Manevi tazminat davası

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor . Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Boşanma davası açarken manevi tazminat talep edeceğim diyorum o zaman korkuyor. Ne diyorsunuz bu konuda? Benim hayallerim hayatım psikolojim mahvoldu eşimin tek düşündüğü para. Bu kadar basit mi?

Son düzenleme:
Ben olsam yapmazdım. Boşverip ayrılırsın. Uzaktan konuşmak kolay çok zor bir durum ama iş daha da çirkinleşebilir. Söylediğin rakamlarda çok fazla bana göre. Bu benim fikrim en iyisini sen bilirsin tabi

Bizim de 6 ay yakinlasma olmadi . Benden kaynakli eşim dokununca iterdim o iş olacak diye. Duzeldim yani bu hirsiniz aceleniz ne yani.

Bu fiyati odeyebilecek gucte mi ? Bir de sevgi ask hersey bittimi hani tamam evliligi devam ettirmeye yonelik hic bir cabasi yok diyorsun haklisin yiprandin ettin manen de ona karsi bu acimasiz olmayacak mi tazminat kismi. Hayallerin umuduna karsi fiyat bicilemez elbette de ne desem bilemedim cogu konunu okudum biliyorum . Hayirlisi neyse o olsun

Bizim de 6 ay yakinlasma olmadi . Benden kaynakli eşim dokununca iterdim o iş olacak diye. Duzeldim yani bu hirsiniz aceleniz ne yani.
Sizin durumunuz farklı burada adam hiç yakınlık göstermiyormuş çaba göstermiyormuş önceki konulara bakın. Hırsla alakası yok insanın kocasından yakınlık beklemesi normal değil mi ?

Bu konu sahibesinin durumu farklı arkadaşlar. Adam kadını sinir hastası edecek o derece.
Hem problemli hem de beni böyle kabul et diyor. Hem de kadına hiç mi hiç dokunmuyor, ilgi göstermiyor. Konu sahibesi her şeyi denedi. Değil manevi tazminat, rezil edilerek boşanmayı bile hakediyor bu beyefendi.

Haklısın elifcikk sen. İyi bir avukat bul. Rezil ede ede boşan şundan.

Bence konuyu bdvye aç oradan daha çok fikir gelir konuyla ilgili

boşanmaya karar verdiniz demek,üzücü ya..buraya konu actiginizdan beri hic mi ilerleyen birşey olmadi hic mi değişmedi cinsel birliktelik hala yaşanmadı mı ...siz tazminatınızı acın ama adam bunu ödeyebilir mi ..hem açtınız aldınız diyelim hicbir para su süreçte yasadiklarinizi odeyemez...7 aylık bir evlilik daha en cıvıl cıvıl olma zamanı ...bu adamın sorunu ne peki ...isteksiz mi...cinsel yonelimi mi başka ..O belli mi

Bu kararı almana sevindim canım. Bence 50 bin isteyebilirsin. Tabi bunu avukat daha iyi bilir. Maaşına göre ayarlıyor olabilirler. Bir de ev araba var mi bu da önemli. Her zaman yanındayım canım ❤

7 aylık evliysen anlaşmalı boşanabilirsin ve eşinle tazminat konusunda anlaşman gerekir. sırf cinsel ilişki yaşamadığınız için 100.000 tlye varacak miktarda tazminat gerektirecek şekilde etkilenmen de inandırıcı gelmedi. evlenmeden önce ilişkiye girmemeye psikolojik açıdan nasıl dayanabildin merak ettim. umarım bu da bir eski kocayı sömürme vakası değildir

Evlenmeden önce herkes dayanır bir şekilde ama evli bir insan sebepsiz yere niye dayansın evcilik oynamak için mi evleniyoruz

Takılar gelinin hakkı eğer vermezse tazminat davası açacağım. İnançlı biri olduğum için evlenmeden önce ilişkiye girmedim. Benim dul kalmam yaşadıklarım o paradan daha değerli. Bu çok ağır bir kandırmadır Kadınlara zaafı yok ve gizledi hatta cinsellik konuları çok yazardı mesajla. Eşimin maddi durumu iyi. Tedavi olmazsan boşanacağım diyorum sen bilirsin diyor tazminat davası açacağım diyorum o zaman korkuyor.

Öyle tramvalar yaşıyorum ki. Geçen kolyemi takar mısın dedim temas sevmiyor diye onu bile yapmadı. Bazen karşısında saatlerce ağladığım oluyordu bu hareketlerinden yerinden kalkmaya aciz gelip tek bir destek moral verme sarılma yok. Neyi abartıyorsun diyor. Öpünce suratını ekşitiyor. Kaç kere iğrenç dedi bana. Gayet güzel bayanım. Alışsın diye ben yaklaştım hep el tutmaya sarılmaya çalıştım ittirdi hep. Büyü mü var diye hocaları bile araştırdım o kadar. Neden böyle diyince içimden gelmiyor diyor. Ne bir sohbeti var ne samimiyeti Canım bile diyemiyor. 8. Aya girdim hep böyle. 1 haftadır Paxera psikiyatri ilacı kullanıyorum kafama takmayayım diye. Ev düzenim mutfağım mahallem eşyalarım o kadar güzel ki onları bile bırakamıyorum basit bir durum mu hiç değil

Acaba sevememiş olabilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…