Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Hersey icin Allah razi olsun canim babam ve kayinvalidem icin dua edersen cok sevinirim ikisi de rahatsiz hastanelerden cikamadilar 1 senedir Rabbim senin de dualarini kabul eylesin inşallah

Canım Allah razı olsun
Hayırlısı ile ve kolaylıkla gebe kalmam kolaylaşsın niyetiyle
Duaların arasına katarsan çok mutlu olurum çok sevindim şuan bir başkanın duasında olmak kadar güzel bişi yok
Hakkını helal et

Allah razı olsun Bonuscum hem duaların için, hemde Ramazan boyunca bizimle guzel bilgiler paylastıgın için. Bu topicten cok istifade ettim, bu sayede zikirlerime yeni okumalar ekledim bundan sonra da nasipse devam edecegim inşallah. Benim duam hayırlı saglıklı imanlı bir evladımın olması ve kanser hastası babamın şifa bulması için(ismi reis)
Rabbim seninde gonlundeki tum dualarını hayırlısı ile kabul edip omrune yazsın inşallah

Hepinizin kandili mubarek olsun, bu gecenin feyzi ve bereketi uzerinize olsun inş

Allah senden de razı olsun sağol

Görümcem zeynebe hayırlı sağlıklı evlat versin Rabbim

Aijoo kardeşim bugün kadir gecesi sende tecelli etmiş bile sanki hadi bizede nicklerimizle dualarında yer ver,bu arkadaşlarımın tüm hayırlı dualarını kabul et diyerek,olurmuheyecanın ve ibadetin daim olsun.
Bonus benim ve inananların tüm hayırlı dualarının kabulüne diye ekleyebilirsin listene beni

İnşallah bende bu listedeki herkese dua edecegim herkesin yuregindeki dualari kabul etsin diye

Bir hatim duasına katıldım dolu dolu çok güzeldi.
Akşam hanımlar toplanıp tesbih namazı kılıcaklar birlik olunursa uyku gelmesin uyumayalım diye belki bende giderim

Bana da dua eder misiniz adım Zeynep hayırlı evlat (lar) istiyorum bir an evvel. Bu bekleyiş hayırlısı ile bitsin artık istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…