Amin teşekkür ederim.Allah kolaylık versin canım, çok güzel uygulamalar.
Canim her seye vaktimiz var bizi yaratan Allaha namaz kilmak icin yok mukeşke ben de dahil hepimiz sizin gibi olabilsekdünyevi meşguliyetlerin ve heveslerim namaz kılmama engel oluyor. En azından onu yapabilsem daha huzurlu olacağımı gerisinin geleceğini de biliyorum. Maşallah size
Devam ettirmek nasip olsun hepimize.bende is yaparken veya bir yere yolculuk ederken saliha hanimin videolarini izliyorum daha dogrusu dinliyorum. Cok ic acici oluyor. Topiginiz harika. Insallah banada nasip olur. Baslayip birakiyorum her zaman ve aylardir icim cok huzursuz bu yüzden.
hatice kübra tongar hanimida öneririm size. Hem cocuk gelisimi hem aile ici gecimi ve maneviyatin önemini cok güzel anlatiyor. Youtube kanalindan dinleyebilirisiniz. Her sali aksami canli yayin programi yapiyor esiyle birlikte youtube üzerinden.
Böyle güzel insanlari dinleyip bir nevi hayatimiza uyguladik mi yuvalarimizi cevremizi cennete cevirmek mümkün gibi geliyor bana
Canim masallah daim olsun cok sukur namazlarimi kiliyorum12 ekim
Namazlar kılındı ✔
31 sayfa Kuranı Kerim okundu ✔
Kuranı Kerim meali okundu ✔
Estağfurullah, Salavat ve Kelimei Tevhid çekildi ✔
Kitap okundu(Mabedden Gönüllere)✔
Sohbet dinlendi ✔
Kendine ilk önce kısa hedefler koyabilirsin. Ben mesela her vakit namazı bir sayfa da olsa okuyacağım dedim ilk.Canim masallah daim olsun cok sukur namazlarimi kiliyorum
Ama kuran kerim okuma ve zikir konusunda eksigim banada dua et Bir de Rabbim Allah yolunda dostlar nasip eylesin bize Allahi hatirlatan dostlar olmali hayatimizda
seninle dost olmak isterm
Amin teşekkür ederimgeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım.
Teşekkür ederim.Hayirli geceler:)
Gecmis olsun Rabbim sifa versin
benim bir sorum
Olacak. Adet günlerinizde nasil geciriyorsunuz günlerinizi? Yani manevi acidan .
Ben acikcasi araya kopukluk girince namaza devam etmekte zorlaniyorumneler yapiyorsunuz gün boyu?
Bir kaç gündür gözlerim rahatsız. Günlük okuma hedefime ulaşamadım onun için üzgünüm ama her gün mutlaka okudum elhamdülillah.
Bir an önce düzelir umarım gözlerim. Çok ağlamaktan oldu sanırım hassasiyet.
Namazlarımı kılıyorum elhamdülillah.
Ruhen dipteyim birde, babamın vefat ettiği hastaneyi gördüm üç gün önce, çok sarstı beni ondan beri kötüyüm.
Bugün mezarını ziyaret ettim, babamın mezarı benim babamın, söylemesi bile tuhaf...
Cuma olduğu için Yasin, Mülk, Nebe, Cuma surelerini okuyup Peygamber efendimize ve babama hediye ettim.
Onun için Kuran okumak elimden gelen tek şey artık.