- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah size kulübe çok giremiyorum ama girince mutlaka size bi göz atıyorum Rabbim ilminizi arttirsin bizede nasip etsinKendime gelmem lazım.Namaz,Kuranı Kerim okuma tamam çok şükür.
Yenilikler,yeni bilgiler,hayırlı ilim
Amin hepimizin,hayırlı faydalı ilim nasip etsin.Ay maşallah size kulübe çok giremiyorum ama girince mutlaka size bi göz atıyorum Rabbim ilminizi arttirsin bizede nasip etsin
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun babanınŞimdi görüyordur seni ve eminim arkasında böyle bir evlat bıraktığı için huzurludurBugün salavat getirdikçe Peygamber Efendimizin vefatı,Hz Fatıma nın ona nasıl üzüldüğü geldi aklıma. Ben babam için böyle yanarken O rahmet peygamberine,gül kokuluya,şefkat peygamberine yüreği nasıl yandı Fatıma annemizin...
Babam çok özledim,bugün kandil sesini duyamadım annemi arayınca..Kolum kanadım bir kez daha kırıldı bugün...
Bugün ki sohbet, bir kaç defa dinlediğim
Amin sağolun,inşaallah.Başın sağolsun, mekanı cennet olsun babanınŞimdi görüyordur seni ve eminim arkasında böyle bir evlat bıraktığı için huzurludur