Sizin de başınız sağolsunBasiniz sag olsun. Allah rahmet eylesin mekanlarini cennet eylesin insAllah. Ben de bu yil annemi kaybettim ve sizin gibi ayakta kaliyorum. Mezarini ziyaret etmek bana cok iyi geliyor. Beni gordugune inaniyorum. Bir arkadasim demisti ki ayak sesimizden bizi tanirlarmis o cumleye bile o kadar mutlu olmustum ki. Simdi konusup dertlesiyorum bana iyi geliyor.
Sizin de başınız sağolsunçok zor...
Evet görüyor ve duyuyorlar. Perşembe, cuma , cumartesi günleri özellikle kimin geldiğini biliyorlarmış. Ayak ucunda durun, selam verin alıyorlarmış.
Mezarlığa girince 11 ihlas 1 fatiha okuyup orda yatanlara hediye etmek iyiymiş.
Mümkünse özelikle Yasin okumak.
Yattıkları yer nur olsun, Rabbim merhameti ile muamele eylesin.
Alışılmaz ki, sadece öyle yaşamak zorundayız artıkAmin insAllah. Cok zormus Rabbim kimseye yasatmasinaynen dediginiz gibi yapiyorum ben de. zaman gectikce alisacaksin diyorlardi alisilmiyor kalbim daha cok yaniyor. Sizin paylasiminizi gordum simdi size agliyorum. Hic aglamayan ben ota cicege aglar oldum. Sayfaniz cok guzel olmus. Yukaridaki yazdiklarinizi regl haric her gun okumaya gayret ediyorum bende. Rabbim kabul etsin insAllah.
Estağfurullah keşke buna vesile olabilecek kapasite de biri olsam.Maşallah size tebrik ederim gerçekten ne güzel her insanin çevresinde sizin gibi biri olsa cennet nasıl da kolay olur
Güzellik heryere ışık saçmaya devam ediyorsun. Sayfan Cook güzel. Allah hayırlı etsin. Tek ve yegane gerçek Allah. Bu dünyada hepimiz misafiriz. Kalan mi şanslı daha bir çok imtihan olcak, yoksa giden mi şanslı Mevlaya kavuşmuş bilemiyorum. Öte dünyada sevdiklerimize Rabbim kavuştursun inşallahBuraya yazmadım ama Kuran okumaya namazlarıma devam.
Kitap okumak gelmiyor sadece içimden bu aralar. Kitap okumak benim için keyif yapmaktı. Keyif yapacak ruh halinde değilim.
Daha sakin bir insan olmak için uğraşmam lazım. Saçma sapan kendini bilmez insanlara kafa yormayı artık bıraktım, bu çok iyi bir gelişme benim için.
Bugün güzel bir video eklerim inşaallah.
Babam için hatim yapmak istedim hedeflediğim tarihe yetiştiremeyeceģim için üzgünüm.
Doğru diyorsun giden mi şanslı kalan mı Rabbim bilir. Mekanları yerleri iyi olsun babalarımızın, bunu bilelim tek hasrete sabrederiz.Güzellik heryere ışık saçmaya devam ediyorsun. Sayfan Cook güzel. Allah hayırlı etsin. Tek ve yegane gerçek Allah. Bu dünyada hepimiz misafiriz. Kalan mi şanslı daha bir çok imtihan olcak, yoksa giden mi şanslı Mevlaya kavuşmuş bilemiyorum. Öte dünyada sevdiklerimize Rabbim kavuştursun inşallah
Yaz canım. Benim de var maalesef. Güzel bir rutin oluşturmak lazım. Ömür ne zaman bitecek belli değil.Bende bu ara saldım. Regli çok uzun. Ama demekki ozlemem gerekiyor. Namazı kuranı çok özledim. Başlayınca ben de yazayım. Kaza namazları da var benim.
Sende benim canımsın. Arkasından kuran okunanlar şanslı olurmuş. Gümüş altın tepside gidermiş bilirsin hep anlatırlar. Bende hayalimde okuduğum zaman götürürüm, çok sevinir. Rabbim ardimizdan kuran okuyan evlatlar nasip etsin. Yirmi yıl,otuz yıl, kırk yıl hepimizin gideceği yer orası.Doğru diyorsun giden mi şanslı kalan mı Rabbim bilir. Mekanları yerleri iyi olsun babalarımızın, bunu bilelim tek hasrete sabrederiz.
Amiin cennetinde buluştursun bizleri.
Canımsın
Bende ölüme yakın hastalık geçirdim negom biliyon. Sonrasında baktım ki yarının yok. Çok şükür Rabbim öldürmedi bir şans daha verdi bana. Bende dolu dolu yaşamak istiyorum her anımı. Hacca gitmek istiyorum. İnşallah sen varsan herşey daha güzel ve kolay olcakYaz canım. Benim de var maalesef. Güzel bir rutin oluşturmak lazım. Ömür ne zaman bitecek belli değil.
Oruca da başlamak istiyorum ben bugünlerde
Amin inşaallah. Tek gerçek orası.Sende benim canımsın. Arkasından kuran okunanlar şanslı olurmuş. Gümüş altın tepside gidermiş bilirsin hep anlatırlar. Bende hayalimde okuduğum zaman götürürüm, çok sevinir. Rabbim ardimizdan kuran okuyan evlatlar nasip etsin. Yirmi yıl,otuz yıl, kırk yıl hepimizin gideceği yer orası.
Rabbim hayalini gerçek etsinBende ölüme yakın hastalık geçirdim negom biliyon. Sonrasında baktım ki yarının yok. Çok şükür Rabbim öldürmedi bir şans daha verdi bana. Bende dolu dolu yaşamak istiyorum her anımı. Hacca gitmek istiyorum. İnşallah sen varsan herşey daha güzel ve kolay olcak