Ya inş. bebeğimi erken uyutabilirim bende sahura kadar yapmak istiyorum.:) Çok heveslendim Rabbim nasip etsin.Eki Görüntüle 3056545
Eki Görüntüle 3056541
Eki Görüntüle 3056543
Eki Görüntüle 3056542
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Hersey icin Allah razi olsun canimEtikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Gönlünüzden geçen dileğiniz varsa yazmak isterseniz yazın dua ederken okuyup edicem inşallah.
Yazılmasa da sorun değil sadece isimlerinizle edicem.
Örnek " Nego Nun gönlündeki bütün dileklerini dualarını kabul eyle istediklerini nasip eyle" şeklinde
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Canım Allah razı olsunEtikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Gönlünüzden geçen dileğiniz varsa yazmak isterseniz yazın dua ederken okuyup edicem inşallah.
Örnek " Nego Nun gönlündeki bütün dileklerini dualarını kabul eyle istediklerini nasip eyle" şeklinde
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Selamlar, dualarınıza beni de katar mısınız? Teşekkür ederim şimdiden.
Hersey icin Allah razi olsun canimbabam ve kayinvalidem icin dua edersen cok sevinirim ikisi de rahatsiz hastanelerden cikamadilar 1 senedir Rabbim senin de dualarini kabul eylesin inşallah
Allah razı olsun Bonuscum hem duaların için, hemde Ramazan boyunca bizimle guzel bilgiler paylastıgın için. Bu topicten cok istifade ettim, bu sayede zikirlerime yeni okumalar ekledim bundan sonra da nasipse devam edecegim inşallah. Benim duam hayırlı saglıklı imanlı bir evladımın olması ve kanser hastası babamın şifa bulması için(ismi reis)Etikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Allah razı olsun Bonuscum hem duaların için, hemde Ramazan boyunca bizimle guzel bilgiler paylastıgın için. Bu topicten cok istifade ettim, bu sayede zikirlerime yeni okumalar ekledim bundan sonra da nasipse devam edecegim inşallah. Benim duam hayırlı saglıklı imanlı bir evladımın olması ve kanser hastası babamın şifa bulması için(ismi reis)
Rabbim seninde gonlundeki tum dualarını hayırlısı ile kabul edip omrune yazsın inşallah
Hepinizin kandili mubarek olsun, bu gecenin feyzi ve bereketi uzerinize olsun inş
Görümcem zeynebe hayırlı sağlıklı evlat versin RabbimEtikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Allah razı olsun sizlerden. Yüce Allah dualarımızı kabul etsin inşallahTabiki ekliyorum inşallah
İnşallah bende bu listedeki herkese dua edecegim herkesin yuregindeki dualari kabul etsin diye
Bana da dua eder misiniz adım Zeynep hayırlı evlat (lar) istiyorum bir an evvel. Bu bekleyiş hayırlısı ile bitsin artık istiyorumEtikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Allah razı olsunBana da dua eder misiniz adım Zeynep hayırlı evlat (lar) istiyorum bir an evvel. Bu bekleyiş hayırlısı ile bitsin artık istiyorum