısıda, performansıda çok çok iyiydi ve beklentiyi karşıladı .
yani...2008 senesinde ise rusya 1.olmustu..ve gercekten demistim ogün hakkettiler diye..Dima Bilan - Believing sarkisiyla katilmisti o sene eurovisyona...ama almanya kesinlikle hakketmedi...birde kizin dans edisine uyuz oldum...sanki wc ye gidecekmis gibi kaydirigubbakcemile3sirf manga degil yunanistan, ukrayna, gürcistan bu sarkilarda cok iyiydi..
öyle olsa bu ülkeleride begeniyoruz demezdik..
manga kazanamadi diye degil gercekten hakeden kazanamadi..
2007 senesinde avusturya ayrildi eurovisiondan , hep sonuncu filan olduklari icin..
Ve almanyada diyormus böyle giderse cikariz diye, eee o zaman mantikli olan onlari
birinci yapmak..boshayallersmile
ALmanya gercekten iyi olsaydi evet güzeldi derdim, kimsenin hakkini yemem,
gecmis yillarda, ukrayna ve yunanistan birinci olduklarinda gercektende onlarin
birinci olmasini isteyen biriydim ve sevinmistimde..kaydirigubbakcemile5
yani...2008 senesinde ise rusya 1.olmustu..ve gercekten demistim ogün hakkettiler diye..Dima Bilan - Believing sarkisiyla katilmisti o sene eurovisyona...ama almanya kesinlikle hakketmedi...birde kizin dans edisine uyuz oldum...sanki wc ye gidecekmis gibi kaydirigubbakcemile3