Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Günaydın

Günaydınn

günaydın

Günaydın

Bonus Canim hakkını helal et bıkmadan usanmadan ramazan boyu beni etiketledin . Ben hiç geri dönüş yapamadım. Bu ramazan ekstra bir yoğunum hem 2 çocuk hemde isyerinde . Mazeret değil ama eve gelince fırsat bulduğum an siziyorum

Bonus canım Allah bir kez daha razı olsun üç ay boyunca etiket ve paylaşımlarınla bizi yalnız bırakmadın Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısı ve kolaylıkla nasip etsin seni evinden , çocuklarının başından ve bizden eksik etmesin
I You beybi

Allah razı olsun Bonus senden

Amin sağolun Allah hepimizden razı olsun yapabildiğimiz kadarıyla yaptık

Helal olsun ne demek ben de düşündüğüm şeyleri yapamadım hesapta olmayan şeyler oldu sağlık olsun

AminnnnnEmeklerine sağlık Canımm Bonus hakkını helal et bizlere çok güzel bir Ramazan geçirdim.Rabbim niyetlerimizi dualarımızı tövbelerimizi kabul etsiin.

Bonus Canım dua kardeşim hakkını helal et emeklerine sağlık Rabbim dualarda buluştursun bizleri Allah tüm dua arkadaşlarımdan razı olsun tüm dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlı eylesin Aminnn

Şimdiden Bayramimiz kutlu olsun
Herkese iyi bayramlar.
Gönlümden gecirdigim gibi geciremedim bu ramazani, tadini alamadim ne yazikki. Eşim hep calisti, iki küçük çocukla çok zorlandim Allah affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…