Manevi tazminat davası

Evlendikten sonraki ilk günlerde de böylemiydi?
Hep böyleydi. Daha dün yanındaki çekyata oturdum diğer tarafa kaydı sinirlenip tartıştım ben de. İnsanı çok etkiliyor. Kafama takmayacağım diyorum sabah kalp çarpıntısıyla uyanıyorum sinirden kalbim sıkışıyor artık. Sebebini anlayamıyorum bir türlü

Hep böyleydi. Daha dün yanındaki çekyata oturdum diğer tarafa kaydı sinirlenip tartıştım ben de. İnsanı çok etkiliyor. Kafama takmayacağım diyorum sabah kalp çarpıntısıyla uyanıyorum sinirden kalbim sıkışıyor artık. Sebebini anlayamıyorum bir türlü
Kıskandırmayı denesene.

Gerçekten mi nasıl düzeldi. Ama bir erkeğin böyle olması insana çok ağır geliyor
Sorun bendeydi cinselliğe baya uzaktım ya da korkuyordum adam dokunmasın diye kırk takla atardım evde şükür düzeldim. Ama evlendikten sonra oldu nisanlilukta yoktu böyle bisey

Elifcik konularina surekli denkgekiyorum esinle ilgili
Tazminat diyorsun rakamlari silmissin ama alinti da gordum 2. Esyam evim komsular cok guzel diyorsun kizma ama birazck paraya dunya malina duskun musun acaba ??? Biraz kendini cekms olablr mi esin senden evet tazminat en dogal hakkin guzelm gencim diyorsun calisip ayaklarinin uzerinde duracak meslegnde vvardir herhalde yoksa da calisacak gucun vardir o da yoksa belli sure destek olacak ailen vardir o da yoksa tazminati dusun bu kdr biktin madem bu durumdaa esya ev guzelligi dusunmek nedir 🤔🤔 aciklaman vardir elbet ama adam sogumus olablr. Bir yuva kolay kurulmuyor. Sevgi baginiz olsa zaten para lafi donmez konuyi tazminat uzerine actgnz icin bunlari soyluyorum

Elifcik konularina surekli denkgekiyorum esinle ilgili
Tazminat diyorsun rakamlari silmissin ama alinti da gordum 2. Esyam evim komsular cok guzel diyorsun kizma ama birazck paraya dunya malina duskun musun acaba ??? Biraz kendini cekms olablr mi esin senden evet tazminat en dogal hakkin guzelm gencim diyorsun calisip ayaklarinin uzerinde duracak meslegnde vvardir herhalde yoksa da calisacak gucun vardir o da yoksa belli sure destek olacak ailen vardir o da yoksa tazminati dusun bu kdr biktin madem bu durumdaa esya ev guzelligi dusunmek nedir 🤔🤔 aciklaman vardir elbet ama adam sogumus olablr. Bir yuva kolay kurulmuyor. Sevgi baginiz olsa zaten para lafi donmez konuyi tazminat uzerine actgnz icin bunlari soyluyorum
ben çalışıyorum canım gayet de güzel kazanıyorum şükür, paraya düşkün hiç değilim. O kadar zarar gördüm ki evlenip aynı koltukta bile oturmamak nedir sarılmak isterken ittirmek nedir. Cinsellik tedavisine devam etmemek nedir. Sebep düğünde soğumuş, yapısı öyleymiş, temas sevmiyormu, kaynanadan kaynaklıymış sürekli farklı bahane. Evde hiç konuşmuyor samimiyet kurmuyordu. Çalıştığım halde hergün 2-3 çeşit yemek tatlı mutlaka olurdu 1 bardak kaldırmazdı evde. Cinsellik zaten yok. Ben boşanmaya meraklı mıyım yine de katlanıyordum. Bir bahaneyle ailesi duydu diye evimden çıkardı. Hiçbirşey benim yaşadığım tramvalara bedel olamaz. Başka biriyle evlenmiş olsaydım şimdi hamilelik heyecanı yaşıyor olacaktım. Ailesi erkek kardeşiyle gönderiyor karını eve alma boşa diyor. Soğumuşmuş.

Belki cinsel duygular bastirilabilir ama ruhunuz ne olcak son kararınız nedir. Elif hanım belkide düğün travması oluştu ne bilim annesigil sizi kötülemiş olabilir bundan dolayıda sizden soğumuş olabilir. Nisanlilikta illa ki yakınlaşma oluyordur o zaman da mi böyleydi

Belki cinsel duygular bastirilabilir ama ruhunuz ne olcak son kararınız nedir. Elif hanım belkide düğün travması oluştu ne bilim annesigil sizi kötülemiş olabilir bundan dolayıda sizden soğumuş olabilir. Nisanlilikta illa ki yakınlaşma oluyordur o zaman da mi böyleydi
Cinsel sorunu zaten var pasif uzanıp göz kapatıp benim aktif olmamı istiyor. Fiziğim de çok güzel yani beğeniliyor. Aşırı anne korkusu var annesi kötüledi diye de olabilir. Büyü var mı diye bile şüphelendim. Allahtan bulsun

Ailesi duydu diye evimden çıkardı yazmışsınız onu tam anlayamadım Ne yaptılar tam olarak?

Bende yaşadıklarınızı denk geldikçe okuyup takip ediyorum. Çok zor kadınlık grurunuzla oynanıyor. Ayrıca boşanınca dul kalacaksınız ve hayat daha da zorlaşacak. Madem temas sevmiyor ne demeye sizinle evlenip ki.

Ne tazminat konusunda da haklısınız alabileceğiniz kadar çok şey alın çünkü onun aldıkları yanında bu hiç olacak.

Ailesi duydu diye evimden çıkardı yazmışsınız onu tam anlayamadım Ne yaptılar tam olarak?

Bende yaşadıklarınızı denk geldikçe okuyup takip ediyorum. Çok zor kadınlık grurunuzla oynanıyor. Ayrıca boşanınca dul kalacaksınız ve hayat daha da zorlaşacak. Madem temas sevmiyor ne demeye sizinle evlenip ki.

Ne tazminat konusunda da haklısınız alabileceğiniz kadar çok şey alın çünkü onun aldıkları yanında bu hiç olacak.
Erkek kardeşiyle geldi valiz getirdi evimden çıkardı

Bayanlar size tavsiye evlendikten sonra eşinizle ilgili ailenize hiçbirşey anlatmayın kesinlikle anlatmayın

Bayanlar size tavsiye evlendikten sonra eşinizle ilgili ailenize hiçbirşey anlatmayın kesinlikle anlatmayın

Allah yardimcin olsun canim. Ne oldu? Ulu ortaya mi anlatiyor yoksa? Üzülmemek elde degil, ona güvenip icini aciyorsun. Aile cok hassas bir konudur. Lütfen kafana fazla takmamaya calis.

Nasıl yani neden? Anladığım kadarıyla siz de anlatmamıştınız zaten :KK64: Bu arada boşanıyormuşsunuz, hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun.

Ben eşimle ilgili sıkıntıyı anneme anlattım. Annem eşimin ailesine söyledi bizim akrabalara söyledi. Siz ailenize eşinizi asla kötülemeyin asla.

X