Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Hayırlı akşamlar

Mübarek üç aylarımız geldi bu sene de burda buluşmak nasip oldu şükürler olsun Rabbimize ❤

Duyguluyum bolca geçen sene çok güzel paylaşımlarımız olmuştu inşallah bu sene de sayfaları doldururuz ❤

İlk görevimizle başlayalım inşallah.
RECEB ayı bu gece giriyor 3 gün oruç tutuyorduk inşallah perşembe günü kandil onu da birleştiririz.

Bismillahirrahmanirrahim

Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
Kukrim
golgefeslegeni
UcanSupurge
Pinhan
O1deren87
penyez83
Tiniminimavihanim
Hemsirecik
Teneffus Zili
Queenpisi
Aijoo
Tubismavis
ATTRAENTE
paeneperfectus
i p e k
Migrenben
K Kitapkontesi
Aspasiaa
M Msspinkie
C Calcifer
Keira-
Ehlimuhabbet
tatlicincap
Lna16
mesirmacunu
Mthn83
60kiloyum
Chocolita

RABBİM hakkıyla eda edebilmeyi nasip eylesin cümlemize
Yarın oruca başlamak nasip olsun İNŞAALLAH

İnşallah yarına ben de niyetliyim ❤ üç yalarımız mübarek olsun

Hayırlı akşamlar canım
Hamd olsun erdik şükür 3 aylara
Çok istiyordum oruç tutmak ama regliyim
Umarım başka etkinliklerde buluşuruz

sweetgirlcandy unutmuşum seni
MssPARE senin konun vardı ama ne zaman istersen buyur gel ❤
Teşekkür ederim Bonuscum ❣
Bende orucluyum inşallah rabbim kabul etsin fırsat buldukça gelicem hatta etiket yapabilirsin kendi grubundan dolayı unuta bilirim.belki canım ❣❤

üç aylarımız hayırlı olsun

arkadaşlar bana hipoglisemi teşhisi sonbaharda kondu. tokluk şekerim 70 civarında. bu durumda olup oruç tutan var mı? bir sakınca olur mu bilemedim.

Sen tutup deniycen kendini canım kötü olursan bırakırsın. Kuşluğa kadar niyet etmiyceksin

Sen tutup deniycen kendini canım kötü olursan bırakırsın. Kuşluğa kadar niyet etmiyceksin
öyle yapayım canım. sahurda da basit karbonhidrat yemeyeceğim. zaten ben muhtemelen geçen yıl ramazanda da hipoydum da anlaşılmadı. onu tuttuğuma göre bunu da tutarım.
bu sefer yediklerime de çok dikkat ederim. Allah yardım eder.

Ben bu hafta niyetlenemiyorum Zaten hep boyle zamanlarda olur. Her firsatta buradayim canim.

Gebelik, emzirme derken Allah izin verirse 3 yil aradan sonra oruc tutacagim. O kadar heyecanliyim ki. Rabbim hayirlisiyla m Ramazan’a kavusmayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…