- 13 Ağustos 2020
- 14.760
- 82.431
- 32
Bende öyle bi kıpırtı halleri varYarın bende niyetlenicem inşallah. Çok heyecanliyim mutluyum ulaştıran Rabbime hamdolsun. İnşallah hakkıyla ifa etmeyi nasip etsin Allah'ım
Yapıyorum zaten kuzum ömrümüz olursa bayrama kadar.Tesbihlerde benide etiketlerseniz sevinirim.Bonus
Kızlar beni de alır mısınız
Tabiiki katılırım çok teşekkür ederim
Canımm Bonusum tekrardan bugünlerimize kavuşturan Rabbime şükürler olsunnHayırlı akşamlar
Eki Görüntüle 3195662
Mübarek üç aylarımız geldi bu sene de burda buluşmak nasip oldu şükürler olsun Rabbimize ❤
Duyguluyum bolca geçen sene çok güzel paylaşımlarımız olmuştu inşallah bu sene de sayfaları doldururuz ❤
İlk görevimizle başlayalım inşallah.
RECEB ayı bu gece giriyor 3 gün oruç tutuyorduk inşallah perşembe günü kandil onu da birleştiririz.
Bismillahirrahmanirrahim
@Nego
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@Efser
@JES
@Kukrim
@golgefeslegeni
@UcanSupurge
@Pinhan
@O1deren87
@penyez83
Tiniminimavihanim
@Hemsirecik
@Teneffus Zili
Queenpisi
@Aijoo
Tubismavis
@ATTRAENTE
@paeneperfectus
@N u r
@D U T
@Kitapkontesi
@Aspasiaa
@Msspinkie
@Calcifer
@Keira-
@Ehlimuhabbet
@tatlicincap
@Lna16
mesirmacunu
Mthn83
@60kiloyum
@Chocolita
Salı carsamba persembe tutsam olur dimi
Oyy tinnoşum nerde diyodum hoş geldin ❤Canımm Bonusum tekrardan bugünlerimize kavuşturan Rabbime şükürler olsunnGeçen yılın tadı bir başka güzeldi inşAllah dolu dolu gene dualarla geçireceğiz
Hastane işlerim var kuzum bı de ardından iş güc de var evde isim olsa neyse de dışarda olcam ,. Guvenemiyorum o bakımdanOlur kuzum da imkan varsa yarın tut 1.gün çok önemli
Hoşbuldumm BonusummOyy tinnoşum nerde diyodum hoş geldin ❤
Sadelikherseydir unutuyodum az daha ❤