Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same' -

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben fransaya bayıldım ya tam yaz şarkısı kımıl kımıl cıvıl cıvılsositososito ben kızı çok yapmacık buldum ya:umursamaz:

fransa simdiden plaj sarkilarinda sirasini almistir bence .. ben de begenmistim kipir kipir bir sarkiydi..

kizlar belcikanin oylarinda soyle olmus: ben de yeni ogrendim.

halk oylari 12 puanmis ama belcika jurisi 0 puan verdigi icin puan 6 olmus.

belcikalilar boyledir zaten hic sasirmadim!

ızleyemeyenler için maNga'nın final performansı..

[dailymotion]video/xdhkpi_manga-second-place-we-could-be-the_music[/dailymotion]

Buda parçamızın klibi..

[dailymotion]video/xcsi86_manga-we-could-be-the-same_music[/dailymotion]

TEBRıKLER ve TEŞEKKÜRLER maNga!

herkes almanya 28 yıldan sonra ilk defa 1.liği tatsın diye anlaşmışlar sanki..kız o kadar yapmacık ki.

gercekten tebrik ederim mangayi

fark ettinizmi israil ermenistana 12 puan vermis
neden acaba aralarindan su sizmiyo kaydirigubbakcemile3

Manga ya alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadise nin katıldığı zaman ki performansını hiç beğenmemiştim sesi berbattı ilkokul çocuğu bile daha güzel söylerdi daha fazla izleyememiştim rezil olmuştuk bence
konserlerinde de aynı mı söylüyor giden var mı :uhm:

Mangaya alkışş yarı finalde 1. olmuşuz zaten o Lena olmasayı 1. olacaktık demek Lena'nın şarkısının güzelliğine bakıldığını düşünmüyorum açıkçası zaten yarı finalde yoktu sadece klibini izledim bu ne yahu,direkt ele bunu demiştim.

Türkiye'yi Eurovizyon'da geçen yıl temsil eden Hadise, 2009 finallerinde birinciliği Norveç'li şarkıcı Alexander Rybak'a gitmesi üzerine, Eurovision'u "tatlı çocuk imajı" kazandı demişti. Hadise'nin o zaman söylediği bu söz, bu yıl da haklı çıktı. Eurovizyon birinciliği bu sefer "tatlı kız" imajına gitti.

Norveç'in Oslo kentinde yapılan 55. Eurovision şarkı yarışmasında birinciliği, Almanya ve şarkıcı Lena kazandı. Eğer, Almanya'nın şarkısı müzik ise, bundan sonra çıkan her sesin müzik olabileceği kanısı doğdu. Üstelik de, Lena, şarkısını o kadar kötü bir aksanla söyledi ki, şarkının İngilizce olduğunu ancak yarışma bittikten sonra bir arkadaşın uyarısı üzerine anladık. Bu ise Eurovision'larda iki yıldır yeni bir "tatlı" imajının doğmasına yol açarken, Hadise öngörülü yorumu ile takdirleri kazanıyor. Manga ise, başarısı ile tebrikleri.

gerek müzikalite gerek sahne şovu
manga herkesten farklıydı
diğerleri müsamere şarkısı gibi kaldı yanında
kesinlikle birinci olmalıydı
oylama yapanlar müzikten anlamıyorsa ne yapalım

dün harikalar yarattık 1, olamadık ama 2.lik de çok güzel bi derece:teytey:
diğer ülkeler arasında Türkiye ne kadar da güzeldi :nazar:

Manga harikaydı, en çok emek veren süper bir organizasyon düzenleyen Manga'ydı.
Açıkcası Manga'dan bu kadarını beklemiyordum.
Almanya hiç hoşumaq gitmemişti ama sadece sevimliliği ile oy kazandılar.
Birincilik Manga'nın hakkıydı ve ben Manga'yı birinci olarak görüyorum.
Sona doğru Yağmurun zıplayışıda çok güzeldi ya :)

2.olduk,olsun o da güzel olumunekankayizsmile
Dediğiniz gibi sevimli kız rolüyle kazandı ama geçen seneki Fairytale gerçekten çok güzeldi bence yerimseniben
Manga'ya benden de yine alkış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

2. olmamiza sevindim cünkü en azindan bu sene 4 .olmadik bu 1
Lenanin sarkisi öyle ahim sahim degildi, almanyadakiler bile o kizdan ve sarkisindan
nefret ediyorlar bu 2

Kizlar ben dün eurovision'u almanya kanalindan izledim... actim teletexti bakayim dedim
ne zaman cikacak eurovision, baktim eurovision su saatte iste yaziyor, sonrasinda ise
"Grand Prix Party" yaziyordu.. yani almanlar toplanmislardi zaten eurovision öncesi, konser alani
gibi bir yerde, orda eurovision öncesi konusmalar filan yapildi sonrada eurovision bitince "Grand Prix Party" kutlamasi vardi .. CADIARZU
Allah allah hayret.. demekki iclerine dogmustu 1. olmak
Kizlar bu sene eurovisionda $ike vardi bu coooooooook acik..yasakkelime
Cünkü mesela avusturya 2007 yilinda eurovisionda hep sonuncu filan olduklari icin eurovisiondan ayrilmislardi bosuna para
ödememek icin :1closedeyes:.. Ve eurovisionu yürütenler baktilarki almanyada, eee büyük sponsor nasil olsaboshayallersmile, onlarda cikacaklar,
sizide bu sene birinci yapalim cikmayin dediler... zemuszemus
Yani resmen bilerek Lena secildi.. Gördügünüz gibi oylamadada jüri bu yüzden türkiyeye puan
vermemis.. anlasmali yani..:kahve:

ben de aksam farkettim, stand falan kuruluydu hamburgta. ama esmimde her sene yapiliyor öyle partiler diyor. aman nediyelim allahlarindan bulsunlar gercekten de öyle birsey varsa..

Back